Veterinarska zbornica Slovenije vabi na redni letni zbor Sekcije veterinarjev praktikov!

(21.09.2016) Živimo v času izobilja ponudbe blaga in storitev. Zadovoljne in lojalne stranke ter dobri poslovni uspehi podjetja niso nekaj samoumevnega, zato Sekcija veternarjev praktikovVzbSi organizira jesensko strokovno srečanje na temo trženja veterinarskih storitev

V ta namen Upravni odbor Sekcije veterinarjev praktikov VZbSi vabi na eno-dnevno strokovno srečanje, ki bo zaključeno z rednim letnim zborom članov sekcije ter se bo odvijalo v sredo, 28. september 2016 na AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, Čeplje 29B.

VZB Glavna tematika letošnjega strokovnega srečanja bo namenjena trženju veterinarskih storitev saj se vsi skupaj premalo zavedamo, da je delo (uspešnega) veterinarja tudi (in predvsem) delo z ljudmi, poslovni uspeh veterinarske organizacije pa močno odvisen od komunikacijskih spretnosti veterinarjev in učinkovitosti trženja naših storitev.

Živimo v času izobilja ponudbe blaga in storitev, ne moremo pa tudi mimo dejstva, da živimo v času, ko imajo stranke - hočemo ali nočemo - možnost izbire, in v času, ko zadovoljne in lojalne stranke, motivirani in timsko naravnani sodelavci ter dobri poslovni uspehi podjetja niso nekaj samoumevnega.

Razmere v družbi se vse hitreje spreminjajo, skupaj z njimi pa se močno spreminja tudi status vaših pacientov in posledično tudi narava našega poklica. Investirati moramo na vseh področjih.

Tudi v znanje in veščine s področja trženja veterinarskih storitev. Soočamo se z novimi tehnologijami in novimi mediji, hkrati pa nam včasih primanjkuje zavedanja, da nam meje dopustnega postavljajo zlasti in predvsem naše strokovne smernice, pravni akti in nenazadnje tudi Kodeks veterinarske etike.

Organizatorji srečanja so želeli poiskati predavatelje, ki bi nam pomagali osvetliti področje trženja veterinarskih storitev iz različnih zornih kotov.

V popoldanski sklop strokovnega dela srečanja so vključene tudi nekatere druge aktualne teme (zavarovanje živali, vozličasti dermatitis, registracija in identifikacija kopitarjev, predstavitev nekaterih mednarodnih veterinarskih organizacij, v katere smo slovenski veterinarji vključeni).

Strokovni program


strokovni program PDF

Dr. Roeland Wessels
Dr. Roeland Wessels
Vsi predavatelji so že potrdili svojo udeležbo. Več o glavnem predavatelju in avtorju knjige Communication in Practice, dr. Roelandu Wesselsu pa si lahko preberete tudi na povezavi www.anna-advies.nl/en/team/dr--roeland-wessels

 

Lokacija in termin

Organizatorji so poskušali najti lokacijo, ki bi bila dostopna kar najširšemu krogu slovenskih veterinarjev. Našli so jo v središču Slovenije, v Centru varne vožnje na Vranskem (Čeplje 29B). Tam razpolagajo s predavalnicami, parkirišči, gostinsko ponudbo in vsem, kar je potrebno za organizacijo takšne vrste srečanj.

AMZS center varne vožnje Iz AC A1 izberete izvoz Vransko / Kamnik in nato sledite kažipotu Obvoz Center varne vožnje (saj je zaradi poškodovanega mostu Center varne vožnje po najkrajši poti trenutno nedostopen). Od AC izvoza je Center varne vožnje oddaljen 2.2 km.

Ker so se predstavniki VZbSi morali prilagajati predavateljem in razpoložljivosti Centra varne vožnje, so za srečanje izbrali sredo, 28. septembra 2016. Žal so šele naknadno ugotovili, da bo potekala istega dne tudi prireditev v zvezi s Svetovnim dnevom stekline v Rakičanu. Kljub vsemu upajo, da to ne bo preveč moteče, in da bosta oba dogodka uspešno izpeljana.

