Predavanja o vzgoji psa tokrat še v Mariboru!

(27.01.2014) Mag. Sabina Stariha Pipan, dr.vet.med. vas ponovno vabi na svoja brezplačna predavanja, ki so tokrat organizirana tudi v Mariboru.

Predavanja o vzgoji psa tokrat še v Mariboru Društvo za zaščito živali Maribor in Zavetišče za živali Maribor organizirata predavanje ter predstavitev najnovejše knjige "Vzgojimo psa - učinkovito, a prijazno" priznane pasje psihologinje in vzgojne terapevtke mag. Sabine Starihe Pipan, dr.vet.med. Pristop avtorice temelji na sodobnih, znanstveno podprtih holističnih vzgojnih tehnikah, ki ne vsebujejo prisile.

Vabljeni vsi, ki vas zanima, česa vsega se mora pes naučiti, kako se z njim pravilno igramo, kakšno gibanje potrebuje, zakaj je tudi za pse pomembno vseživljenjsko učenje in zakaj biti samo "vodja krdela" morda ni najpomembnejši cilj pri sobivanju z vašim štirinožnim prijateljem.

Predavanje je brezplačno, potekalo bo 29.01.2014 ob 17 uri. Zaradi omejenega prostora je obvezna predhodna prijava na mail: [email protected].

Sorodni članki

26. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije  Tokratno 26. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije se bo odvijalo v Kongresnem centru Habakuk 26. in 27. oktobra 2023

27. strokovno srečanje članov VZbSi

Veterinarska zbornica Slovenije vabi vse članice in člane na 27. strokovno srečanje, ki bo potekalo v Termah Zreče, 9. in 10. maja 2024.
preberi več

Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani

Seminar Vloga veterinarja pri sumu mučenja živali

Klub alumnov VF vas vabi na brezplačen seminar z naslovom Vloga veterinarja pri sumu mučenja živali, kjer bo predavatelj izr. prof. dr. Mitja Gombač predstavil dragocena znanja in izkušnje s področja mučenja živali
preberi več

ZOO Ljubljana; Vir slike: ZOO Ljubljana

Pomladne novosti v Živalskem vrtu Ljubljana

Pripeljali smo dve novi ogroženi vrsti za ZOO Ljubljana in sicer filipinskega kljunorožca in svinjskega jelena
preberi več

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Letos aprila bo pod okriljem IAVH (mednarodne veterinarske homeopatske organizacije) ter SVHD (sloevnskega veterinarskega homeopatskega društva) Slovenija prvič gostila mednarodni veterinarski homeopatski kongres
preberi več

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

SZVMŽ vas vabi, da se v soboto, 17. februarja, ob 9. uri udeležite spletnega seminarja o klinični prehrani psov in mačk s predavateljico Cecilio Villaverde Haro.
preberi več

ZOO Ljubljana; Vir slike: ZOO Ljubljana

Zimske počitnice v ZOO Ljubljana

Ponovno lahko svoje otroke razveselite z nepozabnimi zimskimi počitnicami, ki se bodo odvijale vsak dan med 19. - 23.2.2024!
preberi več

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

SZVMŽ vas vabi na izobraževanje za veterinarje z naslovom Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah. Izobraževanje bo potekalo v sredo, 14. februarja, ob 17.uri v Hotelu A, Mala Pirešica 20, Petrovče (AC izvoz Žalec)
preberi več

SZVMŽ Psychovets

Spletni seminar o duševnem zdravju in dobrobiti veterinarjev

SZVMŽ vas vabi, da se v četrtek, 25. januarja, ob 18. uri udeležite spletnega seminarja na temo pomena duševnega zdravja in dobrobiti veterinarjev, s katerim odpirajo letošnjo pestro sezono SZVMŽ izobraževanj
preberi več