Bolnica za živali Postojna ponovno vabi na predavanja

(22.01.2014) Po 6 letih uspešnih seminarjev z različnih področij, ki so jih predstavili evropski in ameriški specialisti, je tokrat Bolnica za živali Postojna v sodelovanju z Veterinarsko zbornico organizirala tudi ortopedsko srečanje.

Bolnica za živali Postojna ponovno vabi na predavanja V gosteh bodo imeli izjemnega strokovnjaka s tega področja.

Dr. Gian Luca Rovesti, Dipl ECVS vam bo iz prve roke predstavil kaj je danes hot v veterinarski ortopediji, ki si iz nekoč močno travmatološko usmerjene specialnosti spreminja v resnično ortopedsko specialnost, kjer so glavni izzivi pasemsko, genetsko in degenerativno pogojene bolezni.

S področja travmatologije pa se pojavljajo novi pristopi in tehnike, ki vsi temeljijo na bioloških načelih celjenja kosti.

O vseh teh izzivih boste zagotovo izvedeli zanimive in izvirne informacije. Prof. dr. Janoš Butinar in ekipa Bolnice za živali Postojna se veselijo srečanja z vami!

Seminar bo potekal v soboto. 1. februarja in v nedeljo, 2. februarja 2014 v Bolnici za živali Postojna in bo točkovan s strani Veterinarske zbornice. Za študente velja cena s popustom.

Za dodatne informacije in prijave kontaktirajte Bolnico za živali Postojna na [email protected], 05 721 22 55 ali 040 674 600.

Sorodni članki

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Letos aprila bo pod okriljem IAVH (mednarodne veterinarske homeopatske organizacije) ter SVHD (sloevnskega veterinarskega homeopatskega društva) Slovenija prvič gostila mednarodni veterinarski homeopatski kongres
preberi več

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

SZVMŽ vas vabi, da se v soboto, 17. februarja, ob 9. uri udeležite spletnega seminarja o klinični prehrani psov in mačk s predavateljico Cecilio Villaverde Haro.
preberi več

ZOO Ljubljana; Vir slike: ZOO Ljubljana

Zimske počitnice v ZOO Ljubljana

Ponovno lahko svoje otroke razveselite z nepozabnimi zimskimi počitnicami, ki se bodo odvijale vsak dan med 19. - 23.2.2024!
preberi več

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

SZVMŽ vas vabi na izobraževanje za veterinarje z naslovom Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah. Izobraževanje bo potekalo v sredo, 14. februarja, ob 17.uri v Hotelu A, Mala Pirešica 20, Petrovče (AC izvoz Žalec)
preberi več

SZVMŽ Psychovets

Spletni seminar o duševnem zdravju in dobrobiti veterinarjev

SZVMŽ vas vabi, da se v četrtek, 25. januarja, ob 18. uri udeležite spletnega seminarja na temo pomena duševnega zdravja in dobrobiti veterinarjev, s katerim odpirajo letošnjo pestro sezono SZVMŽ izobraževanj
preberi več

Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani

Strokovno posvetovanje Eno zdravje 2023

Veterinarska fakulteta in Nacionalni inštitut za javno zdravje ob svetovnem dnevu Eno zdravje organizirata strokovno posvetovanje.
preberi več

SZVMŽ

Anestezijska delavnica SZVMŽ

SZVMŽ vas vabi na anestezijsko delavnico, ki bo potekala v soboto, 2. decembra, v veliki klinicni predavalnici Veterinarske fakultete
preberi več

SZVMŽ

SZVMŽ vikend za behaviorizem

SZVMŽ vas vabi na Vikend za behaviorizem, ki bo potekal od 18. do 19. novembra v Hotelu Kompas na Bledu
preberi več