Evropski kongres homeopatije - povabilo k oddaji povzetkov

(18.02.2016) Med 17. in 19. novembrom se bo na Dunaju odvijal evropski kongres European Congress for Homeopathy 2016.

Z osrednjo temo „Homeopatija – individualizirana medicina za paciente vseh starostnih skupin“ bo dogodek zbral najpomembnejše evropske strokovnjake za homeopatijo ter bo omogočal diskusije o komplementarnih medicinskih metodah s perspektive veterinarske in humane medicine ter farmacije.

Evropski kongres homeopatije

Prvi vseevropski kongres za homeopatijo nudi novo mednarodno platformo za izmenjavo aktualnih izsledkov raziskav in praktičnih izkušenj s področja homeopatije.

Več informacij najdete na www.homeopathycongress.eu/2016.

Povabilo k oddaji povzetkov

Ker je poseben poudarek kongresa na izmenjavi praktičnih izkušenj, so vsi veterinarji homeopati srčno vabljeni ne le k udeležbi na kongresu, temveč tudi k delitvi svojih spoznanj s podanih tematskih področij, s katerimi bodo dodali svoj pomemben delež temu izjemnemu dogodku.

Dodatne informacije o oddaji povzetkov najdete na povezavi www.homeopathycongress.eu/2016/index.php/abstract-submission.

Sorodni članki

Homeopatski kongres ECH 2016

Evropski kongres za homeopatijo 2016

17. november 2016 do 19. november 2016 – Dunaj, Avstrija, Imperial Riding School Renaissance Vienna Hotel
preberi več

Homeopatski kongres ECH 2016

Homeopatski kongres ECH 2016

Med 17. in 19. novembrom 2016 bo na Dunaju potekal mednarodni homeopatski kongres v hotelu Imperial Riding School Renaissance Vienna Hotel
preberi več

European Committee for Homeopathy

8. ECH generalna skupščina 2012  

Bliža se 8. generalna skupščina Evropskega komiteja za homeopatijo (European Committee for Homeopathy – ECH); potekal bo v petek 16., soboto 17. in nedeljo 18. novembra v Bruslju
preberi več