Jesensko strokovno izpopolnjevanje članov VzbSi

(14.09.2022) Veterinarska zbornica Slovenije obvešča vse svoje članice in člane, da bo 24. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije potekalo v Termah Zreče, 13. in 14. oktobra 2022.

Po vročem poletju se je v naše kraje vrnila jesen in zopet je nastopil čas, da vas prijazno povabimo na 24. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije, ki bo že tradicionalno potekalo v Termah Zreče, 13. in 14. oktobra 2022.

veterinarska-zbornica Prvi dan izobraževanja se bo začel s sprejemom udeležencev in uvodnim pozdravom predsednika VZbSi, izr. prof. dr. Ožbalta Podpečana, dr. vet. med., spec. bujatrike, dipl. ECBMH in predsednika Strokovne komisije VZbSi, Milana Hrena, dr. vet. med., spec. medicine konj.

Predavatelj prvega dne bo Scott Kilpatrick, BSc BVM&S MSc DipECVIM-CA MRCVS, European & RCVS Specialist in Internal Medicine. V svojih predavanjih se bo dotaknil različnih tem, kot so najpogostejša jetrna obolenja, vaskularne anomalije jeter, infekcijske bolezni pri mačkah, metabolne bolezni jeter, zastrupitve in bolezni žolčnika. Predavanja se bodo, z vmesnimi odmori za kavo in kosilom, zaključila do 18. ure. Ob 19.00 pa bo sledilo vedno prijetno kolegialno druženje, ko bomo lahko ob dobri večerji in pijači prijetno poklepetali ter z zabavo ob dobri glasbi zaključili prvi dan srečanja.

Drugi dan, po prijavi in sprejemu udeležencev, bo Alan Robinson, BVSC MRCVS DMS, Vet Dynamics UK Ltd, izvedel tri predavanja na temo motivacije ter vrednotenja dela in časa veterinarjev. Po kosilu bo Marko Pipan, dr. vet. med., DACVECC, predaval o transfuziji, strokovno srečanje pa se bo zaključilo s predstavitvijo edinstvenega projekta Tačka daruje, ki ga bodo predstavile njegove pobudnice: doc.dr. Darja Pavlin, dr.vet.med., dr.Tina Roškar, dr.vet.med., dr.Metka Šimundić, dr.vet.med. in Urška Petek, dr.vet.med..

Vabimo vas k udeležbi na strokovnem srečanju, ki bo preplet bogatih strokovnih vsebin, izmenjave izkušenj s kolegi in prijetnega druženja.

Udeležba na prvem dnevu strokovnega srečanja je ovrednotena z 1,5 točke iz naslova strokovnega izpopolnjevanja veterinarjev, enako je z 1,5 točke ovrednotena udeležba na drugem dnevu srečanja.

Še enkrat vas toplo vabimo k udeležbi na strokovnem srečanju v Termah Zreče in se veselimo

druženja z vami.
Sorodni članki

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

SZVMŽ vas vabi, da se v soboto, 17. februarja, ob 9. uri udeležite spletnega seminarja o klinični prehrani psov in mačk s predavateljico Cecilio Villaverde Haro.
preberi več

Virbac

Zdravljenje otitisov pri psih

Medical Intertrade vas vabi na strokovno srečanje, kjer vam bodo predstavili novosti o zdravljenju otitisov pri psih
preberi več

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

SZVMŽ vas vabi na izobraževanje za veterinarje z naslovom Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah. Izobraževanje bo potekalo v sredo, 14. februarja, ob 17.uri v Hotelu A, Mala Pirešica 20, Petrovče (AC izvoz Žalec)
preberi več

SZVMŽ Psychovets

Spletni seminar o duševnem zdravju in dobrobiti veterinarjev

SZVMŽ vas vabi, da se v četrtek, 25. januarja, ob 18. uri udeležite spletnega seminarja na temo pomena duševnega zdravja in dobrobiti veterinarjev, s katerim odpirajo letošnjo pestro sezono SZVMŽ izobraževanj
preberi več

Sklop webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah

Sklop webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah

Ekipa Vetpromet vas vabi k udeležbi na sklopu webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah
preberi več

V četrtek, 16. novembra vas ekipa Vetrprometa vabi na webinar "Cardio Thursday".

Cardio Webinar

V četrtek, 16. novembra vas ekipa Vetrprometa vabi na webinar “Cardio Thursday”
preberi več

SZVMŽ

Anestezijska delavnica SZVMŽ

SZVMŽ vas vabi na anestezijsko delavnico, ki bo potekala v soboto, 2. decembra, v veliki klinicni predavalnici Veterinarske fakultete
preberi več

Dr. José Manuel Sánchez-Vizcaíno

Spletno predavanje African swine fever is getting closer to us everyday

Animalis, d.o.o., vas vabi k udeležbi na spletno predavanje z naslovom 'African swine fever is getting closer to us everyday', ki ga organizira podjetje CID LINES - Predavanje bo potekalo 9.11.2023 od 15.00 - 16.00
preberi več