Seminar na temo brahiocefalični sindrom

(30.01.2013) Prva-K klinika za male živali v začetku prihodnjega leta ponovno vabi na strokovna predavanja. Januarja 2013 se bo v prostorih klinike odvijal seminar na temo brahiocefaličnega sindroma.

Prva-K klinika Po letošnjih strokovnih predavanjih o odstranitvi katarakte s fako emulzifikatorjem, Prva-K klinika za male živali ponovno vabi na seminar že v začetku leta 2013:

Četrtek, 31. januar 2013 - brahiocefalični sindrom:

v začetku leta 2013 je organizirano srečanje s predavanji na temo Brahiocefaličnega sindroma. 31.1.2013 s ponovnim pričetkom ob 19. uri boste lahko sodelovali na predavanjih, ki jih bosta vodila Vice Zaninović, dr.vet.med. in Emir Mujagić, dr.vet.med..

Vice Zaninovič, dr.vet.med. je solastnik Klinike za male živali na Gorkičevi 6 v Ljubljani. Njegovo področje dela obsega nevrologijo, mehko kirurgijo in ortopedijo psov in mačk. Strokovno se je izpopolnjeval na številnih seminarjih in kongresih doma in v tujini ter na specialističnih nevroloških klinikah v Nemčiji in na Češkem. Opravil je podiplomsko izobraževanje iz nevrologije ESAVS (European School For Advanced Veterinary Studies).

Emir Mujagić, dr.vet.med. se je po končani diplomi na Veterinarski fakulteti v Ljubljani udeleževal številnih seminarjev in kongresov doma in v tujini. Področje njegovega dela je mehka kirurgija, endoskopija (predvsem kaže interes za minimalno invazivno kirurgijo) in ortopedija psov in mačk. Opravil je podiplomsko izobraževanje iz kirurgije ESAVS (European School For Advanced Veterinary Studies) na Dunaju ter se strokovno izpopolnjeval v Rimu na področju minimalno invazivne kirurgije (endoskopije), Tuttlingenu na področju torakalne kirurgije, Salzburgu na področju rekonstruktivne kirurgije, na AOVET tečaju v Portorožu in Fixin locking plates tečaju v Laškem na področju ortopedije, v Londonu na Veterinary Referal Cancer and Critical Care Center na področju onkološke kirurgije, na Colorado State University, College of Veterinary Medicine and Biomedical Sciences v Fort Collinsu, Colorado na področju endoskopije.

Vsa predavanja se bodo odvijala na PRVA-K kliniki za male živali, Gorkičeva 6, Ljubljana. Kotizacije za predavanja ni, je pa število udeležencev omejeno, zato sprejemajo prijave preko elektronske pošte klinika@prva-klinika.si ali na telefonski številki 01 200-51-80.

www.prva-klinika.si


Sorodni članki

ZOO Ljubljana vabi na naravoslovni dan in natečaj risanja s kredami; Vir slike: ZOO Ljubljana

ZOO Ljubljana vabi na naravoslovni dan in natečaj risanja s kredami

Ob svetovnem dnevu ptic selivk ter bližnjem dnevu ogroženih vrst v ZOO Ljubljana vabijo na tradicionalni naravoslovni dan s študenti Pedagoške fakultete v Ljubljani in natečaj risanja s kredami
preberi več

Predavanje Abortusi pri govedu in BVD

23. strokovno srečanje v Termah Zreče

Veterinarska zbornica Slovenije vas z veseljem vabi na že 23. strokovno srečanje članov, ki bo potekalo 26. in 27. maja 2022 v idilično pomladnem okolju Term Zreče
preberi več

Mednarodna razstava mačk v hali Tivoli; Vir slike: sbi

Mednarodna razstava mačk v hali Tivoli

Felinološko društvo Ljubljana vabi na mednarodno razstavo mačk v hali Tivoli v Ljubljani med 14. in 15. majem 2022
preberi več

Sklic redne letne Skupščine VzbSi

Sklic redne letne Skupščine VzbSi

Predsednik Veterinarske zbornice Slovenije v torek, 10. maja 2022, ob 16. uri sklicuje redno letno Skupščino, ki se bo odvijala preko spleta
preberi več

Veterinarsko društvo Celje

Tradicionalni športni dan Veterinarskega društva Celje

Veterinarsko društvo Celje vas 13. maja ponovno vabi na že tradicionalni športni dan
preberi več

Dnevi odprtih vrat v Zavetišču Ljubljana – 3.4.2022

Dnevi odprtih vrat v Zavetišču Ljubljana – 3.4.2022

Ob svetovnem dnevu zapuščenih živali Zavetišče Ljubljana vabi na dneve odprtih vrat.
preberi več

ZOO Ljubljana; Vir slike: ZOO Ljubljana

Materinski dan in vikend živalskih staršev in mačjih pand

Ob materinskem dnevu v ZOO Ljubljana iz naročij mater že kukajo prvi letošnji mladički
preberi več

Predavanje Abortusi pri govedu in BVD

Seminar Komisije za perutnino VzbSi

Z veseljem vas obveščamo, da po nekajletnem premoru Komisija za perutnino pri Veterinarski zbornici Slovenije zopet organizira strokovno izobraževalni seminar.
preberi več