V Bolnici za živali Postojna so predstavili nov CT aparat

(14.03.2016) V Bolnici za živali Postojna so v petek, 4. marca imeli svečano otvoritev v čast najnovejše diagnostične pridobitve - novega 16 rezinskega računalniškega tomografa za živali. Objavljamo nekaj fotografij z dogodka.  

V petek, 4. marca so v Bolnici za živali Postojna organizirali poseben dogodek, kjer so kolegom iz stroke predstavili svoj nov 16 rezinski računalniški tomograf (CT) z najmodernejšo tehnologijo.


Po ganljivem nagovoru prof. Butinarja je dr. Tommaso Pilla predstavil prednosti in načela delovanja CT diagnostike. Dogodka se je udeležilo 40 veterinarjev, poslovnih partnerjev in prijateljev.

Ob kupici terana je stekla beseda o stroki, sodelovanju, željah za prihodnost. Vsi prisotni so si bili edini, da sta stalna strokovna rast in sodelovanje edini zagotovili za dobro bodočnost.
Objavljamo nekaj slik z dogodka, več informacij o CT diagnostiki in Bolnici za živali Postojna pa lahko najdete na njihovi uradni spletni strani www.ahp.si.

Sorodni članki

Obisk v Lipici; Vir slike: Kobilarna Lipica

Sodelovanje med Špansko dvorno jahalno šolo, kobilarno Piber in Kobilarno Lipica

Začenja se novo obdobje sodelovanja med Špansko dvorno jahalno šolo, kobilarno Piber in Kobilarno Lipica
preberi več

Vir slike: Shutterstock / Nikolina Novikova

Skrivnostni sprejemni obred

Veterinar za male živali vsaj enkrat doživi trenutek, ko se vpraša, ali obstaja skrivnostni sprejemni obred, ki ga mora doživeti vsakdo, preden se lahko včlani v klub "pravih" lastnikov živali. Kolumna avtorice Dr. Dominique Tordy.
preberi več

Veterinarska-fakulteta-Univerze-v-Ljubljani

Preventivni pregled zob in ustne votline pri delovnih psih

Spet je leto naokrog in s tem ponovno čas za brezplačni preventivni pregled zob in ustne votline pri delovnih psih
preberi več

Poletna muzejska noc v Lipici; Vir slike: Gabriele Boiselle - Edition Boiselle

Poletna muzejska noč v Lipici

Stik z lipicanci, srečanje z žrebički in doživetje umetniške dediščine konstruktivista Avgusta Černigoja
preberi več

Vir slike: Inga Nielsen – stock.adobe.com

Življenje pod žarometi

Nedavno sem praznovala svoj rojstni dan. Pevski zborček bi moral pomeniti prav posebno pozornost. Ampak, bodimo iskreni: se v takih trenutkih počutite prijetno? Kolumna avtorice Dr. Dominique Tordy.
preberi več

Lev si prisluži nagrado; Vir slike: ZOO Ljubljana

Preventivni pregledi živali v Živalskem vrtu Ljubljana

Preberite več o preventivnih veterinarskih pregledih, ki so jih veterinarji ZOO Ljubljana  opravili pri slonici Gangi, navadnih varijih, zlatoličnih gibonih, alpakah, surikatah in velikih mačkah
preberi več

Tina Pihlar, dr. vet. med., Dip HSA

Veterinarska hidroterapija in rehabilitacija v Trzinu

Ekipa HepiFita veterinarjem in lastnikom živali z veseljem sporoča, da so se odprla vrata njihovega podjetja HepiFit, ki ima sedež na Kidričevi ulici 14 v občini Trzin
preberi več

Vir slike: photoCD – stock.adobe.com

Ali smo drugačni?

Najverjetneje se še vsakdo izmed nas spominja svoje prve operacije, ki pa nikakor ni bila izvedena s skalpelom v roki... Kolumna avtorice Dr. Dominique Tordy.
preberi več