Veterinarska postaja Brestanica d.o.o. išče novega sodelavca/sodelavko!

(01.06.2013) Veterinarska postaja Brestanica d.o.o. išče novega sodelavca veterinarja oziroma veterinarko. Prijave na prosto delovno mesto zbirajo le še do petka, 7.6.2013!

Veterinarska postaja Brestanica Veterinarska postaja Brestanica se nahaja na Šolski ulici 15 v Brestanici. Trenutno iščejo doktorja veterinarske medicine z opravljenim državnim izpitom, ki bi se njihovi ekipi pridružil za polni delovni čas.

Od kandidatov pričakujejo pripravljenost za delo v ambulanti in na terenu ter za pomoč pri dežurstvu, čiščenju in lažjih administrativnih delih. Pri kandidatu je zaželena samoiniciativnost in predanost poklicu. Nudijo zaposlitev za določen čas enega leta (nadomeščanje veterinarke na porodniškem dopustu) z začetnim poskusnim obdobjem 3 mesecev. 

Kandidati, ki bi se želeli prijaviti, lahko do 7.6.2013 pošljejo pisno vlogo z življenjepisom po pošti ali na e-poštni naslov [email protected]. Za morebitna dodatna vprašanja se lahko obrnete na kontaktno osebo Evo Jakop Dorn, dr.vet.med., ki je dosegljiva tudi na telefonski številki 07 497 32 80.

Več informacij o postaji lahko preberete na njihovi spletni strani www.veterina-brestanica.net.

Sorodni članki

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Letos aprila bo pod okriljem IAVH (mednarodne veterinarske homeopatske organizacije) ter SVHD (sloevnskega veterinarskega homeopatskega društva) Slovenija prvič gostila mednarodni veterinarski homeopatski kongres
preberi več

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

SZVMŽ vas vabi, da se v soboto, 17. februarja, ob 9. uri udeležite spletnega seminarja o klinični prehrani psov in mačk s predavateljico Cecilio Villaverde Haro.
preberi več

ZOO Ljubljana; Vir slike: ZOO Ljubljana

Zimske počitnice v ZOO Ljubljana

Ponovno lahko svoje otroke razveselite z nepozabnimi zimskimi počitnicami, ki se bodo odvijale vsak dan med 19. - 23.2.2024!
preberi več

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

SZVMŽ vas vabi na izobraževanje za veterinarje z naslovom Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah. Izobraževanje bo potekalo v sredo, 14. februarja, ob 17.uri v Hotelu A, Mala Pirešica 20, Petrovče (AC izvoz Žalec)
preberi več

SZVMŽ Psychovets

Spletni seminar o duševnem zdravju in dobrobiti veterinarjev

SZVMŽ vas vabi, da se v četrtek, 25. januarja, ob 18. uri udeležite spletnega seminarja na temo pomena duševnega zdravja in dobrobiti veterinarjev, s katerim odpirajo letošnjo pestro sezono SZVMŽ izobraževanj
preberi več

Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani

Strokovno posvetovanje Eno zdravje 2023

Veterinarska fakulteta in Nacionalni inštitut za javno zdravje ob svetovnem dnevu Eno zdravje organizirata strokovno posvetovanje.
preberi več

SZVMŽ

Anestezijska delavnica SZVMŽ

SZVMŽ vas vabi na anestezijsko delavnico, ki bo potekala v soboto, 2. decembra, v veliki klinicni predavalnici Veterinarske fakultete
preberi več

SZVMŽ

SZVMŽ vikend za behaviorizem

SZVMŽ vas vabi na Vikend za behaviorizem, ki bo potekal od 18. do 19. novembra v Hotelu Kompas na Bledu
preberi več