Animalis d.o.o. išče novega strokovnega sodelavca

(22.01.2015) Pri podjetju Animalis d.o.o. potrebujejo novega strokovnega sodelavca za prodajo izdelkov iz svoje široke ponudbe za rejce živali!

Animalis d.o.o. je podjetje aktivno na področju prehrane, higiene in zdravja domačih živali. Njihove stranke so kmetje, lastniki živali, veterinarji in mešalnična industrija.

Animalis Trenutno iščejo novega sodelavca, ki bo odgovoren za strokovno predstavitev proizvodov in za strokovno podporo večjim rejcem živali v Sloveniji.  

Od kandidatov pričakujejo univerzitetno izobrazbo (dr. vet. med ali dipl. inž. zoot.), aktivno znanje angleškega jezika, poznavanje dela z računalnikom, vozniški izpit B kategorije, komunikativnost in veselje do dela z ljudmi ter samoiniciativnost in iznajdljivost. Pri kandidatu so želene tudi predhodne delovne izkušnje.

Ponujajo zaposlitev za polni delovni čas (40 ur/teden) za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Plačilo bo vezano na rezultate dela, ob tem pa vam bodo nudili še kontinuirano izobraževanje, prenosni računalnik, mobitel in službeni avtomobil.

Za morebitna dodatna vprašanja se lahko obrnete na Črtomirja Praprotnika, dr.vet.med., ki je dosegljiv na telefonski številki 031 659 804  ali elektronskem naslovu info@animalis.si. Kandidati naj prijave pošljejo preko portala Mojedelo na povezavi https://www.mojedelo.com/strokovni-sodelavec-za-prodajo-rejcem-zivali-mz/d-136441?pos=4.

Sorodni članki

Viyo reinforces

Nova, izboljšana formula  Viyo Reinforces

Animalis predstavlja Viyo Reinforces® ZA VSE STAROSTI z novo, izboljšano formulo in novo podobo!
preberi več

Livipen – tisti, ki izstopa

Animalis je v svojo paleto proizvodov LIVISTO dodal še en nov proizvod

Novost je visokokakovostna suspenzija prokainijevega benzilpenicilinata, ki izstopa od drugih penicilinov na trgu, zahvaljujoč enostavni resuspenziji
preberi več

Animalis na EERVC v Grčiji

Animalis na EERVC v Grčiji

V mesecu oktobru 2019 se je Animalis v družbi še štirih veterinark odpravil na 4. EERVC v Grčijo, v milijonsko mesto Thessaloniki.
preberi več

Na stojnici podjetja Animalis d.o.o. je bilo živahno in veselo!

Sejem bil je živ!

Na stojnici podjetja Animalis d.o.o. je bilo živahno in veselo!
preberi več

Animalis ponovno vabi na sejem AGRA

Animalis ponovno vabi na sejem AGRA

Letošnji sejem AGRA bo potekal od 24. do 29.8.2019 v Gornji Radgoni.
preberi več

Naredite prebavo lahko kot pero

Naredite prebavo lahko kot pero

Animalis je v svojo paleto proizvodov LIVISTO dodal raztopino za spodbujanje aktivnosti jeter in prebavil pri boleznih prebavil in jetrnem popuščanju
preberi več

Junijsko izobraževanje v Bolgariji

Junijsko izobraževanje v Bolgariji

Animalis se je konec junija z ekipo slovenskih veterinarjev udeležil seminarja v Bolgariji, ki ga je organiziral njihov poslovni partner Huvepharma
preberi več

Novost - spletni vademekum podjetja Animalis

Novost - spletni vademekum podjetja Animalis

Ker se pri podjetju Animalis zavedajo, da je hitro iskanje željenih informacij za marsikoga zelo pomembno, vam predstavniki z veseljem sporočajo, da so pripravili spletni vademekum, na katerem lahko iščete informacije o njihovih izdelkih
preberi več