Mr.Pet (Pet Network SI d.o.o.) išče veterinarja/-je za skupno veterinarsko ambulanto v Mariboru

(17.07.2020) V uspešnem in rastočem podjetju Pet Network SI d.o.o., lastniku verige trgovin Mr.Pet, so se odločili, da razširijo storitveno dejavnost. V Mariboru bodo ob poslovalnici Mr.Pet, poleg široke ponudbe izdelkov za hišne ljubljenčke, strankam na enem mestu ponudili tudi celovito veterinarsko oskrbo.

Spoštovani veterinarji in veterinarke, če iščete nove poslovne in karierne izzive, je tu edinstvena priložnost!

Na najbolj frekventni lokaciji za veterinarsko dejavnost v Mariboru na 140m2 uporabne površine, s pridobljeno dokumentacijo za tovrstno dejavnost, pripravljamo odlične pogoje za uspešno veterinarsko ambulanto in vas vabimo, da postanete naš partner v zdravstveni oskrbi malih živali.


Skupna lokacija ene najmočnejših Mr.Pet trgovin in veterinarske ambulante, ki sodelujeta s skupnim ciljem, je nenadomestljiva prednost in odlično izhodišče za uspešen začetek.

Zato iščemo ambicioznega partnerja/-je, veterinarja z izkušnjami, strokovnostjo, predanostjo poklicu in kontinuiranemu izobraževanju, ki si želi stopiti na skupno pot z vodilnim trgovskim podjetjem za male živali poleg ene najmočnejših poslovalnic Mr.Pet, ki jo dnevno obišče največje število skrbnikov psov in mačk v štajerski prestolnici.

Želimo si, da s sinergijo, ki jo bosta ustvarila Mr.Pet in vi, vaša ekipa veterinarjev ter veterinarskih tehnikov, ponudimo hišnim ljubljenčkom in njihovim skrbnikom vse najboljše storitve in izdelke, ki jih potrebujejo za zdravo in zadovoljno bivanje, na enem mestu.

Z Mr.Petom, najbolj prepoznavnim podjetjem v Sloveniji z izdelki za hišne živali, boste imeli odlične pogoje in zaledno podporo, da ustvaritve poslovno in strokovno uspešno ambulanto v Sloveniji.

Če ste za sodelovanje zainteresirani ali pa vas zanimajo različne opcije sodelovanja (najem, podružnica, skupno podjetje, zaposlitev…), nas kontaktirajte na: nusa.levstik@pet-network.com ali na telefon 040 274 460 (Nuša Levstik Jelerčič), kjer smo na voljo za vse informacije.

Veselimo se sodelovanja z vami!


Sorodni članki

Svetovni dan levov v ZOO Ljubljana; Vir slike: ZOO Ljubljana

Svetovni dan levov v ZOO Ljubljana

Živalski vrt Ljubljana vas vabi na praznovanje svetovnega dneva levov. V ZOO Ljubljana ga bodo obeležili v soboto, 8. ter v nedeljo, 9. avgusta 2020.
preberi več

Stefan Nemeth, MBA (Pošta Avstrije) in Bereiter Marius Schreiner ; Vir slike: SRS

Slavnostna poštna znamka ob 100 letnici kobilarne lipicancev Piber

Kobilarna se ukvarja z vzrejo lipicancev, najstarejše evropske pasme konj. V Kobilarni Piber se letno skoti okoli 40 žrebet
preberi več

Lipicanci v Ljubljani; Vir slike: Goran Antley

Lipicanci znova v Ljubljani

Pridružite se vožnji s kočijo po ulicah najlepšega mesta in delite svoja doživetja s prijatelji
preberi več

Obisk v Lipici; Vir slike: Kobilarna Lipica

Sodelovanje med Špansko dvorno jahalno šolo, kobilarno Piber in Kobilarno Lipica

Začenja se novo obdobje sodelovanja med Špansko dvorno jahalno šolo, kobilarno Piber in Kobilarno Lipica
preberi več

Vir slike: Shutterstock / Nikolina Novikova

Skrivnostni sprejemni obred

Veterinar za male živali vsaj enkrat doživi trenutek, ko se vpraša, ali obstaja skrivnostni sprejemni obred, ki ga mora doživeti vsakdo, preden se lahko včlani v klub "pravih" lastnikov živali. Kolumna avtorice Dr. Dominique Tordy.
preberi več

Veterinarska-fakulteta-Univerze-v-Ljubljani

Preventivni pregled zob in ustne votline pri delovnih psih

Spet je leto naokrog in s tem ponovno čas za brezplačni preventivni pregled zob in ustne votline pri delovnih psih
preberi več

Poletna muzejska noc v Lipici; Vir slike: Gabriele Boiselle - Edition Boiselle

Poletna muzejska noč v Lipici

Stik z lipicanci, srečanje z žrebički in doživetje umetniške dediščine konstruktivista Avgusta Černigoja
preberi več

Vir slike: Inga Nielsen – stock.adobe.com

Življenje pod žarometi

Nedavno sem praznovala svoj rojstni dan. Pevski zborček bi moral pomeniti prav posebno pozornost. Ampak, bodimo iskreni: se v takih trenutkih počutite prijetno? Kolumna avtorice Dr. Dominique Tordy.
preberi več