Popoldanski brezplačni seminar Endokrinologija II. del na kliniki Prva K

(08.10.2013) Obveščamo vas,da je predavanje Endokrinopatije II.del,predavateljice Metke Šimundić, dr.vet.med, prestavljeno v januar 2014. Datum sporočimo naknadno.

Želimo vas obvestiti, da bo strokovno predavanje Metke Šimundić, dr.vet.med. z naslovom Endokrinopatiije II. del, v četrtek 28.11.2013 , ob 19.uri, na PRVI-K, kliniki za male živali d.o.o., Gorkičeva 6 v Ljubljani.

Področje dela Metke Šimundić, dr.vet.med. obsega interno medicino (bolezni notranjih organov) in kardiologijo psov in mačk. Zaposlena je na Kliniki za male živali na Gorkičevi 6 v Ljubljani.

Opravila je podiplomsko izobraževanje iz področij interne medicine in kardiologije ESAVS (European School For Advanced Veterinary Studies). Strokovno se je izpopolnjevala na Ohio State University v ZDA in na referenčnih klinikah po Evropi. Vpisana je na podiplomski doktorski študij Biomedicine.

Na prvem delu endokrinoloških predajanj je predstavila štiri endokrinopatije: hiperadrenokorticizem, hipoadrenokorticizem, hipertiroidizem ter hipotiroidizem.

Tudi tokrat se bodo predavanja odvijala na PRVA-K kliniki za male živali, Gorkičeva 6, Ljubljana. Kotizacije za predavanja ni, je pa število udeležencev omejeno, zato sprejemajo prijave preko elektronske pošte [email protected] ali na telefonski številki 01 200-51-80.