Drugo obvestilo o strokovnem izpopolnjevanju v Laškem

(20.11.2013) Veterinarska zbornica Slovenije je ponovno organizirala jesensko strokovno izpopolnjevanje v Kongresnem centru Term Laško, ki bo potekalo naslednji petek, 29. novembra 2013.

Člane Veterinarske zbornice obveščamo, da bo 29.  novembra 2013 v Kongresnem centru Term Laško, d.d., Zdraviliška cesta 6, 3270 LAŠKO potekalo enodnevno strokovno izpopolnjevanje, ki ga organiziramo v okviru programa permanentnega izpopolnjevanja Veterinarske Zbornice.

Veterinarska zbornica Slovenije Tudi tokrat nam je uspelo za predavatelje pridobiti kolege iz prakse, ki nam bodo predstavili zdravstveno problematiko iz različnih področij svojega dela, na temo VAKCINE IN VAKCINACIJE V VETERINARSKI MEDICINI.

Potrudili smo se, da so teme iz posameznih področij aktualne in strokovno zanimive, kar vsekakor daje pozitivno mnenje o pripravah Veterinarske zbornice na tako izpopolnjevanje in na zagotavljanju čim boljše kvalitete izpopolnjevanja.

Strokovno izpopolnjevanje bo predvidoma točkovano z  1,4  točkami.

Prijave s potrdilom o vplačani kotizaciji pošljite na upravo Veterinarske zbornice, najkasneje do petka, 22. novembra 2013.

Hotel udeležencem izpopolnjevanja nudi popust na storitve v Wellness spa centru. Parkirna mesta so zagotovljena neposredno ob kongresnem centru (170 mest) ali v plačljivi garažni hiši (277 mest; 5,00 EUR/dan). Garažna hiša je logistično povezana s kongresnim hotelom.

Veterinarska zbornica
izvršni direktor
Jernej Lenič, dr. vet .med.

Oglejte si tudi program strokovnega srečanja ter dodatne informacije o prijavi s prijavnico!

Sorodni članki

Predavanje Abortusi pri govedu in BVD

Spomladansko strokovno izpopolnjevanje članov VzbSi

Spomladansko strokovno izpopolnjevanje članov VzbSi v Zrečah se bo letos odvijalo 11. in 12. maja
preberi več

Predavanje Abortusi pri govedu in BVD

Izobraževanje v organizaciji Veterinarske zbornice Slovenije

Veterinarska zbornica Slovenije vabi na izobraževanje Izvajanje ukrepa Dobrobit živali v letu 2023 – BVD: VLOGA VETERINARJEV IN VETERINARSKIH ORGANIZACIJ
preberi več

Predavanje Abortusi pri govedu in BVD

Jesensko strokovno izpopolnjevanje članov VzbSi

Veterinarska zbornica Slovenije obvešča vse svoje članice in člane, da bo 24. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije potekalo v Termah Zreče, 13. in 14. oktobra 2022.
preberi več

Fotografije izobraževanja VZbSi v Zrečah

Fotografije izobraževanja VZbSi v Zrečah

Udeležili smo se pomladnega strokovnega srečanja v Zrečah, ki se je odvijalo 26. in 27. maja 2022
preberi več

Predavanje Abortusi pri govedu in BVD

23. strokovno srečanje v Termah Zreče

Veterinarska zbornica Slovenije vas z veseljem vabi na že 23. strokovno srečanje članov, ki bo potekalo 26. in 27. maja 2022 v idilično pomladnem okolju Term Zreče
preberi več

Sklic redne letne Skupščine VzbSi

Sklic redne letne Skupščine VzbSi

Predsednik Veterinarske zbornice Slovenije v torek, 10. maja 2022, ob 16. uri sklicuje redno letno Skupščino, ki se bo odvijala preko spleta
preberi več

Predavanje Abortusi pri govedu in BVD

Seminar Komisije za perutnino VzbSi

Z veseljem vas obveščamo, da po nekajletnem premoru Komisija za perutnino pri Veterinarski zbornici Slovenije zopet organizira strokovno izobraževalni seminar.
preberi več

Predavanje Abortusi pri govedu in BVD

Strokovno izpopolnjevanje o APK

Veterinarska zbornica Slovenije kolege vabi na strokovno predavanje z delavnico s področja ugotavljanja, preprečevanja in ukrepanja v zvezi Afriško prašičjo kugo
preberi več