Jesensko strokovno izpopolnjevanje članov VzbSi

(14.09.2022) Veterinarska zbornica Slovenije obvešča vse svoje članice in člane, da bo 24. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije potekalo v Termah Zreče, 13. in 14. oktobra 2022.

Po vročem poletju se je v naše kraje vrnila jesen in zopet je nastopil čas, da vas prijazno povabimo na 24. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije, ki bo že tradicionalno potekalo v Termah Zreče, 13. in 14. oktobra 2022.

veterinarska-zbornica Prvi dan izobraževanja se bo začel s sprejemom udeležencev in uvodnim pozdravom predsednika VZbSi, izr. prof. dr. Ožbalta Podpečana, dr. vet. med., spec. bujatrike, dipl. ECBMH in predsednika Strokovne komisije VZbSi, Milana Hrena, dr. vet. med., spec. medicine konj.

Predavatelj prvega dne bo Scott Kilpatrick, BSc BVM&S MSc DipECVIM-CA MRCVS, European & RCVS Specialist in Internal Medicine. V svojih predavanjih se bo dotaknil različnih tem, kot so najpogostejša jetrna obolenja, vaskularne anomalije jeter, infekcijske bolezni pri mačkah, metabolne bolezni jeter, zastrupitve in bolezni žolčnika. Predavanja se bodo, z vmesnimi odmori za kavo in kosilom, zaključila do 18. ure. Ob 19.00 pa bo sledilo vedno prijetno kolegialno druženje, ko bomo lahko ob dobri večerji in pijači prijetno poklepetali ter z zabavo ob dobri glasbi zaključili prvi dan srečanja.

Drugi dan, po prijavi in sprejemu udeležencev, bo Alan Robinson, BVSC MRCVS DMS, Vet Dynamics UK Ltd, izvedel tri predavanja na temo motivacije ter vrednotenja dela in časa veterinarjev. Po kosilu bo Marko Pipan, dr. vet. med., DACVECC, predaval o transfuziji, strokovno srečanje pa se bo zaključilo s predstavitvijo edinstvenega projekta Tačka daruje, ki ga bodo predstavile njegove pobudnice: doc.dr. Darja Pavlin, dr.vet.med., dr.Tina Roškar, dr.vet.med., dr.Metka Šimundić, dr.vet.med. in Urška Petek, dr.vet.med..

Vabimo vas k udeležbi na strokovnem srečanju, ki bo preplet bogatih strokovnih vsebin, izmenjave izkušenj s kolegi in prijetnega druženja.

Udeležba na prvem dnevu strokovnega srečanja je ovrednotena z 1,5 točke iz naslova strokovnega izpopolnjevanja veterinarjev, enako je z 1,5 točke ovrednotena udeležba na drugem dnevu srečanja.

Še enkrat vas toplo vabimo k udeležbi na strokovnem srečanju v Termah Zreče in se veselimo

druženja z vami.
Sorodni članki

Klub alumnov VF

Ogled Ljubljane s prof. dr. Vojtehom Cestnikom

Klub alumnov VF vljudno vabi na neformalno druženje in sprehod v popoldanskem času v centru Ljubljane, po Poljanah, z naslovom »Poljane nekdaj in danes«, ki ga organizirajo v sodelovanju s svojim zelo aktivnim alumnom – prof. dr. Vojtehom Cestnikom
preberi več

Klub alumnov VF

Predavanje Spregovorimo o samomorih v veterini

Predavanje bo potekalo online v sredo, 12. 6. 2024, od 11.00 do 12.00
preberi več

Webinar Next-level wound treatment

Webinar Next-level wound treatment

Medical Intertrade d.o.o. in Loxotec GmbH vas z veseljem vabita na brezplačno spletno predavanje Next-level wound treatment: cleaning tips & antibiotic alternatives.
preberi več

Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani

Vabilo na mini simpozij: Znanstveno-raziskovalni dan Veterinarske fakultete

Poznavanje izsledkov najnovejših raziskav na področju veterinarske medicine je ključno za napredek veterinarske prakse, saj omogoča razvoj novih terapij
preberi več

Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani

Delavnica “Timsko sodelovanje v sodobnih inštitucijah”

V sodobnih organizacijah je ključno timsko in agilno delovanje, ki omogoča učinkovitost v hitro spreminjajočem se okolju
preberi več

Internistični dan SZVMŽ

Internistični dan SZVMŽ

SZVMŽ z veseljem najavlja svoj naslednji izobraževalni dogodek za veterinarje, Internistični dan SZVMŽ s poudarkom na hematološki diagnostiki in tumorskih markerjih v veterinarski medicini
preberi več

Strokovni seminar Laserska terapija v veterinarski medicini

Strokovni seminar Laserska terapija v veterinarski medicini

V soboto, 15.6.2024, vas ekipa Felivet vabi na strokovni dogodek z naslovom Laserska terapija v veterinarski medicini
preberi več

26. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije  Tokratno 26. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije se bo odvijalo v Kongresnem centru Habakuk 26. in 27. oktobra 2023

27. strokovno srečanje članov VZbSi

Veterinarska zbornica Slovenije vabi vse članice in člane na 27. strokovno srečanje, ki bo potekalo v Termah Zreče, 9. in 10. maja 2024.
preberi več