Brezplačno predavanje s področja vedenja psov

(12.04.2018) Predavanje se bo odvijalo 21. aprila 2018 med 14. in 18. uro ter bo organizirano v prostorih Veterinarius ambulante za male živali d.o.o. v Hočah.

Predavanje organizira "Veterinarius ambulanta za živali" v sodelovanju z "Akademija za pse"

Predavateljici: Adriana Dellapicca Vučer, dr.vet.med, Nataša Živko (vodja višje stopnje šolanja psov in sodniška pripravnica za ocenjevanje dela šolanih psov)

Predavanje je namenjeno vsem iskušenim in neiskušenim pasjim navdušencem, kot tudi vsem ostalim, katerim se tematika zdi zanimiva.

Naša veterinarka Adriana bo podala informacije o tem kaj lahko vse pripelje do različnega problematičnega vedenja (bolezenska stanja, neprimerna socializacija,...)

Vedenjska strokovnjakinja Nataša bo tudi razsvetlila problematiko neprimernih vzorcev obnašanja psov in predstavila različne možnosti korekcije le teh.

Starši, v primeru da nimate varstva za svoje otroke, bi se pa predavanja udeležili, ste seveda dobrodošli skupaj s svojimi otroki.

Po končanem predavanju ste toplo vabljeni še na prigrizek, kjer v še bolj sproščenem vzdušju lahko nadaljujemo debato in vprašate vse kaj vas še zanima.

Lokacija dogodka:

Veterinarius ambulanta za male živali d.o.o.

Veterinarius ambulanta za male živali d.o.o.
Zgornje Hoče 51d, 2311 Hoče

Sorodni članki

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

SZVMŽ vas vabi, da se v soboto, 17. februarja, ob 9. uri udeležite spletnega seminarja o klinični prehrani psov in mačk s predavateljico Cecilio Villaverde Haro.
preberi več

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

SZVMŽ vas vabi na izobraževanje za veterinarje z naslovom Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah. Izobraževanje bo potekalo v sredo, 14. februarja, ob 17.uri v Hotelu A, Mala Pirešica 20, Petrovče (AC izvoz Žalec)
preberi več

SZVMŽ Psychovets

Spletni seminar o duševnem zdravju in dobrobiti veterinarjev

SZVMŽ vas vabi, da se v četrtek, 25. januarja, ob 18. uri udeležite spletnega seminarja na temo pomena duševnega zdravja in dobrobiti veterinarjev, s katerim odpirajo letošnjo pestro sezono SZVMŽ izobraževanj
preberi več

SZVMŽ

Anestezijska delavnica SZVMŽ

SZVMŽ vas vabi na anestezijsko delavnico, ki bo potekala v soboto, 2. decembra, v veliki klinicni predavalnici Veterinarske fakultete
preberi več

SZVMŽ

SZVMŽ vikend za behaviorizem

SZVMŽ vas vabi na Vikend za behaviorizem, ki bo potekal od 18. do 19. novembra v Hotelu Kompas na Bledu
preberi več

Slovenski veterinarski kongres 2024

Slovenski veterinarski kongres 2024

V letu 2024 bo ponovno organiziran Slovenski veterinarski kongres, največje strokovno in znanstveno srečanje slovenskih veterinarjev
preberi več

26. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije  Tokratno 26. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije se bo odvijalo v Kongresnem centru Habakuk 26. in 27. oktobra 2023

26. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije

Tokratno 26. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije se bo odvijalo v Kongresnem centru Habakuk 26. in 27. oktobra 2023
preberi več

SZVMŽ dermatološki dan

SZVMŽ dermatološki dan 2023

Leto je naokoli in bliža se 16.9., ko bo v Kongresnem centru Portus v Portorožu ponovno potekal že tradicionalni dermatološki dan
preberi več