Otvoritev nove veterinarske ambulante „Primavet“ v Račah!

(27.08.2014) V soboto 16. avgusta je svoja vrata odprla nova veterinarska ambulanta na štajerskem koncu Slovenije. Ekipa ambulante Primavet vse lastnike živali vabi, da jih obiščete s svojimi živalskimi prijatelji, prav tako pa se veselijo obiska in klepeta s kolegi veterinarji!

Veterinarska ambulanta Primavet nas je na dan otvoritve lepo presenetila z govorom lastnika, veterinarja Primoža Šušteriča ter župana občine Rače-Fram, g. Branka Ledineka. Po uradnem delu otvoritve smo se s prebivalci Rač pozabavali ob prigrizkih in živi glasbi ter si ogledali prenovljene prostore ambulante Primavet.


Od ponedeljka, 18.8.2014, so na Ptujski cesti 38 v Račah vrata ambulante Primavet odprta dopoldan od 8. do 13. in popoldan od 15. do 19. ure tudi za vse živali s svojimi lastniki. V prvem mesecu obratovanja na vse storitve celo nudijo 10% popust!


Za vaše hišne ljubljenčke opravljajo:

  • klinične preglede in ambulantno zdravljenje malih živali
  • kastracije in sterilizacije psov, mačk in drugih malih živali
  • preventivna cepljenja psov, mačk in drugih malih živali proti kužnim boleznim in odpravljanje notranjih ter zunanjih zajedavcev
  • kirurške posege
  • stomatološke posege in čiščenje zobnih oblog
  • laboratorijsko diagnostiko  
  • hematološke in biokemijske preiskave krvi

Svetujejo vam tudi glede prehrane in nege živali. V ta namen vam nudijo hrano in priboljške ter opremo za pse in mačke.Ob tem vam omogočajo tudi obisk veterinarja na domu, med 12.00 in 15.00 uro ali po 19.00 uri. Za vse dodatne informacije lahko zmeraj kontaktirate ekipo Veterinarske ambulante Primavet na telefonsko številko 02 621 03 72 ali na elektronski naslov info@primavet.si.

Za nujne primere je dežurni veterinar dosegljiv na telefonski številki 041 342 323.

Sorodni članki

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi

Letošnji kongres FECAVA se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Kongres BSAVA 2022

Kongres BSAVA 2022

Kongres BSAVA 2022 bo letos v hibridni izvedbi in se bo odvijal med 24. in 26. marcem 2022
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij