Ponovno predavanja na temo Vzgojimo psa – učinkovito, a prijazno.

(06.12.2013) Avtorica knjige Vzgojimo psa – učinkovito a prijazno, mag. Sabina Stariha Pipan, dr.vet.med. vas ponovno vabi na svoja brezplačna predavanja, tokrat v Sevnici!

Veterinarska postaja Sevnica bo v sodelovanju z mag. Stariho Pipan pripravila predavanje na temo: VZGOJIMO PSA – UČINKOVITO, A PRIJAZNO.

Kako vzgojiti, ne dresirati psa – to je glavno sporočilo knjige. Mag. Stariha Pipan podaja najnovejša dognanja o načinih komunikacije s psi in njihovi pripravi za življenje med ljudmi.

Novost so predvsem prijazen pristop in učinkovite tehnike učenja, s katerimi lahko ustvarimo kontakt, odpravimo neželene vedenjske oblike ter psa na prijazen način vzgojimo v prijazno družabno živalco, ki bo v veselje nam in naši okolici.

Veterinarska postaja Sevnica vse zainteresirane prosi, da se predhodno prijavijo na brezplačno predavanje zaradi lažjega organiziranja. 

Znan je tudi že termin brezplačnih predevanj mag. Sabine Starihe Pipan, dr.vet.med. v Sevnici. Vsi zainteresirani ste vabljeni v sredo, 18.12.2013, ob 16. uri v prostore Mladinskega centra Sevnica. Organizator dogodka je Veterinarska postaja Sevnica d.o.o..

Prijave zbirajo na 07 81 60 210. Termin predavanja bodo naknadno objavili na Facebook strani Veterinarske postaje Sevnica in na svoji spletni strani www.veterina-sevnica.si.


Sorodni članki

Vzgojimo psa  učinkovito, a prijazno

Vzgojimo psa – učinkovito, a prijazno

Z veseljem vam sporočamo, da je izšla nova knjiga mag. Sabine Stariha Pipan, dr. vet. med, VZGOJIMO PSA – UČINKOVITO, A PRIJAZNO
preberi več