Royal Caninov seminar za veterinarje in veterinarske tehnike male prakse

(27.11.2013) V soboto, 16.11.2013 sta Zoo market Preis in Royal Canin v Ljubljani ponovno organizirala odličen seminar za veterinarje in veterinarske tehnike. Dogodek je z izjemnimi predavanji kot zmeraj navdušil vse udeležence!

Tudi letos sta Zoo market Preis in Royal Canin organizirala seminar za veterinarje in veterinarske tehnike.

Veterinarjem je o boleznih, ki pogosto prizadenejo populacijo starejših mačk, predaval priznan britanski strokovnjak Dr. Kit Sturgess, MA VetMB, PhD, CertVR, CertVC, DSAM, MRCVS. 


Dr. Stefanie Handl, DVM, diplomate ECVCN

Upoštevajoč zadnja spoznanja, je izpostavil več aspektov diagnostike in zdravljenja pri kronični ledvični odpovedi, hipertireoidizmu in pankreatitisu.

Predavateljica Dr. Stefanie Handl, DVM, diplomate ECVCN, specialistka za prehrano in dietetiko, je v svojem prvem predavanju veterinarskim tehnikom, govorila o novostih in trenutnih trendih v prehrani psov in mačk, v drugem pa o prehrani starejših psov in mačk. 


Seminar se je zaključil s predstavitvijo Tine Abrahamsberg, DVM, o Royal Caninovih prehranskih rešitev za starejše pse.

Dodatne informacije o izdelkih Royal Canin lahko najdete na njihovi spletni strani www.royalcanin.si, ali kontaktirate Zoo market Preis na telefonsko številko   01 429 80 50

Sorodni članki

Royal Canin

Royal Canin z novo poslovno enoto v Sloveniji

Podjetje Royal Canin, vodilni proizvajalec na področju zdrave prehrane za mačke in pse, ki temelji na znanstvenih raziskavah, odpira novo poslovno enoto v Sloveniji
preberi več

Nadobudni veterinarji so razvili lastno dietno prehrano pri Royal Canin; Vir slike: Royal Canin

Nadobudni veterinarji so razvili lastno dietno prehrano pri Royal Canin

Skupina štirinajstih veterinarjev, ki so trenutno absolventi specializacije s področja prehrane živali ECVCN in ACVN, je pred kratkim dobila izjemno priložnost, da v podjetju Royal Canin razvijejo in izdelajo svojo novo dietno prehrano.
preberi več

Dvostopenjski prehranski program Royal Canina za starejše mačke

Dvostopenjski prehranski program Royal Canina za starejše mačke

Življenjska doba mačk se je v zadnih letih nedvomno podaljšala, vsaka tretja dočaka starost nad 7 let
preberi več