Veterinarska ambulanta Šantl d.o.o. zaposli veterinarja ali veterinarko za delo na terenu

(30.09.2020) V Šantl veterinarski ambulanti zaradi povečanega obsega dela zaposlimo, za nedoločen delovni čas, veterinarja/veterinarko za delo na terenu.

Delovne izkušnje niso pomembne, želimo pa, da ima kandidat opravljen državni izpit, da lahko takoj prične z delom.

Od kandidatov se pričakuje profesionalen in prijazen odnos do strank, veselje do dela, motivacija, fleksibilnost, timski duh, pripravljenost na dežurstva in željo po izobraževanju.


Delo bi obsegalo kurativo, ultrazvočno diagnostiko z reprodukcijo rejnih živali, kirurške posege na terenu, nujne primere, korekcijo parkljev na mizi za obrezovanje parkljev...

Ambulanta se nahaja v Bolehnečicih, majhni vasici v Prlekiji. Vendar glas o nas sega tudi izven nje. Skrbimo za vse vrste živali. Pri nas je trenutno zaposlenih 9 oseb, od tega 5 terenskih veterinarjev. Področja imamo zaposleni razdeljena med seboj, saj se le tako lahko vsak posameznik najbolj izpopolni na le tem.

Naša filozofija je, da nikoli ne vemo dovolj in nikoli nismo dovolj opremljeni. Tako se vsi zaposleni udeležujejo izpopolnjevanj doma in v tujini. Pohvalimo se pa lahko tudi z najmodernejšo opremo in postopki, tako v ambulanti za male živali, v konjski praksi pa tudi na terenu.

Za boljši vtis kdo smo in kaj počnemo pa vas vabimo, da si ogledate našo spletno stran, Facebook profil ali pa Instagram.

Iščemo nekoga, ki bi se dobro vključil v našo ekipo. Odprti smo za najrazličnejše možnosti in ideje.

Za več informacij oziroma v kolikor ste zainteresirani pokličite našega direktorja Tomaža (041 632 472) ali pa nam pišite na [email protected].

Sorodni članki

ZOO Ljubljana; Vir slike: ZOO Ljubljana

Pomladne novosti v Živalskem vrtu Ljubljana

Pripeljali smo dve novi ogroženi vrsti za ZOO Ljubljana in sicer filipinskega kljunorožca in svinjskega jelena
preberi več

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Letos aprila bo pod okriljem IAVH (mednarodne veterinarske homeopatske organizacije) ter SVHD (sloevnskega veterinarskega homeopatskega društva) Slovenija prvič gostila mednarodni veterinarski homeopatski kongres
preberi več

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

SZVMŽ vas vabi, da se v soboto, 17. februarja, ob 9. uri udeležite spletnega seminarja o klinični prehrani psov in mačk s predavateljico Cecilio Villaverde Haro.
preberi več

ZOO Ljubljana; Vir slike: ZOO Ljubljana

Zimske počitnice v ZOO Ljubljana

Ponovno lahko svoje otroke razveselite z nepozabnimi zimskimi počitnicami, ki se bodo odvijale vsak dan med 19. - 23.2.2024!
preberi več

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

SZVMŽ vas vabi na izobraževanje za veterinarje z naslovom Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah. Izobraževanje bo potekalo v sredo, 14. februarja, ob 17.uri v Hotelu A, Mala Pirešica 20, Petrovče (AC izvoz Žalec)
preberi več

SZVMŽ Psychovets

Spletni seminar o duševnem zdravju in dobrobiti veterinarjev

SZVMŽ vas vabi, da se v četrtek, 25. januarja, ob 18. uri udeležite spletnega seminarja na temo pomena duševnega zdravja in dobrobiti veterinarjev, s katerim odpirajo letošnjo pestro sezono SZVMŽ izobraževanj
preberi več

Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani

Strokovno posvetovanje Eno zdravje 2023

Veterinarska fakulteta in Nacionalni inštitut za javno zdravje ob svetovnem dnevu Eno zdravje organizirata strokovno posvetovanje.
preberi več

SZVMŽ

Anestezijska delavnica SZVMŽ

SZVMŽ vas vabi na anestezijsko delavnico, ki bo potekala v soboto, 2. decembra, v veliki klinicni predavalnici Veterinarske fakultete
preberi več