Animalis d.o.o. išče novega strokovnega sodelavca

(22.01.2015) Pri podjetju Animalis d.o.o. potrebujejo novega strokovnega sodelavca za prodajo izdelkov iz svoje široke ponudbe za rejce živali!

Animalis d.o.o. je podjetje aktivno na področju prehrane, higiene in zdravja domačih živali. Njihove stranke so kmetje, lastniki živali, veterinarji in mešalnična industrija.

Animalis Trenutno iščejo novega sodelavca, ki bo odgovoren za strokovno predstavitev proizvodov in za strokovno podporo večjim rejcem živali v Sloveniji.  

Od kandidatov pričakujejo univerzitetno izobrazbo (dr. vet. med ali dipl. inž. zoot.), aktivno znanje angleškega jezika, poznavanje dela z računalnikom, vozniški izpit B kategorije, komunikativnost in veselje do dela z ljudmi ter samoiniciativnost in iznajdljivost. Pri kandidatu so želene tudi predhodne delovne izkušnje.

Ponujajo zaposlitev za polni delovni čas (40 ur/teden) za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Plačilo bo vezano na rezultate dela, ob tem pa vam bodo nudili še kontinuirano izobraževanje, prenosni računalnik, mobitel in službeni avtomobil.

Za morebitna dodatna vprašanja se lahko obrnete na Črtomirja Praprotnika, dr.vet.med., ki je dosegljiv na telefonski številki 031 659 804  ali elektronskem naslovu info@animalis.si. Kandidati naj prijave pošljejo preko portala Mojedelo na povezavi https://www.mojedelo.com/strokovni-sodelavec-za-prodajo-rejcem-zivali-mz/d-136441?pos=4.

Sorodni članki

Predstavniki podjetja Animalis se vsem obiskovalcem zahvaljujejo za obisk na njihovem razstavnem prostoru na sejmu AGRA

Stojnica Animalis je ponovno zaživela

Na stojnici podjetja Animalis d.o.o. je bilo kot zmeraj ponovno živahno in veselo!.
preberi več

Animalis vas vabi na sejem AGRA 2021

Animalis vas vabi na sejem AGRA 2021

Animalis vas vabi na mednarodni kmetijsko- živilski sejem AGRA, ki bo potekal v Gornji Radgoni od sobote 21.8. do četrtka 26.8..
preberi več

Ne pozabite na 3. webinar o mastitisu!

Ne pozabite na 3. webinar o mastitisu!

Radi bi vas spomnili na zadnji webinar v ciklu treh webinarjev, ki jih organizira Animalis v sodelovanju s podjetjem CID LINES in Josephine Verharghe.
preberi več

Čiščenje in razkuževanje vimena pred molžo

Ne pozabite na 2. webinar o mastitisu!

Radi bi vas spomnili na drugi webinar v ciklu treh webinarjev, ki jih organizira Animalis v sodelovanju s podjetjem CID LINES in Josephine Verharghe
preberi več

Huvepharma – Hydra F

Animalis predstavlja nov proizvod podjetja Huvepharma – Hydra F

Hydra F je dopolnilna krmna mešanica v obliki šumečih tablet za stabilizacijo nivoja hidracije in ravnotežja elektrolitov
preberi več

Čiščenje in razkuževanje vimena pred molžo

Ne pozabite na webinar o mastitisu!

Radi bi vas spomnili na prvi webinar v ciklu treh webinarjev, ki jih organizira Animalis v sodelovanju s podjetjem CID LINES in Josephine Verharghe
preberi več

Webinarji na temo mastitisa

Webinarji na temo mastitisa

Pri podjetju Animalis d.o.o. skupaj s podjetjem CID LINES pripravljajo webinarje na temo mastitisa. Z njimi želijo veterinarjem približati potek molže in pristop k preventivnim ukrepom na kmetiji
preberi več

Animalis spletni seminar o kriptosporidiozi

Animalis spletni seminar o kriptosporidiozi

Animalis d.o.o. in Huvepharma vabita na brezplačni spletni seminar, ki bo potekal v četrtek, 11. 3. 2021, od 18:00 do 19:30
preberi več