23. strokovno srečanje v Termah Zreče

(11.05.2022) Veterinarska zbornica Slovenije vas z veseljem vabi na že 23. strokovno srečanje članov, ki bo potekalo 26. in 27. maja 2022 v idilično pomladnem okolju Term Zreče.

Kot običajno, sta vodstvo in Strokovna komisija VZbSi pripravila raznolik program, zato verjamemo, da bo vsak udeleženec na izobraževanju, poleg lepih spominov na druženje, pridobil tudi veliko novega uporabnega znanja.

veterinarska-zbornica Veseli nas, da smo medse lahko povabili predavatelje, ki so strokovnjaki na raznovrstnih področjih in nam bodo predali novo znanje, tako o praktičnem delu v veterini kot o drugih področjih, ki so prav tako pomembna za uspešno in izpopolnjujoče opravljanje veterinarskega poklica.

Seveda pa takšna srečanja ne prinesejo le novega znanja, ampak tudi druženje, bodisi ob kavi, na kosilu ali ob glasbi v večernih urah, ki ustvari zelo lepe spomine.

Vabimo vas k čimprejšnji prijavi na srečanje, najkasneje pa do 20. maja 2022. Če želite v Termah Zreče tudi prenočiti, vas obveščamo, da so sobe za rezervacije zajamčene samo do 10. maja 2022.

Vse dodatne informacije o višini kotizacije, načinu prijave in plačila ter o možnosti rezervacije sob najdete na uradni spletni strani VzbSi na tej povezavi.

Še enkrat vas toplo vabimo, da se udeležite srečanja v Termah Zreče. Upamo, da se bomo zbrali v čim večjem številu in se veselimo snidenja z vami.Sorodni članki

9. INTER MEDICAL VET FORUM

9. INTER MEDICAL VET FORUM

Medical Intertrade vas z velikim veseljem vabi na mednarodno strokovno-izobraževalno srečanje v Terme Tuhelj.
preberi več

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

SZVMŽ vas vabi, da se v soboto, 17. februarja, ob 9. uri udeležite spletnega seminarja o klinični prehrani psov in mačk s predavateljico Cecilio Villaverde Haro.
preberi več

Virbac

Zdravljenje otitisov pri psih

Medical Intertrade vas vabi na strokovno srečanje, kjer vam bodo predstavili novosti o zdravljenju otitisov pri psih
preberi več

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

SZVMŽ vas vabi na izobraževanje za veterinarje z naslovom Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah. Izobraževanje bo potekalo v sredo, 14. februarja, ob 17.uri v Hotelu A, Mala Pirešica 20, Petrovče (AC izvoz Žalec)
preberi več

SZVMŽ Psychovets

Spletni seminar o duševnem zdravju in dobrobiti veterinarjev

SZVMŽ vas vabi, da se v četrtek, 25. januarja, ob 18. uri udeležite spletnega seminarja na temo pomena duševnega zdravja in dobrobiti veterinarjev, s katerim odpirajo letošnjo pestro sezono SZVMŽ izobraževanj
preberi več

Sklop webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah

Sklop webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah

Ekipa Vetpromet vas vabi k udeležbi na sklopu webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah
preberi več

V četrtek, 16. novembra vas ekipa Vetrprometa vabi na webinar "Cardio Thursday".

Cardio Webinar

V četrtek, 16. novembra vas ekipa Vetrprometa vabi na webinar “Cardio Thursday”
preberi več

SZVMŽ

Anestezijska delavnica SZVMŽ

SZVMŽ vas vabi na anestezijsko delavnico, ki bo potekala v soboto, 2. decembra, v veliki klinicni predavalnici Veterinarske fakultete
preberi več