Klinika Prva-K išče študenta veterine za pomoč pri delu

(20.04.2017) PRVA-K klinika za male živali d.o.o. v Ljubljani študentom veterine ponuja možnost za pridobivanje neprecenljivih praktičnih izkušenj iz male prakse pri pomoči veterinarjem na njihovi kliniki.   

Si študent/ka veterine in si želiš pridobiti izkušnje na področju male prakse?

PRVA-K V ekipi izkušenih veterinarjev boš nadgradil/a svoje znanje veterine in razvil/a sposobnosti medosebne komunikacije.

Ekipa te bo podpirala pri delu veterinarskega asistenta, naučil-a se boš asistirati veterinarju pri celovitem fizičnem  pregledu, UZ pregledu, RTG slikanju, nuditi pacientu pravilno oskrbo, monitoring, opravljati samostojno delo v laboratoriju,... hkrati pa boš razvil-a svoje sposobnosti komunikacije in sodelovanja tako v delovnem okolju kot z lastniki domačih ljubljencev.

Če te znanje privlači, sprejemaš izzive, si samoiniciativen/na  in veš, da je delo veterinarja/ke, delo, ki ga želiš nekoč izvrstno opravljati se oglasi na kliniki, pošlji sporočilo na [email protected] ali pokliči 01 200 51 80.

Sorodni članki

PRVA-K, Klinika za male živali d.o.o

Predavanje na temo ''Diagnostika v parazitologiji'' – praktični del

PRVA-K, Klinika za male živali d.o.o. in študent veterinarske medicine Siniša Faraguna vas vabita na strokovno predavanje s področja parazitologije na temo ''Diagnostika v parazitologiji'' za veterinarske tehnike, dijake ter študente veterinarske medicine
preberi več