Avtorica uspešnice Vzgojimo psa - učinkovito, a prijazno ponovno predava po Sloveniji

(03.02.2015) Tokrat bodo predavanja potekala na osrednjo temo „Otrok in pes“.

Knjiga Vzgojimo psa – učinkovito, a prijazno, avtorice mag. Sabine Starihe Pipan, je že po prvem letu doživela ponatis. Sedaj lahko v drugi, dopolnjeni izdaji, najdete tudi novo poglavje „Otrok in pes“. Na to temo se bodo v večjih slovenskih mestih zvrstila brezplačna predavanja, o katerih vas bomo seveda sproti obveščali.

Druženje otroka s psom ima številne ugodne učinke na otroka, toda le, če sta pri tem zadovoljna oba. Kako ravnati in kako to doseči? Na to in vsa druga vprašanja bo z veseljem na svojih predavanjih odgovarjala mag. Sabina Stariha Pipan.

V sklopu osveščanj in izobraževanj se turneja predavanj „Otrok in pes“ pričenja 7. februarja 2015 ob 10. uri  v Velenju, v prostorih Knjižnice Velenje (Šaleška 21, Velenje). Organizator prireditve je društvo Poživ (Društvo za pomoč živalim Velenje).

Vljudno ste vabljeni vsi, ki vas omenjena tema zanima. Od ljubiteljev psov, družin s pasjimi družinskimi člani, učiteljev in vzgojiteljev pa vse do kinologov, veterinarjev, veterinarskih tehnikov  ter ostalih ljubiteljev živali.

Naslednja predavanja bodo sledila še v Mariboru, Murski Soboti in Kranju. Natančne datume in lokacije predvidenih predavanj bomo seveda pravočasno sporočili.

Sorodni članki

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Letos aprila bo pod okriljem IAVH (mednarodne veterinarske homeopatske organizacije) ter SVHD (sloevnskega veterinarskega homeopatskega društva) Slovenija prvič gostila mednarodni veterinarski homeopatski kongres
preberi več

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

SZVMŽ vas vabi, da se v soboto, 17. februarja, ob 9. uri udeležite spletnega seminarja o klinični prehrani psov in mačk s predavateljico Cecilio Villaverde Haro.
preberi več

ZOO Ljubljana; Vir slike: ZOO Ljubljana

Zimske počitnice v ZOO Ljubljana

Ponovno lahko svoje otroke razveselite z nepozabnimi zimskimi počitnicami, ki se bodo odvijale vsak dan med 19. - 23.2.2024!
preberi več

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

SZVMŽ vas vabi na izobraževanje za veterinarje z naslovom Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah. Izobraževanje bo potekalo v sredo, 14. februarja, ob 17.uri v Hotelu A, Mala Pirešica 20, Petrovče (AC izvoz Žalec)
preberi več

SZVMŽ Psychovets

Spletni seminar o duševnem zdravju in dobrobiti veterinarjev

SZVMŽ vas vabi, da se v četrtek, 25. januarja, ob 18. uri udeležite spletnega seminarja na temo pomena duševnega zdravja in dobrobiti veterinarjev, s katerim odpirajo letošnjo pestro sezono SZVMŽ izobraževanj
preberi več

Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani

Strokovno posvetovanje Eno zdravje 2023

Veterinarska fakulteta in Nacionalni inštitut za javno zdravje ob svetovnem dnevu Eno zdravje organizirata strokovno posvetovanje.
preberi več

SZVMŽ

Anestezijska delavnica SZVMŽ

SZVMŽ vas vabi na anestezijsko delavnico, ki bo potekala v soboto, 2. decembra, v veliki klinicni predavalnici Veterinarske fakultete
preberi več

SZVMŽ

SZVMŽ vikend za behaviorizem

SZVMŽ vas vabi na Vikend za behaviorizem, ki bo potekal od 18. do 19. novembra v Hotelu Kompas na Bledu
preberi več