Predavanja Otrok in pes sedaj tudi v Kranju

(24.02.2015) Društvo za zaščito živali Kranj v sodelovanju z Bazenom Kranj organizira brezplačno predavanje dr. Sabine Stariha Pipan z naslovom Otrok in pes, ki bo v soboto 28. februarja 2015.

Za začetek uspešnega leta 2015 in proslavitev pete obletnice delovanja Društva za zaščito živali Kranj vas člani vabijo na poučno predavanje, ki bo še posebej zanimivo za vse ljubitelje živali. Predavanja se bodo odvijala v soboto 28. februarja 2015, ob 17. uri, na Bazenu Kranj pri Supernovi.  

Društvo za zaščito živali Kranj Dr. Sabina Stariha Pipan, uspešna veterinarka in priznana strokovnjakinja za vedenjske težave psov, bo predavala o sobivanju otroka in psa, ki lahko s pravim pristopom postaneta najboljša prijatelja.

Njena knjiga z naslovom Vzgojimo psa učinkovito, a prijazno je v Sloveniji dosegla velik uspeh, saj ni samo vodnik po disciplini, pač pa ponuja tudi ideje, kaj vse je moč početi s psom in kako ga socializirati, da bo postal neproblematičen družinski član.

Otrok se ob tem nauči odgovornosti, samostojnosti in spoštovanja do živali. Avtorica bo z jasnimi primeri pokazala, kako prijetno je lahko skupno življenje vašega malčka in štirinožnega prijatelja. Po predavanju bo tudi možnost debate in postavljanja vprašanj predavateljici.

Ob tej priložnosti bo postavljena društvena stojnica, na kateri boste lahko z nakupom društvenih izdelkov podprli njihovo delo. Ker bodo na predavanju zaključili svoj praznični mesec, vse kupce izdelkov čaka še dodatno presenečenje.

Brez primernega prostora dogodka ne bi mogli izpeljati, zato so organizatorji še posebej hvaležni ekipi Bazen Kranj, ki jim je prijazno odstopila svoje prostore.

Za vsa dodatna vprašanja jim lahko pišete na [email protected] ali obiščete Facebook stran dogodka na povezavi https://www.facebook.com/events/1528574354076243/?ref_newsfeed_story_type=regular

Sorodni članki

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

SZVMŽ vas vabi, da se v soboto, 17. februarja, ob 9. uri udeležite spletnega seminarja o klinični prehrani psov in mačk s predavateljico Cecilio Villaverde Haro.
preberi več

Virbac

Zdravljenje otitisov pri psih

Medical Intertrade vas vabi na strokovno srečanje, kjer vam bodo predstavili novosti o zdravljenju otitisov pri psih
preberi več

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

SZVMŽ vas vabi na izobraževanje za veterinarje z naslovom Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah. Izobraževanje bo potekalo v sredo, 14. februarja, ob 17.uri v Hotelu A, Mala Pirešica 20, Petrovče (AC izvoz Žalec)
preberi več

SZVMŽ Psychovets

Spletni seminar o duševnem zdravju in dobrobiti veterinarjev

SZVMŽ vas vabi, da se v četrtek, 25. januarja, ob 18. uri udeležite spletnega seminarja na temo pomena duševnega zdravja in dobrobiti veterinarjev, s katerim odpirajo letošnjo pestro sezono SZVMŽ izobraževanj
preberi več

Sklop webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah

Sklop webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah

Ekipa Vetpromet vas vabi k udeležbi na sklopu webinarjev o diabetesu pri psih in mačkah
preberi več

V četrtek, 16. novembra vas ekipa Vetrprometa vabi na webinar "Cardio Thursday".

Cardio Webinar

V četrtek, 16. novembra vas ekipa Vetrprometa vabi na webinar “Cardio Thursday”
preberi več

SZVMŽ

Anestezijska delavnica SZVMŽ

SZVMŽ vas vabi na anestezijsko delavnico, ki bo potekala v soboto, 2. decembra, v veliki klinicni predavalnici Veterinarske fakultete
preberi več

Dr. José Manuel Sánchez-Vizcaíno

Spletno predavanje African swine fever is getting closer to us everyday

Animalis, d.o.o., vas vabi k udeležbi na spletno predavanje z naslovom 'African swine fever is getting closer to us everyday', ki ga organizira podjetje CID LINES - Predavanje bo potekalo 9.11.2023 od 15.00 - 16.00
preberi več