8. ECH generalna skupščina 2012  

(24.05.2012) Bliža se 8. generalna skupščina Evropskega komiteja za homeopatijo (European Committee for Homeopathy – ECH); potekal bo v petek 16., soboto 17. in nedeljo 18. novembra v Bruslju.

European Committee for Homeopathy ECH generalne skupščine so organizirane vsaki 2 leti ter jih navadno obišče od 100 do 150 obiskovalcev. To so ljudje, ki so se posvetili homeopatskemu delu v Evropi.

Prihajajoča ECH generalna skupščina v novembru omogoča vpogled v odraz vloge, ki jo igra ECH v Evropi. ECH ima več podskupin, ki vključujejo delegate privrženih združenj in izobraževalnih centrov ter drugih profesionalcev, katerih znanje je v veliko pomoč pri širitvi znanstvene podlage homeopatije.

Na skupščini bodo vse podskupine vodile simultane delavnice, kjer bodo predstavile svoje dosežke in plane za bližnjo prihodnost. 

Prosimo, da pomagate pri uspešni izvedbi dogodka. Pridite in poglejte, kaj je ECH do sedaj že dosegel ter z nami delite svoje mnenje, kaj bi ECH moral narediti in dosegati glede prihodnosti homeopatije v Evropi.

Lahko se tudi pridružite ECH ter prispevate k prihodnosti homeopatije v Evropi, četudi do sedaj še niste sodelovali z omenjenimi podskupinami. Najpomembneje je, da vedno več ljudi sodeluje pri delu s homeopatijo v Evropi.

Nekatere podskupine se morajo aktivneje vključevati. Posebej bomo cenili, če se bodo pridružili in našemu delu prispevali posamezniki iz novejših držav članic EU. Kakorkoli se trudimo vključevati predstavnike vseh evropskih držav v vsek podskupinah.

www.homeopathyeurope.org

Sorodni članki

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Letos aprila bo pod okriljem IAVH (mednarodne veterinarske homeopatske organizacije) ter SVHD (sloevnskega veterinarskega homeopatskega društva) Slovenija prvič gostila mednarodni veterinarski homeopatski kongres
preberi več

Homeopatski kongres ECH 2016

Evropski kongres za homeopatijo 2016

17. november 2016 do 19. november 2016 – Dunaj, Avstrija, Imperial Riding School Renaissance Vienna Hotel
preberi več

Slovensko veterinarsko homeopatsko društvo (SVHD)

1. seminar v sklopu programa izobraževanj „HOMEOPATIJA V VETERINI“

Slovensko veterinarsko homeopatsko društvo (SVHD) bo pod okriljem Mednarodne organizacije za veterinarsko homeopatijo (IAVH) organizirala več 3-4 dnevnih seminarjev in enodnevnih delavnic
preberi več

Homeopatski kongres ECH 2016

Homeopatski kongres ECH 2016

Med 17. in 19. novembrom 2016 bo na Dunaju potekal mednarodni homeopatski kongres v hotelu Imperial Riding School Renaissance Vienna Hotel
preberi več