Program dobrodelnih predavanj skupine Vets with Horsepower

(19.05.2017) Veterinarska zbornica Slovenije in lokalni organizatorji Veterinarske fakultete vas vabijo, da preživite 29. junija 2017 popoldan v LIPICI, v družbi uspešnih veterinarjev – mednarodne skupine strokovnjakov s področja veterinarske medicine kopitarjev.

Vets with Horsepower je skupina izkušenih veterinarjev za kopitarje, ki že nekaj let zapored potujejo kot skupina motoristov, na svojih postankih pa pripravijo zanimiv strokoven program, znotraj katerega delijo svoje bogate izkušnje s področja svojega veterinarskega dela z namenom zbiranja finančnih sredstev na nominirane dobrodelne organizacije.


Vets with Horsepower s svojimi potovanji po državah Evrope zbirajo prispevke namenjene preživetju družin v revnejših delih sveta, kjer je preživetje odvisno od kopitarjev - oslov in konjev. V zameno za vašo donacijo pa brezkompromisno delijo svoje bogato znanje in izkušnje s področja veterinarske medicine kopitarjev.

Njihov obisk pri nas je namenjen tudi povezovanju, saj računajo na izmenjavo izkušenj, ki se ne zaključi z zaključkom seminarja, ampak upajo na sodelovanje še v prihodnosti.

Predavanja bodo v angleščini in bodo točkovana s strani Veterinarske zbornice Slovenije, okvirno z 1,2 točke.

Veterinarska zbornica Slovenije bo za udeležbo na dogodku pobirala kotizacijo, ki jo bo namenila kot dobrodelni prispevek skupini Vets with Horsepower.


www.facebook.com/VetswithHorsePower

Za več informacij spremljajte naše objave!

Sorodni članki

Vets with Horsepower

Vets with Horsepower 2021

Ekipa veterinarjev, ki sestavljajo združenje Vets with Horsepower, si je za letošnji dogodek zadala postavitev svetovnega rekorda v virtualnem podiplomskem izobraževanju v živo
preberi več

Vets with Horsepower 2021

Spletni projekt Vets with Horsepower 2021

Po prestavitvi lanske turneje so se člani ekipe Vets with Horsepower letos odločili za spletni, 25 urni projekt, ki se bo odvijal 29. aprila
preberi več

Vets With Horsepower 2020

Turneja Vets with Horsepower 10 prestavljena na prihodnje leto

Ekipa veterinarjev Vets with Horsepower je sprejela dokončno odločitev, da prestavijo svojo 10. turnejo na poletje 2021
preberi več

Vets With Horsepower 2020

Vets With Horsepower 2020 tudi v Zrečah!

Ekipa lokalne organizacije Vets With Horsepower vas z veseljem vabi na strokovno dobrodelni dogodek Vets With Horsepower 2020!
preberi več

Vets with Horsepower; Vir slike: Autor fotografij je Igor Lomovšek

Ekipa Vets with Horsepower se zahvaljuje za sodelovanje

Tudi s sodelovanjem slovenskih veterinarjev je ekipa motoristov Vets with Horsepower v letu 2017 lahko razdelila več kot 60.000 angleških funtov (okoli 65.000 EUR) dobrodelnim organizacijam!
preberi več

Vets with Horsepower; Vir slike: Autor fotografij je Igor Lomovšek

Odlična predavanja Vets With Horsepower v Lipici

29. junija 2017 so veterinarji lahko v Lipici preživeli dan v družbi uspešnih veterinarjev – mednarodne skupine strokovnjakov s področja veterinarske medicine kopitarjev „Vets With Horsepower“
preberi več

Vets with Horsepower

Seminar Vets With Horsepower v Lipici

Preživite 29. junij 2017 v Lipici v družbi uspešnih veterinarjev – mednarodne skupine strokovnjakov s področja veterinarske medicine kopitarjev „Vets With Horsepower“
preberi več

Vets with Horsepower

Dobrodelna predavanja skupine Vets with Horsepower letos tudi v Sloveniji!

Vets with Horsepower združuje na svetovnem nivoju zelo prominentne veterinarje v medicini kopitarjev
preberi več