Da lahko dostopate do željenih vsebin potrebujete VET-PASSPORT odobritev. Prosimo, da se na novo registrirate ali prijavite v primeru, da ste že naš uporabnik.

VET-PASSPORT.com dovoljenje za dostop

Z brezplačno prijavo si omogočite dostop do veterinarskih spletnih strani s pomočjo stalnega uporabniškega imena in osebnega gesla.

VET-PASSPORT.com je brezplačna storitev za vse, ki se ukvarjajo z veterinarsko medicino. Zaradi organizacijskih in zakonskih posebnosti, so lahko nekateri podatki in storitve dostopni le določenim strokovnim skupinam. VET-PASSPORT.com tako deluje kot dovoljenje za dostop do posameznih vsebin. Z enkratno registracijo in prijavo se boste ponudniku predstavili kot del strokovne javnosti ter si tako omogočili dostop do zaščitenih vsebin. VET-PASSPORT.com bo preveril vaše podatke ter opredelil ali vam lahko omogoči dostop do zavarovanih strani.

Brezplačna registracija

Trenutno lahko registracijo izvedete s pomočjo elektronske pošte na [email protected]! Prosimo, da nam pošljete sporočilo, ki bo vsebovalo vaše osnovne podatke (ime, datum rojstva, stopnja izobrazbe) ter poklicno skupino, kamor se uvrščate. Ne pozabite na informacijo za potrditev dovoljenja (npr. veterinar praktik, veterinar v farmacevtski industriji...). Po preverjanju vaših podatkov vam bomo v najkrajšem možnem času poslali potrditev ter vam omogočili dostop do vseh vsebin. Dodatne podrobnosti glede prijave boste izvedeli še s pomočjo potrditvenega elektronskega sporočila, ki vam ga bomo poslali po uspešno zaključeni registraciji.

Prijava za registrirane bralce

  
  
     
Ste pozabili geslo?