SZVMŽ vikend za behaviorizem

(30.10.2023) SZVMŽ vas vabi na Vikend za behaviorizem, ki bo potekal od 18. do 19. novembra v Hotelu Kompas na Bledu.

SZVMŽ vikend za behaviorizem

V Slovenijo iz Portugalske prihaja Gonçalo de Graça Pereira, DVM, MsC, PhD, Dip ECAWBM (BM), Dip ECAWBM (AWSEL), evropski specialist iz obnašanja živali (behaviorizma) in evropski specialist iz dobrobiti in etike živali. Gonçalo je izjemen, teatralen predavatelj, ki vedno navduši poslušalce.

Kot predavateljico smo povabili tudi našo Aljo Mazzini, DVM, MSc CAB, GPCert(AnBeh), ki je na poti, da postane evropska specialistka iz obnašanja živali (behaviorizma).

Z nami bosta delila znanje iz vedenja živali, ki je nepogrešljivo za vsakega veterinarja v idilični predavalnici letos prenovljenega Hotela Kompas na Bledu s pogledom na jezero.

Program in vse dodatne informacije najdete na tej povezavi! 


Sorodni članki

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

SZVMŽ vas vabi, da se v soboto, 17. februarja, ob 9. uri udeležite spletnega seminarja o klinični prehrani psov in mačk s predavateljico Cecilio Villaverde Haro.
preberi več

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

SZVMŽ vas vabi na izobraževanje za veterinarje z naslovom Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah. Izobraževanje bo potekalo v sredo, 14. februarja, ob 17.uri v Hotelu A, Mala Pirešica 20, Petrovče (AC izvoz Žalec)
preberi več

SZVMŽ Psychovets

Spletni seminar o duševnem zdravju in dobrobiti veterinarjev

SZVMŽ vas vabi, da se v četrtek, 25. januarja, ob 18. uri udeležite spletnega seminarja na temo pomena duševnega zdravja in dobrobiti veterinarjev, s katerim odpirajo letošnjo pestro sezono SZVMŽ izobraževanj
preberi več

SZVMŽ

Anestezijska delavnica SZVMŽ

SZVMŽ vas vabi na anestezijsko delavnico, ki bo potekala v soboto, 2. decembra, v veliki klinicni predavalnici Veterinarske fakultete
preberi več

SZVMŽ dermatološki dan

SZVMŽ dermatološki dan 2023

Leto je naokoli in bliža se 16.9., ko bo v Kongresnem centru Portus v Portorožu ponovno potekal že tradicionalni dermatološki dan
preberi več

SZVMŽ dermatološki dan

SZVMŽ dermatološki dan

Dermatološka sekcija SZVMŽ vas 16. septembra 2023 vabi na SZVMŽ dermatološki dan
preberi več

SZVMZ Kongres; Vir slike: SZVMZ

Fotografije letošnjega Simpozija SZVMŽ

Slovensko združenje veterinarjev za male živali se vam še enkrat zahvaljuje za obisk letošnjega dogodka, že 34. letnega simpozija SZVMŽ v Portorožu! 
preberi več

Slovensko združenje veterinarjev za male živali SZVMŽ

SZVMŽ vikend na Koroškem

V Slovenskem združenju veterinarjev za male živali si prizadevamo našim članom ponuditi kar najširši možen nabor dogodkov v podporo njihovi profesionalni in osebni rasti uri
preberi več