Zavetišče za živali Maribor išče novega vodjo

(11.03.2016) Snaga d.o.o. za svoje Zavetišče za živali Maribor išče novega strokovnega sodelavca, ki bo prevzel vodstvo zavetišča!

Zavetišče za živali Maribor je prehoden dom za vse izgubljene, zavržene in mučene kužke in muce. V zavetišču jih zdravstveno oskrbijo, sterilizirajo ali kastrirajo in jim skušajo čim prej najti nove lastnike, ki jim bodo ponudili topel in ljubeč dom. Med začasnim bivanjem v zavetišču živalim, še posebej psom, vsak dan omogočajo ustrezno gibanje s sprehajanjem.

Zavetišče za živali Maribor išče novega vodjo Trenutno iščejo novega sodelavca ali sodelavko, ki bo prevzel vodstvo zavetišča.

Od prijavljenih kandidatov na prvem mestu pričakujejo specializacijo po visokošolskih strokovnih programih, univerzitetno izobraževanje ali magisterij veterinarske smeri (po »bolonjskih« programih, diploma druge stopnje).

Ob tem so zahtevane tudi:

  • pridobljena veterinarska licenca,
  • vozniški izpit B kategorije,
  • dobro znanje računalništva,
  • organizacijske sposobnosti,
  • obvladovanje in poznavanje predpisov strokovnega dela področja,
  • dobro pisno in pogovorno izražanje,
  • komunikativnost, samoiniciativnost, urejenost,
  • zaželeno aktivno znanje angleščine ali nemščine.


Pri kandidatu so dobrodošle tudi predhodne, vsaj enoletne delovne izkušnje v zavetišču za živali ali v veterinarski ambulanti.

Snaga d.o.o. novemu vodji zavetišča (m/ž) ponujajo zaposlitev za polni delovni čas (40 ur/teden) za določen čas z možnostjo podaljšanja. Poskusno obdobje traja 2 meseca.

Kandidati se lahko na objavljeno prosto delovno mesto prijavijo do 14.03.2016. Za pravočasne bodo štele prijave, prispele na naslov do navedenega dne ali najpozneje tega dne oddane na pošto priporočeno s povratnico. Upoštevane bodo ponudbe s priloženimi dokazili o izpolnjevanju zahtevanih pogojev ter kratkim življenjepisom z opisom delovnih izkušenj. Ponudbe za delo lahko posredujete preko elektronske pošte na naslov danijela.holcman@snaga-mb.si ali na naslov Snaga, družba za ravnanje z odpadki in druge komunalne storitve, d.o.o., Nasipna ulica 64, 2000 Maribor.

Za več informacij o zavetišču obiščite spletno stran www.zavetisce-mb.si.

Sorodni članki

Felivet d.o.o. išče nove sodelavce!

Felivet d.o.o. zaposluje nove sodelavce!

Podjetje Felivet d.o.o. išče novega strokovnega sodelavca ali sodelavko za prodajo na terenu in za pomoč strankam - prijave zbirajo do 30.6.2022
preberi več

SALUS

SALUS išče novega strokovnega sodelavca veterine

Podjetje SALUS, Veletrgovina, d.o.o. na oddelku Veterina v svoje delovno okolje vabi novega sodelavca na delovnem mestu Strokovni sodelavec veterine (m/ž). Prijavite se lahko do 24.4.2022
preberi več

Melisa Veterina d.o.o.

Melisa Veterina d.o.o. išče novega sodelavca!

Melisa Veterina d.o.o. išče strokovnega sodelavca ali sodelavko, prijave zbirajo do 6.3.2022.
preberi več

Vet Medica Portorož

EkipaVet Medica Portorož išče nove sodelavce!

V veterinarski ambulanti Vet Medica Portorož, d.o.o., zaposlimo veterinarja/veterinarko z licenco)
preberi več

Slika je simbolična

Možnost najema opremljene ambulante

Na Ptuju se odda polno opremljena veterinarska ambulanta
preberi več

MZ Vet d.o.o.

MZ Vet d.o.o. išče veterinarje!

Veterinarska klinika Pesnica v Pesnici pri Mariboru išče 2 veterinarja
preberi več

Veterinarski center Miklavžin

Odprto delovno mesto - Veterinarski center Miklavžin d.o.o.

V ambulanti za male živali Veterinarskega centra Miklavžin v Ljubljani takoj zaposlijo dva veterinarja oziroma veterinarki!
preberi več

Dogs4motion

Dogs4motion objavlja razpis za prosto delovno mesto

Pri podjetju Dogs4motion se ukvarjajo z veterinarsko rehabilitacijo in športno medicino psov ter trenutno iščejo veterinarko ali veterinarja na področju veterinarske rehabilitacije (fizioterapije)
preberi več

Znanost

novice

mednarodno