Kotizacija in prijave

Na strokovno srečanje so vljudno vabljeni vsi člani VZbSi (poleg članov SVP tudi »neopredeljeni« člani VZbSi in člani SVIRDI).

Sekcija veterinarjev praktikov se je odločila, da bodo člani SVP VZbSi oproščeni plačila kotizacije. SVP VzbSi bo krila stroške predavalnic, predavateljev in kosila. Za ostalo postrežbo so pridobili pokrovitelje s strani kolegic in kolegov, ki se ukvarjajo s prometom VMS, za kar se jim najlepše zahvaljujejo.

Predstavniki veledrogerij in drugih podjetij s področja prometa VMS bodo imeli tekom srečanja tudi priložnost predstaviti svoje aktivnosti in novosti.

Za druge udeležence strokovnega srečanja znaša kotizacija 122,00 EUR z vključenim 22 % DDV.

VZbSi Izobraževalne aktivnosti so ovrednotene s strani strokovne komisije VZbSi na 1.2 točki.

Del predavanj bo potekal v angleškem in hrvaškem jeziku.

Prijave sprejemajo do vključno petka 23. septembra 2016 na telefonski številki 01 563 26 70, po faxu 01 563 26 69 ali po e-pošti [email protected].

Organizatorji prosijo, da se vsi zainteresirani čim prej, predvsem pa pravočasno prijavite!

Sorodni članki

Slovenski veterinarski kongres 2024

Slovenski veterinarski kongres 2024

V letu 2024 bo ponovno organiziran Slovenski veterinarski kongres, največje strokovno in znanstveno srečanje slovenskih veterinarjev
preberi več

26. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije  Tokratno 26. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije se bo odvijalo v Kongresnem centru Habakuk 26. in 27. oktobra 2023

26. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije

Tokratno 26. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije se bo odvijalo v Kongresnem centru Habakuk 26. in 27. oktobra 2023
preberi več

Predavanje Abortusi pri govedu in BVD

Spomladansko strokovno izpopolnjevanje članov VzbSi

Spomladansko strokovno izpopolnjevanje članov VzbSi v Zrečah se bo letos odvijalo 11. in 12. maja
preberi več

Predavanje Abortusi pri govedu in BVD

Izobraževanje v organizaciji Veterinarske zbornice Slovenije

Veterinarska zbornica Slovenije vabi na izobraževanje Izvajanje ukrepa Dobrobit živali v letu 2023 – BVD: VLOGA VETERINARJEV IN VETERINARSKIH ORGANIZACIJ
preberi več

Predavanje Abortusi pri govedu in BVD

Jesensko strokovno izpopolnjevanje članov VzbSi

Veterinarska zbornica Slovenije obvešča vse svoje članice in člane, da bo 24. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije potekalo v Termah Zreče, 13. in 14. oktobra 2022.
preberi več

Fotografije izobraževanja VZbSi v Zrečah

Fotografije izobraževanja VZbSi v Zrečah

Udeležili smo se pomladnega strokovnega srečanja v Zrečah, ki se je odvijalo 26. in 27. maja 2022
preberi več

Predavanje Abortusi pri govedu in BVD

23. strokovno srečanje v Termah Zreče

Veterinarska zbornica Slovenije vas z veseljem vabi na že 23. strokovno srečanje članov, ki bo potekalo 26. in 27. maja 2022 v idilično pomladnem okolju Term Zreče
preberi več

Sklic redne letne Skupščine VzbSi

Sklic redne letne Skupščine VzbSi

Predsednik Veterinarske zbornice Slovenije v torek, 10. maja 2022, ob 16. uri sklicuje redno letno Skupščino, ki se bo odvijala preko spleta
preberi več