Avtorica uspešnice Vzgojimo psa - učinkovito, a prijazno ponovno predava po Sloveniji

(03.02.2015) Tokrat bodo predavanja potekala na osrednjo temo „Otrok in pes“.

Knjiga Vzgojimo psa – učinkovito, a prijazno, avtorice mag. Sabine Starihe Pipan, je že po prvem letu doživela ponatis. Sedaj lahko v drugi, dopolnjeni izdaji, najdete tudi novo poglavje „Otrok in pes“. Na to temo se bodo v večjih slovenskih mestih zvrstila brezplačna predavanja, o katerih vas bomo seveda sproti obveščali.

Druženje otroka s psom ima številne ugodne učinke na otroka, toda le, če sta pri tem zadovoljna oba. Kako ravnati in kako to doseči? Na to in vsa druga vprašanja bo z veseljem na svojih predavanjih odgovarjala mag. Sabina Stariha Pipan.

V sklopu osveščanj in izobraževanj se turneja predavanj „Otrok in pes“ pričenja 7. februarja 2015 ob 10. uri  v Velenju, v prostorih Knjižnice Velenje (Šaleška 21, Velenje). Organizator prireditve je društvo Poživ (Društvo za pomoč živalim Velenje).

Vljudno ste vabljeni vsi, ki vas omenjena tema zanima. Od ljubiteljev psov, družin s pasjimi družinskimi člani, učiteljev in vzgojiteljev pa vse do kinologov, veterinarjev, veterinarskih tehnikov  ter ostalih ljubiteljev živali.

Naslednja predavanja bodo sledila še v Mariboru, Murski Soboti in Kranju. Natančne datume in lokacije predvidenih predavanj bomo seveda pravočasno sporočili.

Sorodni članki

Obisk v Lipici; Vir slike: Kobilarna Lipica

Sodelovanje med Špansko dvorno jahalno šolo, kobilarno Piber in Kobilarno Lipica

Začenja se novo obdobje sodelovanja med Špansko dvorno jahalno šolo, kobilarno Piber in Kobilarno Lipica
preberi več

Vir slike: Shutterstock / Nikolina Novikova

Skrivnostni sprejemni obred

Veterinar za male živali vsaj enkrat doživi trenutek, ko se vpraša, ali obstaja skrivnostni sprejemni obred, ki ga mora doživeti vsakdo, preden se lahko včlani v klub "pravih" lastnikov živali. Kolumna avtorice Dr. Dominique Tordy.
preberi več

Veterinarska-fakulteta-Univerze-v-Ljubljani

Preventivni pregled zob in ustne votline pri delovnih psih

Spet je leto naokrog in s tem ponovno čas za brezplačni preventivni pregled zob in ustne votline pri delovnih psih
preberi več

Poletna muzejska noc v Lipici; Vir slike: Gabriele Boiselle - Edition Boiselle

Poletna muzejska noč v Lipici

Stik z lipicanci, srečanje z žrebički in doživetje umetniške dediščine konstruktivista Avgusta Černigoja
preberi več

Vir slike: Inga Nielsen – stock.adobe.com

Življenje pod žarometi

Nedavno sem praznovala svoj rojstni dan. Pevski zborček bi moral pomeniti prav posebno pozornost. Ampak, bodimo iskreni: se v takih trenutkih počutite prijetno? Kolumna avtorice Dr. Dominique Tordy.
preberi več

Lev si prisluži nagrado; Vir slike: ZOO Ljubljana

Preventivni pregledi živali v Živalskem vrtu Ljubljana

Preberite več o preventivnih veterinarskih pregledih, ki so jih veterinarji ZOO Ljubljana  opravili pri slonici Gangi, navadnih varijih, zlatoličnih gibonih, alpakah, surikatah in velikih mačkah
preberi več

Tina Pihlar, dr. vet. med., Dip HSA

Veterinarska hidroterapija in rehabilitacija v Trzinu

Ekipa HepiFita veterinarjem in lastnikom živali z veseljem sporoča, da so se odprla vrata njihovega podjetja HepiFit, ki ima sedež na Kidričevi ulici 14 v občini Trzin
preberi več

Vir slike: photoCD – stock.adobe.com

Ali smo drugačni?

Najverjetneje se še vsakdo izmed nas spominja svoje prve operacije, ki pa nikakor ni bila izvedena s skalpelom v roki... Kolumna avtorice Dr. Dominique Tordy.
preberi več