Dan odprtih vrat prvega specializiranega centra za fizioterapijo in hidroterapijo psov

(18.08.2019) Dogs4motion, prvi specializiran center za fizioterapijo in hidroterapijo psov v Slovenija, odpira svoja vrata v torek, 20. avgusta, od 16. do19. ure.

Veterinarki in podiplomski študentki Univerze v Tennesseeju, smer CCRP, Jana Gams in Eva Čepin vam bosta prikazali kako se izvaja fizioterapija psov in kakšne so tehnike, ki pomagajo izboljšati oziroma ohranjati funkcije gibalnega sistema.

Dogs4motion

Spoznali boste, kako poteka terapija v podvodni stezi, kako se zdravi s pomočjo terapevtskega laserja, terapevtskega ultrazvoka, kako deluje elektroterapija in magnetno pulzirajoča terapija, kdaj in kako pravilno izvajati razgibavanje, kako se izvajajo terapevtske in športne vadbe - vse to in še več!

Dan odprtih vrat centra Dogs4motion bo v torek, 20. avgusta, od 16.00 - 19.00 ure, Dobja vas 253, Ravne na Koroškem.

Dogodek na Facebok!

Pridružite se nam!

www.dogs4motion.com

Sorodni članki

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Letos aprila bo pod okriljem IAVH (mednarodne veterinarske homeopatske organizacije) ter SVHD (sloevnskega veterinarskega homeopatskega društva) Slovenija prvič gostila mednarodni veterinarski homeopatski kongres
preberi več

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

SZVMŽ vas vabi, da se v soboto, 17. februarja, ob 9. uri udeležite spletnega seminarja o klinični prehrani psov in mačk s predavateljico Cecilio Villaverde Haro.
preberi več

ZOO Ljubljana; Vir slike: ZOO Ljubljana

Zimske počitnice v ZOO Ljubljana

Ponovno lahko svoje otroke razveselite z nepozabnimi zimskimi počitnicami, ki se bodo odvijale vsak dan med 19. - 23.2.2024!
preberi več

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

SZVMŽ vas vabi na izobraževanje za veterinarje z naslovom Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah. Izobraževanje bo potekalo v sredo, 14. februarja, ob 17.uri v Hotelu A, Mala Pirešica 20, Petrovče (AC izvoz Žalec)
preberi več

SZVMŽ Psychovets

Spletni seminar o duševnem zdravju in dobrobiti veterinarjev

SZVMŽ vas vabi, da se v četrtek, 25. januarja, ob 18. uri udeležite spletnega seminarja na temo pomena duševnega zdravja in dobrobiti veterinarjev, s katerim odpirajo letošnjo pestro sezono SZVMŽ izobraževanj
preberi več

Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani

Strokovno posvetovanje Eno zdravje 2023

Veterinarska fakulteta in Nacionalni inštitut za javno zdravje ob svetovnem dnevu Eno zdravje organizirata strokovno posvetovanje.
preberi več

SZVMŽ

Anestezijska delavnica SZVMŽ

SZVMŽ vas vabi na anestezijsko delavnico, ki bo potekala v soboto, 2. decembra, v veliki klinicni predavalnici Veterinarske fakultete
preberi več

SZVMŽ

SZVMŽ vikend za behaviorizem

SZVMŽ vas vabi na Vikend za behaviorizem, ki bo potekal od 18. do 19. novembra v Hotelu Kompas na Bledu
preberi več