Jesensko strokovno izpopolnjevanje članov VzbSi

(14.09.2022) Veterinarska zbornica Slovenije obvešča vse svoje članice in člane, da bo 24. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije potekalo v Termah Zreče, 13. in 14. oktobra 2022.

Po vročem poletju se je v naše kraje vrnila jesen in zopet je nastopil čas, da vas prijazno povabimo na 24. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije, ki bo že tradicionalno potekalo v Termah Zreče, 13. in 14. oktobra 2022.

veterinarska-zbornica Prvi dan izobraževanja se bo začel s sprejemom udeležencev in uvodnim pozdravom predsednika VZbSi, izr. prof. dr. Ožbalta Podpečana, dr. vet. med., spec. bujatrike, dipl. ECBMH in predsednika Strokovne komisije VZbSi, Milana Hrena, dr. vet. med., spec. medicine konj.

Predavatelj prvega dne bo Scott Kilpatrick, BSc BVM&S MSc DipECVIM-CA MRCVS, European & RCVS Specialist in Internal Medicine. V svojih predavanjih se bo dotaknil različnih tem, kot so najpogostejša jetrna obolenja, vaskularne anomalije jeter, infekcijske bolezni pri mačkah, metabolne bolezni jeter, zastrupitve in bolezni žolčnika. Predavanja se bodo, z vmesnimi odmori za kavo in kosilom, zaključila do 18. ure. Ob 19.00 pa bo sledilo vedno prijetno kolegialno druženje, ko bomo lahko ob dobri večerji in pijači prijetno poklepetali ter z zabavo ob dobri glasbi zaključili prvi dan srečanja.

Drugi dan, po prijavi in sprejemu udeležencev, bo Alan Robinson, BVSC MRCVS DMS, Vet Dynamics UK Ltd, izvedel tri predavanja na temo motivacije ter vrednotenja dela in časa veterinarjev. Po kosilu bo Marko Pipan, dr. vet. med., DACVECC, predaval o transfuziji, strokovno srečanje pa se bo zaključilo s predstavitvijo edinstvenega projekta Tačka daruje, ki ga bodo predstavile njegove pobudnice: doc.dr. Darja Pavlin, dr.vet.med., dr.Tina Roškar, dr.vet.med., dr.Metka Šimundić, dr.vet.med. in Urška Petek, dr.vet.med..

Vabimo vas k udeležbi na strokovnem srečanju, ki bo preplet bogatih strokovnih vsebin, izmenjave izkušenj s kolegi in prijetnega druženja.

Udeležba na prvem dnevu strokovnega srečanja je ovrednotena z 1,5 točke iz naslova strokovnega izpopolnjevanja veterinarjev, enako je z 1,5 točke ovrednotena udeležba na drugem dnevu srečanja.

Še enkrat vas toplo vabimo k udeležbi na strokovnem srečanju v Termah Zreče in se veselimo

druženja z vami.
Sorodni članki

Izobraževanje za veterinarske tehnike

Izobraževanje za veterinarske tehnike

Veterinarski tehniki, dijaki programa veterinarski tehnik in študenti veterine ste lepo vabljeni k udeležbi na predavanja »Najpogostejši eksotični pacienti v veterinarski ambulanti
preberi več

Dermatološki dan z dr. Brett E. Wildermuth

Dermatološki dan z dr. Brett E. Wildermuth

Dermatološka sekcija SZVMŽ organizira v soboto, 17. septembra 2022, seminar iz dermatologije psov in mačk.
preberi več

Udeležite se »VETLINE LUNCH AND LEARN« v Ivančni Gorici

Udeležite se »VETLINE LUNCH AND LEARN« v Ivančni Gorici

Vetline vabi veterinarje in veterinarske tehnike na izobraževanje »VETLINE LUNCH AND LEARN«, katerega osrednja tema bodo alergije in osteoartritisi pri psih in mačkah
preberi več

Športno-družabni dogodek v Logarski dolini v podporo duševnemu zdravju veterinarjev; Vir slike: SZVMŽ

Športno-družabni dogodek v Logarski dolini v podporo duševnemu zdravju veterinarjev

Konec poletja, natančneje v nedeljo 28. 8. 2022, SZVMŽ vabi vse člane/članice in kolege/kolegica SZVMŽ na enodnevno neformalno druženje SZVMŽ v prečudovito Logarsko dolino.
preberi več

Dermatološki dan SZVMŽ v septembru 2022

Dermatološki dan SZVMŽ v septembru 2022

Dermatološka sekcija SZVMŽ vabi na Dermatološki dan v Portorožu v soboto, 17. septembra 2022
preberi več

Brezplačen webinar z naslovom 'Protozoan parasites: a management challenge in farms'

Brezplačen webinar z naslovom "Protozoan parasites: a management challenge in farms"

Predstavniki podjetja Animalis vabijo kolege k udeležbi na strokovnem webinarju, ki se bo odvijal v torek, 21.6.2022
preberi več

Vetline

Vabilo na »VETLINE LUNCH AND LEARN« na dolenjskem

Vetline vabi veterinarje in veterinarske tehnike dolenjske regije na izobraževanje »VETLINE LUNCH AND LEARN«, katerega osrednja tema bodo alergije pri psih in mačkah in osteoartritisi pri psih in mačkah
preberi več

Animails vabi na webinar  ' PRRSv infections - a worldwide problem in pig production'

Animails vabi na webinar  " PRRSv infections - a worldwide problem in pig production"

Predstavniki podjetja Animalis vabijo kolege k udeležbi na strokovnem webinarju v organizaciji proizvajalca Huvepharma, ki se bo odvijal v sredo, 15.6.2022
preberi več