Veterinarska klinika na Malti išče nove sodelavce!

(07.02.2013) Dr. Trevor's Veterinary Clinic išče nove sodelavce, ki so pripravljeni delati na Malti in se tako pridružiti njihovi mednarodni ekipi.

Dr. Trevor's Veterinary Clinic Veterinarska klinika centra „Centru San Frangisk“ v mestu Ta'Qali na Malti potrbuje novega člana svoje strokovne veterinarske ekipe. Več podatkov o kliniki lahko najdete na njihovi Facebook strani "Dr. Trevor's Veterinary Clinic at Centru San Frangisk".

Iščejo izkušenega, delovnega veterinarja kirurga, z najmanj dvema letoma izkušenj, ki je sposoben dela v stresnih situacijah ter bi se z veseljem pridružil ekipi 10 mednarodnih veterinarjev v manjši bolnici za živali z neprekinjenim delovim časom. Izkušnje s področja ortopedije niso potrebne.

Ob tem je nujen pogoj za kandidata tekoče znanje angleškega jezika. Primeren kandidat bo z opravljanjem dela lahko pričel takoj.

Delovnik obsega 40 ur tedensko, razporojenih na 4, 5 ali 6 dni v tednu. Delovne izmene lahko trajajo 6, 8 ali 12 ur z odgovarjajočimi enournimi, 1 uro in 20 minutnimi ali dvournimi odmori. Delo obsega tudi tedenske nočne izmene.

Plačilo je po dogovou ter bo sorazmerno z delovnimi izkušjami. Za prijavo na razpis pošljite elektronsko pošto skupaj z življenjepisom v angleščini na naslov totzclinic@gmail.com.

Kandidate, ki bodo v ožjem izboru, bodo telefonsko kontaktirali ter tako opravili dodaten razgovor. Izbrani prijavitelji bodo za pridobitev Malteške trajne licence morali izpolniti posredovane obrazce Dodatni izpiti za pridobitev niso zahtevani. Za dodatna vprašanja kliniko kontaktirajte na naslov totzclinic@gmail.com.


Sorodni članki

Slovensko društvo za kakovost mleka in zdravje vimena

Webinar Predlog smernic za selektivno presuševanje krav molznic za Slovenijo

Animalis d.o.o. vas v četrtek, 22. junija, vabi k udeležbi na webinarju z naslovom Predlog smernic za selektivno presuševanje krav molznic za Slovenijo
preberi več

SZVMZ Kongres; Vir slike: SZVMZ

Fotografije letošnjega Simpozija SZVMŽ

Slovensko združenje veterinarjev za male živali se vam še enkrat zahvaljuje za obisk letošnjega dogodka, že 34. letnega simpozija SZVMŽ v Portorožu! 
preberi več

Slovensko združenje veterinarjev za male živali SZVMŽ

SZVMŽ vikend na Koroškem

V Slovenskem združenju veterinarjev za male živali si prizadevamo našim članom ponuditi kar najširši možen nabor dogodkov v podporo njihovi profesionalni in osebni rasti uri
preberi več

Predavanje Abortusi pri govedu in BVD

Spomladansko strokovno izpopolnjevanje članov VzbSi

Spomladansko strokovno izpopolnjevanje članov VzbSi v Zrečah se bo letos odvijalo 11. in 12. maja
preberi več

Slovensko društvo za kakovost mleka in zdravje vimena

Webinar: Str. agalactiae- kužna presušitev vimena: ponovno na pohodu?

Slovensko društvo za kakovost mleka in zdravje vimena vabi na  Webinar
preberi več

ZOO Ljubljana; Vir slike: ZOO Ljubljana

Novo okno v znanost živalskih vrtov in akvarijev

Evropska zveza živalskih vrtov in akvarijev (EAZA) vzpostavlja vseevropsko raziskovalno podatkovno zbirko
preberi več

Veterinarstvo Eisner d.o.o.

Veterinarstvo Eisner d.o.o. zaposli veterinarja/veterinarko

Usklajena ekipa ambulante za male živali v Mariboru zaradi povečanega obsega dela išče angažiranega veterinarja ali veterinarko
preberi več

Predavanje Abortusi pri govedu in BVD

Izobraževanje v organizaciji Veterinarske zbornice Slovenije

Veterinarska zbornica Slovenije vabi na izobraževanje Izvajanje ukrepa Dobrobit živali v letu 2023 – BVD: VLOGA VETERINARJEV IN VETERINARSKIH ORGANIZACIJ
preberi več