Veterinarska klinika na Malti išče nove sodelavce!

(07.02.2013) Dr. Trevor's Veterinary Clinic išče nove sodelavce, ki so pripravljeni delati na Malti in se tako pridružiti njihovi mednarodni ekipi.

Dr. Trevor's Veterinary Clinic Veterinarska klinika centra „Centru San Frangisk“ v mestu Ta'Qali na Malti potrbuje novega člana svoje strokovne veterinarske ekipe. Več podatkov o kliniki lahko najdete na njihovi Facebook strani "Dr. Trevor's Veterinary Clinic at Centru San Frangisk".

Iščejo izkušenega, delovnega veterinarja kirurga, z najmanj dvema letoma izkušenj, ki je sposoben dela v stresnih situacijah ter bi se z veseljem pridružil ekipi 10 mednarodnih veterinarjev v manjši bolnici za živali z neprekinjenim delovim časom. Izkušnje s področja ortopedije niso potrebne.

Ob tem je nujen pogoj za kandidata tekoče znanje angleškega jezika. Primeren kandidat bo z opravljanjem dela lahko pričel takoj.

Delovnik obsega 40 ur tedensko, razporojenih na 4, 5 ali 6 dni v tednu. Delovne izmene lahko trajajo 6, 8 ali 12 ur z odgovarjajočimi enournimi, 1 uro in 20 minutnimi ali dvournimi odmori. Delo obsega tudi tedenske nočne izmene.

Plačilo je po dogovou ter bo sorazmerno z delovnimi izkušjami. Za prijavo na razpis pošljite elektronsko pošto skupaj z življenjepisom v angleščini na naslov totzclinic@gmail.com.

Kandidate, ki bodo v ožjem izboru, bodo telefonsko kontaktirali ter tako opravili dodaten razgovor. Izbrani prijavitelji bodo za pridobitev Malteške trajne licence morali izpolniti posredovane obrazce Dodatni izpiti za pridobitev niso zahtevani. Za dodatna vprašanja kliniko kontaktirajte na naslov totzclinic@gmail.com.


Sorodni članki

Predavala bo Špela Bavčar, DVM, DipECVIM-CA (Onkology), MRCVS

Webinar Chemotherapy in a nutshell

VetPlanet Akademia vabi k udeležbi na webinar, ki se bo odvijal 4. junija 2020 s pričetkom ob 20. uri
preberi več

Webinar Feline asthma and differentials

Webinar Feline asthma and differentials

VetPlanet Akademia vabi k udeležbi na webinar, ki se bo odvijal 21. maja 2020 s pričetkom ob 20. uri
preberi več

Webinarji s področja dermatologije

Webinarji s področja dermatologije

VetPlanet Akademia vabi k udeležbi na webinarje s področja dermatologije
preberi več

Webinar: kako prepoznati in zdraviti poškodbe križnih vezi?

Webinar: kako prepoznati in zdraviti poškodbe križnih vezi?

V petek, 22. maja ob 19:30 se nam obeta webinar z naslovom »Znam pregledati psa - boli ga koleno?!«
preberi več

Webinar, ki se bo odvijal 13. maja, nudi izjemno priložnost za učenje, kako sistematično pristopati običajnim hematološkim primerom.

Brezplačen webinar v angleščini: "Pancytopenia in a dog"

Webinar, ki se bo odvijal 13. maja, nudi izjemno priložnost za učenje, kako sistematično pristopati običajnim hematološkim primerom
preberi več

Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani

Webinar: Veterinarska anesteziologija 6

Center za podiplomski študij in permanentno izobraževanje na Veterinarski fakulteti vabi na podiplomsko izobraževanje Veterinarska anesteziologija 6, ki bo potekalo preko aplikacije zoom
preberi več

Dr. Nadja Zorko

Osnove financ za veterinarje – webinar

Veterinarji vabljeni na poslovno finančni webinar v organizaciji dr. Nadje Zorko.
preberi več

Vir slike: desertsands – stock.adobe.com

Nadenimo svojemu življenju korono!

Trenutno se vse vrti okoli majhnega virusa, ki se zelo rad razmnožuje. Poglejmo torej tokrat krono s filozofskega vidika! Kolumna avtorice Dr. Dominique Tordy.
preberi več