Veterinarska klinika na Malti išče nove sodelavce!

(07.02.2013) Dr. Trevor's Veterinary Clinic išče nove sodelavce, ki so pripravljeni delati na Malti in se tako pridružiti njihovi mednarodni ekipi.

Dr. Trevor's Veterinary Clinic Veterinarska klinika centra „Centru San Frangisk“ v mestu Ta'Qali na Malti potrbuje novega člana svoje strokovne veterinarske ekipe. Več podatkov o kliniki lahko najdete na njihovi Facebook strani "Dr. Trevor's Veterinary Clinic at Centru San Frangisk".

Iščejo izkušenega, delovnega veterinarja kirurga, z najmanj dvema letoma izkušenj, ki je sposoben dela v stresnih situacijah ter bi se z veseljem pridružil ekipi 10 mednarodnih veterinarjev v manjši bolnici za živali z neprekinjenim delovim časom. Izkušnje s področja ortopedije niso potrebne.

Ob tem je nujen pogoj za kandidata tekoče znanje angleškega jezika. Primeren kandidat bo z opravljanjem dela lahko pričel takoj.

Delovnik obsega 40 ur tedensko, razporojenih na 4, 5 ali 6 dni v tednu. Delovne izmene lahko trajajo 6, 8 ali 12 ur z odgovarjajočimi enournimi, 1 uro in 20 minutnimi ali dvournimi odmori. Delo obsega tudi tedenske nočne izmene.

Plačilo je po dogovou ter bo sorazmerno z delovnimi izkušjami. Za prijavo na razpis pošljite elektronsko pošto skupaj z življenjepisom v angleščini na naslov [email protected].

Kandidate, ki bodo v ožjem izboru, bodo telefonsko kontaktirali ter tako opravili dodaten razgovor. Izbrani prijavitelji bodo za pridobitev Malteške trajne licence morali izpolniti posredovane obrazce Dodatni izpiti za pridobitev niso zahtevani. Za dodatna vprašanja kliniko kontaktirajte na naslov [email protected].


Sorodni članki

26. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije  Tokratno 26. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije se bo odvijalo v Kongresnem centru Habakuk 26. in 27. oktobra 2023

27. strokovno srečanje članov VZbSi

Veterinarska zbornica Slovenije vabi vse članice in člane na 27. strokovno srečanje, ki bo potekalo v Termah Zreče, 9. in 10. maja 2024.
preberi več

Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani

Seminar Vloga veterinarja pri sumu mučenja živali

Klub alumnov VF vas vabi na brezplačen seminar z naslovom Vloga veterinarja pri sumu mučenja živali, kjer bo predavatelj izr. prof. dr. Mitja Gombač predstavil dragocena znanja in izkušnje s področja mučenja živali
preberi več

ZOO Ljubljana; Vir slike: ZOO Ljubljana

Pomladne novosti v Živalskem vrtu Ljubljana

Pripeljali smo dve novi ogroženi vrsti za ZOO Ljubljana in sicer filipinskega kljunorožca in svinjskega jelena
preberi več

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Letos aprila bo pod okriljem IAVH (mednarodne veterinarske homeopatske organizacije) ter SVHD (sloevnskega veterinarskega homeopatskega društva) Slovenija prvič gostila mednarodni veterinarski homeopatski kongres
preberi več

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

SZVMŽ vas vabi, da se v soboto, 17. februarja, ob 9. uri udeležite spletnega seminarja o klinični prehrani psov in mačk s predavateljico Cecilio Villaverde Haro.
preberi več

ZOO Ljubljana; Vir slike: ZOO Ljubljana

Zimske počitnice v ZOO Ljubljana

Ponovno lahko svoje otroke razveselite z nepozabnimi zimskimi počitnicami, ki se bodo odvijale vsak dan med 19. - 23.2.2024!
preberi več

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

SZVMŽ vas vabi na izobraževanje za veterinarje z naslovom Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah. Izobraževanje bo potekalo v sredo, 14. februarja, ob 17.uri v Hotelu A, Mala Pirešica 20, Petrovče (AC izvoz Žalec)
preberi več

SZVMŽ Psychovets

Spletni seminar o duševnem zdravju in dobrobiti veterinarjev

SZVMŽ vas vabi, da se v četrtek, 25. januarja, ob 18. uri udeležite spletnega seminarja na temo pomena duševnega zdravja in dobrobiti veterinarjev, s katerim odpirajo letošnjo pestro sezono SZVMŽ izobraževanj
preberi več