Odlična predavanja Vets With Horsepower v Lipici

(11.07.2017) 29. junija 2017 so veterinarji lahko v Lipici preživeli dan v družbi uspešnih veterinarjev – mednarodne skupine strokovnjakov s področja veterinarske medicine kopitarjev „Vets With Horsepower“.


Vets With Horsepower

Dogodka se je udeležilo 70 veterinarjev iz Slovenije, Hrvaške in Bosne in Hercegovine. Na lep vetroven dan so v Lipici poslušali odlična predavanja mednarodne ekipe strokovnjakov, ob prijetni večerji pa so lahko poklepetali in izmenjali izkušnje.


Ker skupina Vets With Horsepover deluje v dobrodelnem smislu so se v sklopu predavanj zbirali tudi dobrodelni prispevki, izmed udeležencev pa je bil izžreban tudi nagrajenec, ki je prejel knjigo Equine Oncology.


Skupina predavateljev si je tudi ogledala Lipico, naslednji dan pa so odrinili proti Budimpešti, kjer so nadaljevali svojo 7. turnejo predavanj, s katerimi vsako leto zbiranjo sredstva za dobrodelne namene.

Lokalni organizatorji dogodka v Sloveniji so imeli tudi podporo sponzorjev, ki se jim zahvaljujejo za pomoč pri izvedbi seminarja!
Sorodni članki

Vets with Horsepower

Vets with Horsepower 2021

Ekipa veterinarjev, ki sestavljajo združenje Vets with Horsepower, si je za letošnji dogodek zadala postavitev svetovnega rekorda v virtualnem podiplomskem izobraževanju v živo
preberi več

Vets with Horsepower 2021

Spletni projekt Vets with Horsepower 2021

Po prestavitvi lanske turneje so se člani ekipe Vets with Horsepower letos odločili za spletni, 25 urni projekt, ki se bo odvijal 29. aprila
preberi več

Vets With Horsepower 2020

Turneja Vets with Horsepower 10 prestavljena na prihodnje leto

Ekipa veterinarjev Vets with Horsepower je sprejela dokončno odločitev, da prestavijo svojo 10. turnejo na poletje 2021
preberi več

Vets With Horsepower 2020

Vets With Horsepower 2020 tudi v Zrečah!

Ekipa lokalne organizacije Vets With Horsepower vas z veseljem vabi na strokovno dobrodelni dogodek Vets With Horsepower 2020!
preberi več

Vets with Horsepower; Vir slike: Autor fotografij je Igor Lomovšek

Ekipa Vets with Horsepower se zahvaljuje za sodelovanje

Tudi s sodelovanjem slovenskih veterinarjev je ekipa motoristov Vets with Horsepower v letu 2017 lahko razdelila več kot 60.000 angleških funtov (okoli 65.000 EUR) dobrodelnim organizacijam!
preberi več

Vets with Horsepower

Seminar Vets With Horsepower v Lipici

Preživite 29. junij 2017 v Lipici v družbi uspešnih veterinarjev – mednarodne skupine strokovnjakov s področja veterinarske medicine kopitarjev „Vets With Horsepower“
preberi več

Vets with Horsepower

Program dobrodelnih predavanj skupine Vets with Horsepower

Veterinarska zbornica Slovenije in lokalni organizatorji Veterinarske fakultete vas vabijo, da preživite 29. junija 2017 popoldan v LIPICI, v družbi uspešnih veterinarjev – mednarodne skupine strokovnjakov s področja veterinarske medicine kopitarjev
preberi več

Vets with Horsepower

Dobrodelna predavanja skupine Vets with Horsepower letos tudi v Sloveniji!

Vets with Horsepower združuje na svetovnem nivoju zelo prominentne veterinarje v medicini kopitarjev
preberi več