V Bolnici za živali Postojna so predstavili nov CT aparat

(14.03.2016) V Bolnici za živali Postojna so v petek, 4. marca imeli svečano otvoritev v čast najnovejše diagnostične pridobitve - novega 16 rezinskega računalniškega tomografa za živali. Objavljamo nekaj fotografij z dogodka.  

V petek, 4. marca so v Bolnici za živali Postojna organizirali poseben dogodek, kjer so kolegom iz stroke predstavili svoj nov 16 rezinski računalniški tomograf (CT) z najmodernejšo tehnologijo.


Po ganljivem nagovoru prof. Butinarja je dr. Tommaso Pilla predstavil prednosti in načela delovanja CT diagnostike. Dogodka se je udeležilo 40 veterinarjev, poslovnih partnerjev in prijateljev.

Ob kupici terana je stekla beseda o stroki, sodelovanju, željah za prihodnost. Vsi prisotni so si bili edini, da sta stalna strokovna rast in sodelovanje edini zagotovili za dobro bodočnost.
Objavljamo nekaj slik z dogodka, več informacij o CT diagnostiki in Bolnici za živali Postojna pa lahko najdete na njihovi uradni spletni strani www.ahp.si.

Sorodni članki

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Letos aprila bo pod okriljem IAVH (mednarodne veterinarske homeopatske organizacije) ter SVHD (sloevnskega veterinarskega homeopatskega društva) Slovenija prvič gostila mednarodni veterinarski homeopatski kongres
preberi več

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

SZVMŽ vas vabi, da se v soboto, 17. februarja, ob 9. uri udeležite spletnega seminarja o klinični prehrani psov in mačk s predavateljico Cecilio Villaverde Haro.
preberi več

ZOO Ljubljana; Vir slike: ZOO Ljubljana

Zimske počitnice v ZOO Ljubljana

Ponovno lahko svoje otroke razveselite z nepozabnimi zimskimi počitnicami, ki se bodo odvijale vsak dan med 19. - 23.2.2024!
preberi več

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

SZVMŽ vas vabi na izobraževanje za veterinarje z naslovom Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah. Izobraževanje bo potekalo v sredo, 14. februarja, ob 17.uri v Hotelu A, Mala Pirešica 20, Petrovče (AC izvoz Žalec)
preberi več

SZVMŽ Psychovets

Spletni seminar o duševnem zdravju in dobrobiti veterinarjev

SZVMŽ vas vabi, da se v četrtek, 25. januarja, ob 18. uri udeležite spletnega seminarja na temo pomena duševnega zdravja in dobrobiti veterinarjev, s katerim odpirajo letošnjo pestro sezono SZVMŽ izobraževanj
preberi več

Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani

Strokovno posvetovanje Eno zdravje 2023

Veterinarska fakulteta in Nacionalni inštitut za javno zdravje ob svetovnem dnevu Eno zdravje organizirata strokovno posvetovanje.
preberi več

SZVMŽ

Anestezijska delavnica SZVMŽ

SZVMŽ vas vabi na anestezijsko delavnico, ki bo potekala v soboto, 2. decembra, v veliki klinicni predavalnici Veterinarske fakultete
preberi več

SZVMŽ

SZVMŽ vikend za behaviorizem

SZVMŽ vas vabi na Vikend za behaviorizem, ki bo potekal od 18. do 19. novembra v Hotelu Kompas na Bledu
preberi več