Osnove financ za veterinarje

(26.02.2020) Vabilo na delavnico  Osnove financ za veterinarje - Biti poslovno in finančno uspešen v veterinarski dejavnosti.

Praktična delavnica bo pomagala razumeti osnove bilanc, temeljev poslovnih financ, ključnih pokazateljev uspešnosti podjetja v dejavnosti veterine ter olajšala razumevanje dejavnikov, ki kreirajo dobičkovnost, denarni tok v veterinarski dejavnosti.

veterinarska-zbornica Na delavnici bo praktično prikazan vpliv ključnih poslovnih odločitev na bilance, dobičkovnost delovanja kot tudi na denarni tok veterinarskega podjetja oziroma veterinarske dejavnosti.

Pogledali bomo aktivnosti, kako zastaviti planske procese in določiti temeljne cilje podjetja in cilje ključnim ljudi v njem, ter kje, kako najti poti in načine za ključno izboljšanje finančne uspešnosti poslovanja v dejavnosti.

Komu je delavnica namenjena?

Ste na vodstvenem položaju v dejavnosti veterine? Imate vpliv na poslovne odločitve in posledično na stroške, premoženje, denarne tokove veterinarske družbe? Želite izboljšati finančno poslovanje in biti poslovno in finančno uspešnejši od konkurence na terenu?

Praktična delavnica je namenjena vodstvenim in ključnim delavcem v veterini s ciljem povečati njihovo uspešnost in uspešnost organizacij, kjer delujejo.

Izvedba delavnice:
V četrtek, 26.3. 2020 med 9.30 in 14.15 uro
Hotel Paka,  Rudarska Cesta 1, Velenje

Dodatne informacije s programom in cenami najdete na tej povezavi.
Sorodni članki

Predavanje Abortusi pri govedu in BVD

Izobraževanje v organizaciji Veterinarske zbornice Slovenije

Veterinarska zbornica Slovenije vabi na izobraževanje Izvajanje ukrepa Dobrobit živali v letu 2023 – BVD: VLOGA VETERINARJEV IN VETERINARSKIH ORGANIZACIJ
preberi več

Predavanje Abortusi pri govedu in BVD

Jesensko strokovno izpopolnjevanje članov VzbSi

Veterinarska zbornica Slovenije obvešča vse svoje članice in člane, da bo 24. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije potekalo v Termah Zreče, 13. in 14. oktobra 2022.
preberi več

Fotografije izobraževanja VZbSi v Zrečah

Fotografije izobraževanja VZbSi v Zrečah

Udeležili smo se pomladnega strokovnega srečanja v Zrečah, ki se je odvijalo 26. in 27. maja 2022
preberi več

Predavanje Abortusi pri govedu in BVD

23. strokovno srečanje v Termah Zreče

Veterinarska zbornica Slovenije vas z veseljem vabi na že 23. strokovno srečanje članov, ki bo potekalo 26. in 27. maja 2022 v idilično pomladnem okolju Term Zreče
preberi več

Sklic redne letne Skupščine VzbSi

Sklic redne letne Skupščine VzbSi

Predsednik Veterinarske zbornice Slovenije v torek, 10. maja 2022, ob 16. uri sklicuje redno letno Skupščino, ki se bo odvijala preko spleta
preberi več

Predavanje Abortusi pri govedu in BVD

Seminar Komisije za perutnino VzbSi

Z veseljem vas obveščamo, da po nekajletnem premoru Komisija za perutnino pri Veterinarski zbornici Slovenije zopet organizira strokovno izobraževalni seminar.
preberi več

Predavanje Abortusi pri govedu in BVD

Strokovno izpopolnjevanje o APK

Veterinarska zbornica Slovenije kolege vabi na strokovno predavanje z delavnico s področja ugotavljanja, preprečevanja in ukrepanja v zvezi Afriško prašičjo kugo
preberi več

19. Strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije

22. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije

Jesensko strokovno izpopolnjevanje veterinarjev 2021 bo potekalo v četrtek, 14. oktobra 2021 in petek, 15. oktobra 2021 v Termah Zreče
preberi več

Znanost

novice

mednarodno