Predstavljamo internetno oddajo VetKlepet z Neco in Andrejo

(18.09.2018) Veterinarki Neca in Andreja radi hodita naokrog na razna izobraževanja in uživata ob druženju in dobrih veterinarskih debatah ker bogatijo njuno veterinarsko pot. Tako sta se odločili, da dobre ideje delita tudi širše.

Pred približno petimi meseci sva začeli ustvarjati internetno oddajo VetKlepet, kjer se sproščeno pogovarjava z veterinarji z namenom, da zapolnimo pomanjkljivo komunikacijo v slovenski veterinarski stroki, bolj spoznamo veterinarje (še po drugi plati, ne le strokovni), spoznamo njihovo pot do uspeha, vzpone in padce, kdo jim je pomagal na njihovi poti, kaj so njihovi najlepši spomini, ... in najpomembneje, širimo pozitivne ideje in inspiriramo.

V Facebook skupini Podiplomsko izobraževanje veterinarjev za male živali sva objavili uvodno oddajo in dobili spodbuden odziv, ki je bil motivacija za nadaljne pogovore.Prvo sva obiskali LARO KRALJ, lastnico Veterinarskega centra Lara v Izoli. Naslednji sta se nama pri pogovoru pridružili ANA NEMEC in TANJA PLAVEC. Ravnokar pa sva objavili pogovor z legendo slovenske ortopedije MILANOM MATKOM.

Zadnji intervju je za naju tudi prelomen, ker je to oddajo finančno podprla KRKA, tovarna zdravil d.o.o., za kar sva jim zelo hvaležni, saj so nama dali spodbudo za naprej.

Vabiva vas k poslušanju!
Vedno so dobrodošle tudi dobre ideje, spodbudne besede ali konstruktivne kritike ;)

Z lepimi pozdravi,
Neca Jerkovič in Andreja Kastelic Hrček


Sorodni članki

Vir slike: Shutterstock / Nikolina Novikova

Skrivnostni sprejemni obred

Veterinar za male živali vsaj enkrat doživi trenutek, ko se vpraša, ali obstaja skrivnostni sprejemni obred, ki ga mora doživeti vsakdo, preden se lahko včlani v klub "pravih" lastnikov živali. Kolumna avtorice Dr. Dominique Tordy.
preberi več

Veterinarska-fakulteta-Univerze-v-Ljubljani

Preventivni pregled zob in ustne votline pri delovnih psih

Spet je leto naokrog in s tem ponovno čas za brezplačni preventivni pregled zob in ustne votline pri delovnih psih
preberi več

Poletna muzejska noc v Lipici; Vir slike: Gabriele Boiselle - Edition Boiselle

Poletna muzejska noč v Lipici

Stik z lipicanci, srečanje z žrebički in doživetje umetniške dediščine konstruktivista Avgusta Černigoja
preberi več

Vir slike: Inga Nielsen – stock.adobe.com

Življenje pod žarometi

Nedavno sem praznovala svoj rojstni dan. Pevski zborček bi moral pomeniti prav posebno pozornost. Ampak, bodimo iskreni: se v takih trenutkih počutite prijetno? Kolumna avtorice Dr. Dominique Tordy.
preberi več

Lev si prisluži nagrado; Vir slike: ZOO Ljubljana

Preventivni pregledi živali v Živalskem vrtu Ljubljana

Preberite več o preventivnih veterinarskih pregledih, ki so jih veterinarji ZOO Ljubljana  opravili pri slonici Gangi, navadnih varijih, zlatoličnih gibonih, alpakah, surikatah in velikih mačkah
preberi več

Tina Pihlar, dr. vet. med., Dip HSA

Veterinarska hidroterapija in rehabilitacija v Trzinu

Ekipa HepiFita veterinarjem in lastnikom živali z veseljem sporoča, da so se odprla vrata njihovega podjetja HepiFit, ki ima sedež na Kidričevi ulici 14 v občini Trzin
preberi več

Vir slike: photoCD – stock.adobe.com

Ali smo drugačni?

Najverjetneje se še vsakdo izmed nas spominja svoje prve operacije, ki pa nikakor ni bila izvedena s skalpelom v roki... Kolumna avtorice Dr. Dominique Tordy.
preberi več

Tadej Zemljič

Prva specialistična veterinarska ambulanta v Sloveniji

V Šiški je svoja vrata odprla prva specialistična očesna ambulanta v Sloveniji
preberi več