Seminar na temo brahiocefalični sindrom

(30.01.2013) Prva-K klinika za male živali v začetku prihodnjega leta ponovno vabi na strokovna predavanja. Januarja 2013 se bo v prostorih klinike odvijal seminar na temo brahiocefaličnega sindroma.

Prva-K klinika Po letošnjih strokovnih predavanjih o odstranitvi katarakte s fako emulzifikatorjem, Prva-K klinika za male živali ponovno vabi na seminar že v začetku leta 2013:

Četrtek, 31. januar 2013 - brahiocefalični sindrom:

v začetku leta 2013 je organizirano srečanje s predavanji na temo Brahiocefaličnega sindroma. 31.1.2013 s ponovnim pričetkom ob 19. uri boste lahko sodelovali na predavanjih, ki jih bosta vodila Vice Zaninović, dr.vet.med. in Emir Mujagić, dr.vet.med..

Vice Zaninovič, dr.vet.med. je solastnik Klinike za male živali na Gorkičevi 6 v Ljubljani. Njegovo področje dela obsega nevrologijo, mehko kirurgijo in ortopedijo psov in mačk. Strokovno se je izpopolnjeval na številnih seminarjih in kongresih doma in v tujini ter na specialističnih nevroloških klinikah v Nemčiji in na Češkem. Opravil je podiplomsko izobraževanje iz nevrologije ESAVS (European School For Advanced Veterinary Studies).

Emir Mujagić, dr.vet.med. se je po končani diplomi na Veterinarski fakulteti v Ljubljani udeleževal številnih seminarjev in kongresov doma in v tujini. Področje njegovega dela je mehka kirurgija, endoskopija (predvsem kaže interes za minimalno invazivno kirurgijo) in ortopedija psov in mačk. Opravil je podiplomsko izobraževanje iz kirurgije ESAVS (European School For Advanced Veterinary Studies) na Dunaju ter se strokovno izpopolnjeval v Rimu na področju minimalno invazivne kirurgije (endoskopije), Tuttlingenu na področju torakalne kirurgije, Salzburgu na področju rekonstruktivne kirurgije, na AOVET tečaju v Portorožu in Fixin locking plates tečaju v Laškem na področju ortopedije, v Londonu na Veterinary Referal Cancer and Critical Care Center na področju onkološke kirurgije, na Colorado State University, College of Veterinary Medicine and Biomedical Sciences v Fort Collinsu, Colorado na področju endoskopije.

Vsa predavanja se bodo odvijala na PRVA-K kliniki za male živali, Gorkičeva 6, Ljubljana. Kotizacije za predavanja ni, je pa število udeležencev omejeno, zato sprejemajo prijave preko elektronske pošte klinika@prva-klinika.si ali na telefonski številki 01 200-51-80.

www.prva-klinika.si


Sorodni članki

Predavanje Abortusi pri govedu in BVD

Spomladansko strokovno izpopolnjevanje članov VzbSi

Spomladansko strokovno izpopolnjevanje članov VzbSi v Zrečah se bo letos odvijalo 11. in 12. maja
preberi več

Slovensko društvo za kakovost mleka in zdravje vimena

Webinar: Str. agalactiae- kužna presušitev vimena: ponovno na pohodu?

Slovensko društvo za kakovost mleka in zdravje vimena vabi na  Webinar
preberi več

ZOO Ljubljana; Vir slike: ZOO Ljubljana

Novo okno v znanost živalskih vrtov in akvarijev

Evropska zveza živalskih vrtov in akvarijev (EAZA) vzpostavlja vseevropsko raziskovalno podatkovno zbirko
preberi več

Veterinarstvo Eisner d.o.o.

Veterinarstvo Eisner d.o.o. zaposli veterinarja/veterinarko

Usklajena ekipa ambulante za male živali v Mariboru zaradi povečanega obsega dela išče angažiranega veterinarja ali veterinarko
preberi več

Predavanje Abortusi pri govedu in BVD

Izobraževanje v organizaciji Veterinarske zbornice Slovenije

Veterinarska zbornica Slovenije vabi na izobraževanje Izvajanje ukrepa Dobrobit živali v letu 2023 – BVD: VLOGA VETERINARJEV IN VETERINARSKIH ORGANIZACIJ
preberi več

Veterinarska ambulanta Ajdovščina, d.o.o.

Veterinarska ambulanta Ajdovščina išče sodelavca/sodelavko

Kolektiv Veterinarske ambulante Ajdovščina išče novega veterinarja ali veterinarko, ki se bo priključil njihovi ekipi strokovnih sodelavcev
preberi več

Vet Medica Portorož

Ekipa Vet Medica Portorož išče nove sodelavce!

V veterinarski ambulanti Vet Medica Portorož, d.o.o. zaposlimo veterinarja/veterinarko z licenco.
Pogoj so delovne izkušnje na področju medicine psov in mačk
preberi več

ZOO Ljubljana; Vir slike: ZOO Ljubljana

Zimske počitnice v ZOO Ljubljana

ZOO Ljubljana vabi otroke na preživljanje zimskih počitnic
preberi več

Znanost

novice

mednarodno