Adriatic Slovenica d.d.

Z vami smo že dve desetletji in 20. novembra leta 2010 smo praznovali dvajseto obletnico uspešnega delovanja Adriatica Slovenice. Ob koncu minulega leta smo obeležili tudi petletnico združitve zavarovalnic. Želimo si, da bi zaupanje v našo zavarovalnico ohranili še naprej in si v celotnem poslovnem sistemu prizadevamo, da takrat, ko pomislite na nas, vedno lahko rečete: "Vem, da mi ob strani stoji dobra zavarovalnica." Za prvi korak na samostojno pot je bilo potrebno znanje in inovativnost, predvsem pa pogum, brez katerega naš razvoj ne bi bil mogoč.

V osrčju naše razvojne vizije sta zavarovanec in poslovna učinkovitost. V naslednjih petih letih je naš namen, da bomo z inovativnostjo, ki v svoje središče postavlja zavarovanca, postali najbolj učinkovita slovenska zavarovalnica. To je naša vizija za prihodnost. Prihodnost pa je na strani pogumnih, odgovornih in na strani znanja. 

Na področju zavarovanj za živali nudimo zavarovanja psov, mačk, konjev ter tudi drugih živali in njihove gospodarske proizvodnje.

Ljubljanska cesta 3a, 6503 Koper
Telefon: 05 66 43 100 
[email protected], www.adriatic-slovenica.si