Predavanje na temo ''Diagnostika v parazitologiji'' – praktični del

(09.04.2014) PRVA-K, Klinika za male živali d.o.o. in študent veterinarske medicine Siniša Faraguna vas vabita na strokovno predavanje s področja parazitologije na temo ''Diagnostika v parazitologiji'' za veterinarske tehnike, dijake ter študente veterinarske medicine.

Vabljeni na strokovno predavanje s področja parazitologije na temo ''Diagnostika v parazitologiji'' za veterinarske tehnike. Predavanje bo v četrtek, 24. aprila 2014,  ob 19. uri na PRVA-K, Klinika za male živali d.o.o., na Gorkičevi 6 v Ljubljani. K udeležbi so seveda skupaj z veterinarskimi tehniki vabljeni tudi vsi dijaki in študenti veterinarske medicine!

Po uspešnem lanskem teoretičnem delu predavanj, 24. aprila sledi še izključno praktični del, kar pomeni, da boste v manjših skupinah delali tudi parazitološke preiskave, spoznavali uporabna barvanja, mikroskopiranje in izvajali diagnostiko. Kotizacije za predavanje ni, prijave pa se zbirajo na recepciji Klinike na telefonski številki: 01/ 200-51-80, ter po elektronski pošti: [email protected].

Predavatelj Siniša Faraguna, veterinarski tehnik in študent veterinarske medicine, se že dva meseca strokovno izpopolnjuje na Hrvaškem veterinarskem inštitutu v Laboratoriju za parazitologijo pod mentorstvom dr. Relje Becka, tako da bo s predavanji in praktičnim delom demonstriral tudi nove metode, ki se pri nas na žalost še ne uporabljajo.

Sorodni članki

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

SZVMŽ vas vabi, da se v soboto, 17. februarja, ob 9. uri udeležite spletnega seminarja o klinični prehrani psov in mačk s predavateljico Cecilio Villaverde Haro.
preberi več

Virbac

Zdravljenje otitisov pri psih

Medical Intertrade vas vabi na strokovno srečanje, kjer vam bodo predstavili novosti o zdravljenju otitisov pri psih
preberi več

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

SZVMŽ vas vabi na izobraževanje za veterinarje z naslovom Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah. Izobraževanje bo potekalo v sredo, 14. februarja, ob 17.uri v Hotelu A, Mala Pirešica 20, Petrovče (AC izvoz Žalec)
preberi več

SZVMŽ Psychovets

Spletni seminar o duševnem zdravju in dobrobiti veterinarjev

SZVMŽ vas vabi, da se v četrtek, 25. januarja, ob 18. uri udeležite spletnega seminarja na temo pomena duševnega zdravja in dobrobiti veterinarjev, s katerim odpirajo letošnjo pestro sezono SZVMŽ izobraževanj
preberi več

Sklop webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah

Sklop webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah

Ekipa Vetpromet vas vabi k udeležbi na sklopu webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah
preberi več

V četrtek, 16. novembra vas ekipa Vetrprometa vabi na webinar "Cardio Thursday".

Cardio Webinar

V četrtek, 16. novembra vas ekipa Vetrprometa vabi na webinar “Cardio Thursday”
preberi več

SZVMŽ

Anestezijska delavnica SZVMŽ

SZVMŽ vas vabi na anestezijsko delavnico, ki bo potekala v soboto, 2. decembra, v veliki klinicni predavalnici Veterinarske fakultete
preberi več

Dr. José Manuel Sánchez-Vizcaíno

Spletno predavanje African swine fever is getting closer to us everyday

Animalis, d.o.o., vas vabi k udeležbi na spletno predavanje z naslovom 'African swine fever is getting closer to us everyday', ki ga organizira podjetje CID LINES - Predavanje bo potekalo 9.11.2023 od 15.00 - 16.00
preberi več