Seminar na temo brahiocefalični sindrom

(30.01.2013) Prva-K klinika za male živali v začetku prihodnjega leta ponovno vabi na strokovna predavanja. Januarja 2013 se bo v prostorih klinike odvijal seminar na temo brahiocefaličnega sindroma.

Prva-K klinika Po letošnjih strokovnih predavanjih o odstranitvi katarakte s fako emulzifikatorjem, Prva-K klinika za male živali ponovno vabi na seminar že v začetku leta 2013:

Četrtek, 31. januar 2013 - brahiocefalični sindrom:

v začetku leta 2013 je organizirano srečanje s predavanji na temo Brahiocefaličnega sindroma. 31.1.2013 s ponovnim pričetkom ob 19. uri boste lahko sodelovali na predavanjih, ki jih bosta vodila Vice Zaninović, dr.vet.med. in Emir Mujagić, dr.vet.med..

Vice Zaninovič, dr.vet.med. je solastnik Klinike za male živali na Gorkičevi 6 v Ljubljani. Njegovo področje dela obsega nevrologijo, mehko kirurgijo in ortopedijo psov in mačk. Strokovno se je izpopolnjeval na številnih seminarjih in kongresih doma in v tujini ter na specialističnih nevroloških klinikah v Nemčiji in na Češkem. Opravil je podiplomsko izobraževanje iz nevrologije ESAVS (European School For Advanced Veterinary Studies).

Emir Mujagić, dr.vet.med. se je po končani diplomi na Veterinarski fakulteti v Ljubljani udeleževal številnih seminarjev in kongresov doma in v tujini. Področje njegovega dela je mehka kirurgija, endoskopija (predvsem kaže interes za minimalno invazivno kirurgijo) in ortopedija psov in mačk. Opravil je podiplomsko izobraževanje iz kirurgije ESAVS (European School For Advanced Veterinary Studies) na Dunaju ter se strokovno izpopolnjeval v Rimu na področju minimalno invazivne kirurgije (endoskopije), Tuttlingenu na področju torakalne kirurgije, Salzburgu na področju rekonstruktivne kirurgije, na AOVET tečaju v Portorožu in Fixin locking plates tečaju v Laškem na področju ortopedije, v Londonu na Veterinary Referal Cancer and Critical Care Center na področju onkološke kirurgije, na Colorado State University, College of Veterinary Medicine and Biomedical Sciences v Fort Collinsu, Colorado na področju endoskopije.

Vsa predavanja se bodo odvijala na PRVA-K kliniki za male živali, Gorkičeva 6, Ljubljana. Kotizacije za predavanja ni, je pa število udeležencev omejeno, zato sprejemajo prijave preko elektronske pošte [email protected] ali na telefonski številki 01 200-51-80.

www.prva-klinika.si


Sorodni članki

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Letos aprila bo pod okriljem IAVH (mednarodne veterinarske homeopatske organizacije) ter SVHD (sloevnskega veterinarskega homeopatskega društva) Slovenija prvič gostila mednarodni veterinarski homeopatski kongres
preberi več

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

SZVMŽ vas vabi, da se v soboto, 17. februarja, ob 9. uri udeležite spletnega seminarja o klinični prehrani psov in mačk s predavateljico Cecilio Villaverde Haro.
preberi več

ZOO Ljubljana; Vir slike: ZOO Ljubljana

Zimske počitnice v ZOO Ljubljana

Ponovno lahko svoje otroke razveselite z nepozabnimi zimskimi počitnicami, ki se bodo odvijale vsak dan med 19. - 23.2.2024!
preberi več

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

SZVMŽ vas vabi na izobraževanje za veterinarje z naslovom Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah. Izobraževanje bo potekalo v sredo, 14. februarja, ob 17.uri v Hotelu A, Mala Pirešica 20, Petrovče (AC izvoz Žalec)
preberi več

SZVMŽ Psychovets

Spletni seminar o duševnem zdravju in dobrobiti veterinarjev

SZVMŽ vas vabi, da se v četrtek, 25. januarja, ob 18. uri udeležite spletnega seminarja na temo pomena duševnega zdravja in dobrobiti veterinarjev, s katerim odpirajo letošnjo pestro sezono SZVMŽ izobraževanj
preberi več

Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani

Strokovno posvetovanje Eno zdravje 2023

Veterinarska fakulteta in Nacionalni inštitut za javno zdravje ob svetovnem dnevu Eno zdravje organizirata strokovno posvetovanje.
preberi več

SZVMŽ

Anestezijska delavnica SZVMŽ

SZVMŽ vas vabi na anestezijsko delavnico, ki bo potekala v soboto, 2. decembra, v veliki klinicni predavalnici Veterinarske fakultete
preberi več

SZVMŽ

SZVMŽ vikend za behaviorizem

SZVMŽ vas vabi na Vikend za behaviorizem, ki bo potekal od 18. do 19. novembra v Hotelu Kompas na Bledu
preberi več