Predavanja "Pomen kiropraktike v veterinarski medicini"

(16.01.2017) Kolegi s klinike za male živali prva-k vabijo na brezplačna strokovna predavanja s praktičnimi primeri z naslovom Pomen kiropraktike v veterinarski medicini.

Kiropraktika je manualna terapija, ki se uporablja za diagnostiko, zdravljenje ter za preventivo pri težavah s hrbtenico in drugimi sklepi.

Mihaela Bizjak
Mihaela Bizjak
S terapijo obnovimo navezo med hrbtenico in živčnim sistemom zato, da bi omogočili samozdravljenje in s tem optimalno delovanje telesa.

Predavanja bo vodila Mihaela Bizjak, dr.vet.med., ki dela kot veterinarka in kiropraktik za male živali na Veterinarski postaji Postojna. Vedno jo je zanimal celosten pristop k živali ter odpravljanje vzroka bolezni in bolečine.

Zato je poiskala način zdravljenja, ki to omogoča in leta 2015 pridobila diplomo iz kiropraktike za živali v Nemčiji na International Academy of Veterinary Chioropractic (IAVC).

Predavanje je brezplačno in se bo pričelo v sredo, 25.1.2017 ob 19.uri v prostorih PRVA-K klinike, na Gorkičevi 6 v Ljubljani. Dodate informacije www.prva-klinika.si.

PRVA-K

Zaradi omejitve mest in prikaza zdravljenja vas organizatorji prosijo za predhodno prijavo na telefonsko številko klinike 01 200 51 80 ali po elektronski pošti [email protected], z navedbo KIR.

Sorodni članki

Internistični dan SZVMŽ

Internistični dan SZVMŽ

SZVMŽ z veseljem najavlja svoj naslednji izobraževalni dogodek za veterinarje, Internistični dan SZVMŽ s poudarkom na hematološki diagnostiki in tumorskih markerjih v veterinarski medicini
preberi več

Srečanje posvojenčkov Zavetišča Ljubljana

Srečanje posvojenčkov Zavetišča Ljubljana

V soboto, 25. maja 2024, bodo med 14.00 in 18.00 v Zavetišču Ljubljana že tretje leto zapored pripravili Srečanje posvojenčkov Zavetišča Ljubljana
preberi več

Veterinarsko društvo Celje

Tradicionalni športni dan Veterinarskega društva Celje

Veterinarsko društvo Celje vabi na tradicionalni športni dan v Športni park Kozje
preberi več

26. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije  Tokratno 26. strokovno srečanje članov Veterinarske zbornice Slovenije se bo odvijalo v Kongresnem centru Habakuk 26. in 27. oktobra 2023

27. strokovno srečanje članov VZbSi

Veterinarska zbornica Slovenije vabi vse članice in člane na 27. strokovno srečanje, ki bo potekalo v Termah Zreče, 9. in 10. maja 2024.
preberi več

Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani

Seminar Vloga veterinarja pri sumu mučenja živali

Klub alumnov VF vas vabi na brezplačen seminar z naslovom Vloga veterinarja pri sumu mučenja živali, kjer bo predavatelj izr. prof. dr. Mitja Gombač predstavil dragocena znanja in izkušnje s področja mučenja živali
preberi več

ZOO Ljubljana; Vir slike: ZOO Ljubljana

Pomladne novosti v Živalskem vrtu Ljubljana

Pripeljali smo dve novi ogroženi vrsti za ZOO Ljubljana in sicer filipinskega kljunorožca in svinjskega jelena
preberi več

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Letos aprila bo pod okriljem IAVH (mednarodne veterinarske homeopatske organizacije) ter SVHD (sloevnskega veterinarskega homeopatskega društva) Slovenija prvič gostila mednarodni veterinarski homeopatski kongres
preberi več

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

SZVMŽ vas vabi, da se v soboto, 17. februarja, ob 9. uri udeležite spletnega seminarja o klinični prehrani psov in mačk s predavateljico Cecilio Villaverde Haro.
preberi več