Seminar na temo brahiocefalični sindrom

(30.01.2013) Prva-K klinika za male živali v začetku prihodnjega leta ponovno vabi na strokovna predavanja. Januarja 2013 se bo v prostorih klinike odvijal seminar na temo brahiocefaličnega sindroma.

Prva-K klinika Po letošnjih strokovnih predavanjih o odstranitvi katarakte s fako emulzifikatorjem, Prva-K klinika za male živali ponovno vabi na seminar že v začetku leta 2013:

Četrtek, 31. januar 2013 - brahiocefalični sindrom:

v začetku leta 2013 je organizirano srečanje s predavanji na temo Brahiocefaličnega sindroma. 31.1.2013 s ponovnim pričetkom ob 19. uri boste lahko sodelovali na predavanjih, ki jih bosta vodila Vice Zaninović, dr.vet.med. in Emir Mujagić, dr.vet.med..

Vice Zaninovič, dr.vet.med. je solastnik Klinike za male živali na Gorkičevi 6 v Ljubljani. Njegovo področje dela obsega nevrologijo, mehko kirurgijo in ortopedijo psov in mačk. Strokovno se je izpopolnjeval na številnih seminarjih in kongresih doma in v tujini ter na specialističnih nevroloških klinikah v Nemčiji in na Češkem. Opravil je podiplomsko izobraževanje iz nevrologije ESAVS (European School For Advanced Veterinary Studies).

Emir Mujagić, dr.vet.med. se je po končani diplomi na Veterinarski fakulteti v Ljubljani udeleževal številnih seminarjev in kongresov doma in v tujini. Področje njegovega dela je mehka kirurgija, endoskopija (predvsem kaže interes za minimalno invazivno kirurgijo) in ortopedija psov in mačk. Opravil je podiplomsko izobraževanje iz kirurgije ESAVS (European School For Advanced Veterinary Studies) na Dunaju ter se strokovno izpopolnjeval v Rimu na področju minimalno invazivne kirurgije (endoskopije), Tuttlingenu na področju torakalne kirurgije, Salzburgu na področju rekonstruktivne kirurgije, na AOVET tečaju v Portorožu in Fixin locking plates tečaju v Laškem na področju ortopedije, v Londonu na Veterinary Referal Cancer and Critical Care Center na področju onkološke kirurgije, na Colorado State University, College of Veterinary Medicine and Biomedical Sciences v Fort Collinsu, Colorado na področju endoskopije.

Vsa predavanja se bodo odvijala na PRVA-K kliniki za male živali, Gorkičeva 6, Ljubljana. Kotizacije za predavanja ni, je pa število udeležencev omejeno, zato sprejemajo prijave preko elektronske pošte klinika@prva-klinika.si ali na telefonski številki 01 200-51-80.

www.prva-klinika.si


Sorodni članki

Vir slike: photoCD – stock.adobe.com

Ali smo drugačni?

Najverjetneje se še vsakdo izmed nas spominja svoje prve operacije, ki pa nikakor ni bila izvedena s skalpelom v roki... Kolumna avtorice Dr. Dominique Tordy.
preberi več

Tadej Zemljič

Prva specialistična veterinarska ambulanta v Sloveniji

V Šiški je svoja vrata odprla prva specialistična očesna ambulanta v Sloveniji
preberi več

Gobi je prvič postala mama; Vir slike: ZOO Ljubljana

Novi mladiči v Živalskem vrtu Ljubljana

V Živalskem vrtu Ljubljana so na ogled novi mladiči, ponovno je mogoč vstop v vivarij in otroški živalski vrt, junija odpiramo tudi vsa igrišča
preberi več

Predavala bo Špela Bavčar, DVM, DipECVIM-CA (Onkology), MRCVS

Webinar Chemotherapy in a nutshell

VetPlanet Akademia vabi k udeležbi na webinar, ki se bo odvijal 4. junija 2020 s pričetkom ob 20. uri
preberi več

Webinar Feline asthma and differentials

Webinar Feline asthma and differentials

VetPlanet Akademia vabi k udeležbi na webinar, ki se bo odvijal 21. maja 2020 s pričetkom ob 20. uri
preberi več

Webinarji s področja dermatologije

Webinarji s področja dermatologije

VetPlanet Akademia vabi k udeležbi na webinarje s področja dermatologije
preberi več

Webinar: kako prepoznati in zdraviti poškodbe križnih vezi?

Webinar: kako prepoznati in zdraviti poškodbe križnih vezi?

V petek, 22. maja ob 19:30 se nam obeta webinar z naslovom »Znam pregledati psa - boli ga koleno?!«
preberi več

Webinar, ki se bo odvijal 13. maja, nudi izjemno priložnost za učenje, kako sistematično pristopati običajnim hematološkim primerom.

Brezplačen webinar v angleščini: "Pancytopenia in a dog"

Webinar, ki se bo odvijal 13. maja, nudi izjemno priložnost za učenje, kako sistematično pristopati običajnim hematološkim primerom
preberi več