Slovensko združenje veterinarjev za male živali in veterinarska fakulteta v ljubljani vabita na XXIX. Simpozij o aktualnih boleznih malih živali

(05.02.2016) Glavna tema letošnjega XXIX. Simpozija o aktualnih bolezni malih živali, ki se bo odvijal med 8. in 9. aprilom 2016 v Portorožu, je Kirurgija psov in mačk.

Organizatorji  XXIX. Simpozija o aktualnih bolezni malih živali vas vabijo, da se udeležite dogodka med 8. in 9. aprilom 2016 v kongresnem centru St. Bernardin v Portorožu.

Slovensko združenje veterinarjev za male živali in veterinarska fakulteta v ljubljani vabita na XXIX. Simpozij o aktualnih boleznih malih živali Glavna tema kongresa je „Kirurgija psov in mačk“, o kateri bosta predavala Laurent Findji (UK), DMV, MS, MRCVS, Dipl ECVS in doc. dr. Ana Nemec (SLO), Dipl EVDC/AVDC. Na predkongresni dan, 7. aprila 2016 pa se boste lahko prijavili na predavanja o Ortopediji psov in mačk ali Prostoživečih pticah v Sloveniji.

O prvi temi bodo predvali Massimo Petazzoni (IT), DVM, Zoran Lončar (SRB), DVM, Milan Matko (SLO), DVM in prof. dr. Bojan Zorko (SLO), DVM.

Skozi predavanja na skupno temo Prostoživeče ptice v Sloveniji: Od biologije do veterinarske oskrbe pa vas bodo popeljali doc. dr. Joško Račnik, DVM, dr. Zlatko Golob, DVM, doc. dr. Al Vrezec, univ.dipl.biol. in  dr. Tomi Trilar, univ.dipl.biol. (vsi SLO)

K aktivnem sodelovanju na simpoziju so vabljene tudi mlajše doktorice in doktorji veterinarske medicine. Rok za prijavo prispevkov je 14. februar 2016.

Izobraževanje veterinarskih tehnikov bo v okviru simpozija potekalo v soboto, 9. aprila 2016.
Dodatne informacije o kotizaciji in prijavi s kontaktnimi podatki lahko najdete tukaj.


Sorodni članki

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

SZVMŽ vas vabi, da se v soboto, 17. februarja, ob 9. uri udeležite spletnega seminarja o klinični prehrani psov in mačk s predavateljico Cecilio Villaverde Haro.
preberi več

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

SZVMŽ vas vabi na izobraževanje za veterinarje z naslovom Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah. Izobraževanje bo potekalo v sredo, 14. februarja, ob 17.uri v Hotelu A, Mala Pirešica 20, Petrovče (AC izvoz Žalec)
preberi več

SZVMŽ Psychovets

Spletni seminar o duševnem zdravju in dobrobiti veterinarjev

SZVMŽ vas vabi, da se v četrtek, 25. januarja, ob 18. uri udeležite spletnega seminarja na temo pomena duševnega zdravja in dobrobiti veterinarjev, s katerim odpirajo letošnjo pestro sezono SZVMŽ izobraževanj
preberi več

SZVMŽ

Anestezijska delavnica SZVMŽ

SZVMŽ vas vabi na anestezijsko delavnico, ki bo potekala v soboto, 2. decembra, v veliki klinicni predavalnici Veterinarske fakultete
preberi več

SZVMŽ

SZVMŽ vikend za behaviorizem

SZVMŽ vas vabi na Vikend za behaviorizem, ki bo potekal od 18. do 19. novembra v Hotelu Kompas na Bledu
preberi več

SZVMŽ dermatološki dan

SZVMŽ dermatološki dan 2023

Leto je naokoli in bliža se 16.9., ko bo v Kongresnem centru Portus v Portorožu ponovno potekal že tradicionalni dermatološki dan
preberi več

SZVMŽ dermatološki dan

SZVMŽ dermatološki dan

Dermatološka sekcija SZVMŽ vas 16. septembra 2023 vabi na SZVMŽ dermatološki dan
preberi več

SZVMZ Kongres; Vir slike: SZVMZ

Fotografije letošnjega Simpozija SZVMŽ

Slovensko združenje veterinarjev za male živali se vam še enkrat zahvaljuje za obisk letošnjega dogodka, že 34. letnega simpozija SZVMŽ v Portorožu! 
preberi več