Animalis d.o.o. išče novega strokovnega sodelavca

(22.01.2015) Pri podjetju Animalis d.o.o. potrebujejo novega strokovnega sodelavca za prodajo izdelkov iz svoje široke ponudbe za rejce živali!

Animalis d.o.o. je podjetje aktivno na področju prehrane, higiene in zdravja domačih živali. Njihove stranke so kmetje, lastniki živali, veterinarji in mešalnična industrija.

Animalis Trenutno iščejo novega sodelavca, ki bo odgovoren za strokovno predstavitev proizvodov in za strokovno podporo večjim rejcem živali v Sloveniji.  

Od kandidatov pričakujejo univerzitetno izobrazbo (dr. vet. med ali dipl. inž. zoot.), aktivno znanje angleškega jezika, poznavanje dela z računalnikom, vozniški izpit B kategorije, komunikativnost in veselje do dela z ljudmi ter samoiniciativnost in iznajdljivost. Pri kandidatu so želene tudi predhodne delovne izkušnje.

Ponujajo zaposlitev za polni delovni čas (40 ur/teden) za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Plačilo bo vezano na rezultate dela, ob tem pa vam bodo nudili še kontinuirano izobraževanje, prenosni računalnik, mobitel in službeni avtomobil.

Za morebitna dodatna vprašanja se lahko obrnete na Črtomirja Praprotnika, dr.vet.med., ki je dosegljiv na telefonski številki 031 659 804  ali elektronskem naslovu info@animalis.si. Kandidati naj prijave pošljejo preko portala Mojedelo na povezavi https://www.mojedelo.com/strokovni-sodelavec-za-prodajo-rejcem-zivali-mz/d-136441?pos=4.

Sorodni članki

Viyo Reinforces

Močnejši imunski sistem psov in mačk

COVID-19 vpliva na vse nas, vendar ga bomo skupaj premagali. Poskrbite drug za drugega in za vaše hišne ljubljenčke!
preberi več

LIVISTO

Okusne tablete z metronidazolom za pse in mačke

Animalis je v svojo paleto proizvodov LIVISTO dodal metronidazolske okusne tablete za pse in mačke
preberi več

VIROCID

VIROCID –  najmočnejši dezinficiens učinkovit proti afriški prašičji kugi

Virocid® deluje baktericidno, virucidno, fungicidno in sporicidno in je varen za ljudi, živali in njihovo okolje
preberi več

Delavnica Aviapp

Delavnica Aviapp

Animalis, d.o.o., je v sodelovanju s podjetjem Huvepharma in Inštitutom za perutnino, ptice, male sesalce in plazilce Veterinarske fakultete, organiziral delavnico, na kateri smo udeležencem predstavili uporabo platforme Aviapp
preberi več

Delavnica o preventivi mastitisa in higieni telet

Delavnica o preventivi mastitisa in higieni telet

Ekipa Animalis-a je  skupaj z dobaviteljem CID LINES organizirala dvodnevno delavnico na temo preventive mastitisa in higiene telet
preberi več

Enostaven program razglistenja pšrašičev

Enostaven program razglistenja pšrašičev

Animalis vam v sodelovanju s podjetjem HUVEPHARMA predstavlja program enostavnega razglistenja s suspenzijo za dajanje v vodo za pitje za prašiče
preberi več

Viyo reinforces

Nova, izboljšana formula  Viyo Reinforces

Animalis predstavlja Viyo Reinforces® ZA VSE STAROSTI z novo, izboljšano formulo in novo podobo!
preberi več

Livipen – tisti, ki izstopa

Animalis je v svojo paleto proizvodov LIVISTO dodal še en nov proizvod

Novost je visokokakovostna suspenzija prokainijevega benzilpenicilinata, ki izstopa od drugih penicilinov na trgu, zahvaljujoč enostavni resuspenziji
preberi več