Veterinarska klinika na Malti išče nove sodelavce!

(07.02.2013) Dr. Trevor's Veterinary Clinic išče nove sodelavce, ki so pripravljeni delati na Malti in se tako pridružiti njihovi mednarodni ekipi.

Dr. Trevor's Veterinary Clinic Veterinarska klinika centra „Centru San Frangisk“ v mestu Ta'Qali na Malti potrbuje novega člana svoje strokovne veterinarske ekipe. Več podatkov o kliniki lahko najdete na njihovi Facebook strani "Dr. Trevor's Veterinary Clinic at Centru San Frangisk".

Iščejo izkušenega, delovnega veterinarja kirurga, z najmanj dvema letoma izkušenj, ki je sposoben dela v stresnih situacijah ter bi se z veseljem pridružil ekipi 10 mednarodnih veterinarjev v manjši bolnici za živali z neprekinjenim delovim časom. Izkušnje s področja ortopedije niso potrebne.

Ob tem je nujen pogoj za kandidata tekoče znanje angleškega jezika. Primeren kandidat bo z opravljanjem dela lahko pričel takoj.

Delovnik obsega 40 ur tedensko, razporojenih na 4, 5 ali 6 dni v tednu. Delovne izmene lahko trajajo 6, 8 ali 12 ur z odgovarjajočimi enournimi, 1 uro in 20 minutnimi ali dvournimi odmori. Delo obsega tudi tedenske nočne izmene.

Plačilo je po dogovou ter bo sorazmerno z delovnimi izkušjami. Za prijavo na razpis pošljite elektronsko pošto skupaj z življenjepisom v angleščini na naslov totzclinic@gmail.com.

Kandidate, ki bodo v ožjem izboru, bodo telefonsko kontaktirali ter tako opravili dodaten razgovor. Izbrani prijavitelji bodo za pridobitev Malteške trajne licence morali izpolniti posredovane obrazce Dodatni izpiti za pridobitev niso zahtevani. Za dodatna vprašanja kliniko kontaktirajte na naslov totzclinic@gmail.com.


Sorodni članki

ZOO Ljubljana vabi na naravoslovni dan in natečaj risanja s kredami; Vir slike: ZOO Ljubljana

ZOO Ljubljana vabi na naravoslovni dan in natečaj risanja s kredami

Ob svetovnem dnevu ptic selivk ter bližnjem dnevu ogroženih vrst v ZOO Ljubljana vabijo na tradicionalni naravoslovni dan s študenti Pedagoške fakultete v Ljubljani in natečaj risanja s kredami
preberi več

Predavanje Abortusi pri govedu in BVD

23. strokovno srečanje v Termah Zreče

Veterinarska zbornica Slovenije vas z veseljem vabi na že 23. strokovno srečanje članov, ki bo potekalo 26. in 27. maja 2022 v idilično pomladnem okolju Term Zreče
preberi več

Mednarodna razstava mačk v hali Tivoli; Vir slike: sbi

Mednarodna razstava mačk v hali Tivoli

Felinološko društvo Ljubljana vabi na mednarodno razstavo mačk v hali Tivoli v Ljubljani med 14. in 15. majem 2022
preberi več

Sklic redne letne Skupščine VzbSi

Sklic redne letne Skupščine VzbSi

Predsednik Veterinarske zbornice Slovenije v torek, 10. maja 2022, ob 16. uri sklicuje redno letno Skupščino, ki se bo odvijala preko spleta
preberi več

Veterinarsko društvo Celje

Tradicionalni športni dan Veterinarskega društva Celje

Veterinarsko društvo Celje vas 13. maja ponovno vabi na že tradicionalni športni dan
preberi več

Dnevi odprtih vrat v Zavetišču Ljubljana – 3.4.2022

Dnevi odprtih vrat v Zavetišču Ljubljana – 3.4.2022

Ob svetovnem dnevu zapuščenih živali Zavetišče Ljubljana vabi na dneve odprtih vrat.
preberi več

ZOO Ljubljana; Vir slike: ZOO Ljubljana

Materinski dan in vikend živalskih staršev in mačjih pand

Ob materinskem dnevu v ZOO Ljubljana iz naročij mater že kukajo prvi letošnji mladički
preberi več

Predavanje Abortusi pri govedu in BVD

Seminar Komisije za perutnino VzbSi

Z veseljem vas obveščamo, da po nekajletnem premoru Komisija za perutnino pri Veterinarski zbornici Slovenije zopet organizira strokovno izobraževalni seminar.
preberi več