Letošnja VETNNET konferenca v Lipici!

(27.08.2014) Ponosna gostiteljica letošnje konference VETNNET 2014 bo Biotehniški izobraževalni center Ljubljana. Mednarodna konferenca združenja organizacij, ki se ukvarjajo z izobraževanjem veterinarskih tehnikov bo potekala od 24. – 26. septembra v Lipici.

VETNNET (Veterinary European Transnational Network for Nursing Education) je evropska mreža organizacij, ki se ukvarjajo z izobraževanjem veterinarskih tehnikov.

VETNNET Glavni cilji združenja so izboljšanje izobraževalnih programov, povezovanje šol, izmenjave dijakov in učiteljev, izdelava učnih materialov, posodobitev učnih metod in podobno.

Svoje cilje dosegajo z izvajanjem mednarodnih projektov, vsako leto pa organizirajo tudi letno konferenco. Letošnja bo v organizaciji Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana, potekala pa bo od 24. – 26. septembra v Lipici. Glede na lokacijo bo seveda glavna tema delo veterinarskega tehnika v konjski praksi.

Več o organizaciji si lahko preberete na njihovi spletni strani www.vetnnet.com, o programu konference pa na www.vetnnet.com/conference/programme.