Anestezijska delavnica SZVMŽ

(09.11.2023) SZVMŽ vas vabi na anestezijsko delavnico, ki bo potekala v soboto, 2. decembra, v veliki klinični predavalnici Veterinarske fakultete.

SZVMŽ Kot predavateljico smo povabili našo Jernejo Sredenšek, DVM, ki je na poti, da postane evropska specialistka iz anestezije malih živali (ECVAA). Z nami bo delila svoje obsežno anestezijsko znanje, ki je nepogrešljivo za vsakega veterinarja in vsako ambulanto. 

Delavnica je prva iz sklopa 3 dogodkov iz področja anestezije malih živali, 2 dogodka načrtujemo v letu 2024. Vsi dogodki bodo zelo praktično zasnovani z namenom, da boste pridobljeno znanje hitro prenesli v svoje delo.

Veterinarska Zbornica je dogodek ovrednotila z 1,7 točkami.

Zadnji rok za prijavo: 28. november 2023. Število mest je omejeno!

Vse dodatne informacije in prijavnice najdete na uradni strani dogodka na tej povezavi!


Sorodni članki

Internistični dan SZVMŽ

Internistični dan SZVMŽ

SZVMŽ z veseljem najavlja svoj naslednji izobraževalni dogodek za veterinarje, Internistični dan SZVMŽ s poudarkom na hematološki diagnostiki in tumorskih markerjih v veterinarski medicini
preberi več

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

SZVMŽ vas vabi, da se v soboto, 17. februarja, ob 9. uri udeležite spletnega seminarja o klinični prehrani psov in mačk s predavateljico Cecilio Villaverde Haro.
preberi več

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

SZVMŽ vas vabi na izobraževanje za veterinarje z naslovom Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah. Izobraževanje bo potekalo v sredo, 14. februarja, ob 17.uri v Hotelu A, Mala Pirešica 20, Petrovče (AC izvoz Žalec)
preberi več

SZVMŽ Psychovets

Spletni seminar o duševnem zdravju in dobrobiti veterinarjev

SZVMŽ vas vabi, da se v četrtek, 25. januarja, ob 18. uri udeležite spletnega seminarja na temo pomena duševnega zdravja in dobrobiti veterinarjev, s katerim odpirajo letošnjo pestro sezono SZVMŽ izobraževanj
preberi več

SZVMŽ

SZVMŽ vikend za behaviorizem

SZVMŽ vas vabi na Vikend za behaviorizem, ki bo potekal od 18. do 19. novembra v Hotelu Kompas na Bledu
preberi več

SZVMŽ dermatološki dan

SZVMŽ dermatološki dan 2023

Leto je naokoli in bliža se 16.9., ko bo v Kongresnem centru Portus v Portorožu ponovno potekal že tradicionalni dermatološki dan
preberi več

SZVMŽ dermatološki dan

SZVMŽ dermatološki dan

Dermatološka sekcija SZVMŽ vas 16. septembra 2023 vabi na SZVMŽ dermatološki dan
preberi več

SZVMZ Kongres; Vir slike: SZVMZ

Fotografije letošnjega Simpozija SZVMŽ

Slovensko združenje veterinarjev za male živali se vam še enkrat zahvaljuje za obisk letošnjega dogodka, že 34. letnega simpozija SZVMŽ v Portorožu! 
preberi več