Vets With Horsepower 2020 tudi v Zrečah!

(13.03.2020) Ekipa lokalne organizacije Vets With Horsepower vas z veseljem vabi na strokovno dobrodelni dogodek Vets With Horsepower 2020!

Pod okriljem Veterinarske zbornice Slovenije, nas bo tudi letos obiskala skupina veterinarjev na motorjih »Vets With Horsepower«.

To so vrhunski evropski strokovnjaki s področja veterinarske medicine konj, ki svoje znanje in izkušnje nesebično delijo v zameno za dobrodelne prispevke, ki jih namenijo preživetju družin v revnejših delih sveta, kjer je preživetje odvisno od kopitarjev - oslov in konjev.

Vets With Horsepower 2020

Pripravili so vsebinsko izjemno bogat program, s poudarkom na praktičnih izkušnjah, ki je tudi akreditiran s strani The Continuing Professional Development Standards Office iz Londona.

Njihov obisk pri nas je namenjen tudi povezovanju, saj so pripravljeni na izmenjavo izkušenj, ki se ne zaključi z zaključkom seminarja, ampak se nadaljuje še v prihodnje.

Po zaključku intenzivnega programa se bo druženje nadaljevalo ob prijetni večerji, med katero strokovna debata ne bo zamrla.

Rezervirajte si datum, 17.6.2020 v Zrečah

Dobrodelna sredstva, ki jih bodo letos zbrali namenjajo:

Saving the Survivors: organizacija, ki skrbi za ohranjanje nosorogov in preprečuje plenjenje teh čudovitih sesalcev v prihodnosti.

Mozambique veterinary school: šola za veterinarje v mozambiku s katero skupina sodeluje in jim pomaga pri vzpostavitvi laboratorija za študente zadnjega letnika.

The Gambia Horse and Donkey Trust: nudi oskrbo delovnim konjem in oslom v Gambiji, izobražuje ljudi in družine o delu s temi živalmi, da preprečijo morebitne težave v prihodnje.

The Ethelbert children's home: skrbi za Južno-Afriške otroke, ki zaradi različnih vzrokov ne morejo živeti doma. Skupina jim pomaga pri vzdrževanju zgradbe in urejanju igrišča.

V pričakovanju izjemnega dogodka vas lepo pozdravljamo.

Lokalna organizacija Vets With Horsepower


Sorodni članki

Vets with Horsepower

Vets with Horsepower 2021

Ekipa veterinarjev, ki sestavljajo združenje Vets with Horsepower, si je za letošnji dogodek zadala postavitev svetovnega rekorda v virtualnem podiplomskem izobraževanju v živo
preberi več

Vets with Horsepower 2021

Spletni projekt Vets with Horsepower 2021

Po prestavitvi lanske turneje so se člani ekipe Vets with Horsepower letos odločili za spletni, 25 urni projekt, ki se bo odvijal 29. aprila
preberi več

Vets With Horsepower 2020

Turneja Vets with Horsepower 10 prestavljena na prihodnje leto

Ekipa veterinarjev Vets with Horsepower je sprejela dokončno odločitev, da prestavijo svojo 10. turnejo na poletje 2021
preberi več

Vets with Horsepower; Vir slike: Autor fotografij je Igor Lomovšek

Ekipa Vets with Horsepower se zahvaljuje za sodelovanje

Tudi s sodelovanjem slovenskih veterinarjev je ekipa motoristov Vets with Horsepower v letu 2017 lahko razdelila več kot 60.000 angleških funtov (okoli 65.000 EUR) dobrodelnim organizacijam!
preberi več

Vets with Horsepower; Vir slike: Autor fotografij je Igor Lomovšek

Odlična predavanja Vets With Horsepower v Lipici

29. junija 2017 so veterinarji lahko v Lipici preživeli dan v družbi uspešnih veterinarjev – mednarodne skupine strokovnjakov s področja veterinarske medicine kopitarjev „Vets With Horsepower“
preberi več

Vets with Horsepower

Seminar Vets With Horsepower v Lipici

Preživite 29. junij 2017 v Lipici v družbi uspešnih veterinarjev – mednarodne skupine strokovnjakov s področja veterinarske medicine kopitarjev „Vets With Horsepower“
preberi več

Vets with Horsepower

Program dobrodelnih predavanj skupine Vets with Horsepower

Veterinarska zbornica Slovenije in lokalni organizatorji Veterinarske fakultete vas vabijo, da preživite 29. junija 2017 popoldan v LIPICI, v družbi uspešnih veterinarjev – mednarodne skupine strokovnjakov s področja veterinarske medicine kopitarjev
preberi več

Vets with Horsepower

Dobrodelna predavanja skupine Vets with Horsepower letos tudi v Sloveniji!

Vets with Horsepower združuje na svetovnem nivoju zelo prominentne veterinarje v medicini kopitarjev
preberi več