Zavarovalnica Maribor d.d.

ZM je druga največja slovenska zavarovalniška družba. Naša 190-letna tradicija je polna uspehov, v sedanji obliki pa poslujemo od leta 1991. Sedež podjetja je v Mariboru, z mrežo poslovalnic, zastopstev in agencij pa smo prisotni po vsej Sloveniji. Vrednote, ki jim sledimo pri svojem delu, so poštenost, kompetentnost, uspeh, zadovoljstvo in odgovornost, naše poslanstvo pa je zagotavljanje ekonomske varnosti našim strankam in partnerjem.

Vizija ZM je biti vodilni lokalni specialist v slovenskem zavarovalništvu. Ključni dejavniki uspešnosti za ZM so usmerjenost h kupcu, podoba družbe, ravnanje z zaposlenimi, trajnostni razvoj družbe, finančna stabilnost in učinkovitost procesov. 

Dobiček plemenitimo z vlaganjem v razvoj podjetja, s širjenjem ponudbe in zagotavljanjem dobrega delovnega okolja našim zaposlenim, kar potrjuje tudi polni certifikat Družini prijazno podjetje, ki smo ga pridobili leta 2010. 

Zavedamo se, da je povezanost z družbo in okoljem, v katerem poslujemo, ključnega pomena za uspeh, zato podpiramo kulturne, športne in družbene aktivnosti, aktivni pa smo tudi na področju varstva naravnega okolja. 

Zavedamo se, da so domače in rejne živali pomemben del kmetijskega gospodarstva, zelo pa so občutljive na vplive iz okolice. V sklopu kmetijskih zavarovanj zato poskrbimo tudi zanje. 

Cankarjeva ulica 3, 2507 Maribor
Telefon: 02 2332 100, 080 19 20

[email protected], www.zav-mb.si/vsa-zavarovanja/kmetijska-zavarovanja/zavarovanje-zivali