BTL Marketing d.o.o. in Henry Schein se zahvaljujeta za udeležbo na predstavitvenem izobraževanju.

(22.03.2016) V torek 8.3.2016, so v podjetju BTL Marketing d.o.o. skupaj s podjetjem Henry Schein uspešno izvedli predstavitveno predavanje nove dietne hrane za pse in mačke na našem tržišču – Calibra Veterinary Diets.

Predavanje je vodil Martin Cech, DVM, direktor izvoznih aktivnosti pri podjetju Henry Schein, ki ima bogate izkušnje z delom v mali praksi in se je praktično izpopolnjeval tudi v Združenih državah Amerike in Švici.

Uvodoma je predstavil blagovno znamko Calibra in proizvode, ki so trenutno na evropskem tržišču in se bolj podrobno posvetil dvema posebnima proizvodoma iz linije redne super premium hrane za pse – to sta suhi hrani z izjemno recepturo Calibra losos in krompir ter Calibra Mobility. Sledilo je predstavitveno predavanje nove dietne hrane.


V torek 8.3.2016, so v podjetju BTL Marketing d.o.o. skupaj s podjetjem Henry Schein uspešno izvedli predstavitveno predavanje nove dietne hrane za pse in mačke na našem tržišču Calibra Veterinary Diets.

Calibra Veterinary Diets so plod večletnega raziskovanja ter trdega dela in so bile lanisrane na evropsko tržišče novembra 2015.

Njihova prednost pred ostalimi dietnimi hranami je, da sledi res najnovejšim raziskavam in smernicam v prehrani psov in mačk, predvsem v sodelovanju s priznano veterinarko, dr. Stefanie Handl dipl. ECVCN, iz Veterinarske fakultete na Dunaju. Poleg tega za izdelavo uporabljajo vhodne sestavine najvišje kakovosti in vse to ponujajo po zanimivi ceni.

Calibra Veterinary Diets Suha dietna hrana Calibra je izredno priročna, saj je obseg diet preprost, vendar hkrati pokriva široko paleto bolezenskih stanj pacienta, ki zahtevajo posebno prehrano.

Hrana ne vsebuje soje, pšenice, gensko spremenjenih organizmov in je brez umetnih barvil, dodatno pa so recepture okrepljene z dodatkom nekaterih zdravilnih zelišč ter drugimi dodatki, kar je zagotovo novost v dietni prehrani psov in mačk.

V hrani tako najdete na primer ekstrakt pegastega badlja, posebej pripravljene kulture kvasovk, visoko kakovostne hidrolizate in posušena jajca, ki predstavljajo najodličnejši vir vseh pomembnih aminokislin.

V podjetju BTL Marketing d.o.o. želimo tako veterinarjem kot lastnikom živali ponuditi pestrejšo izbiro dietne hrane na našem tržišču, ki jo odlikuje kombinacija najvišje kakovosti in zanimive ter lastnikom psov in mačk sprejemljive cene.

Iskreno se tudi zahvaljujemo vsem, ki ste se udeležili našega predavanja za izkazano zanimanje ter prisotnost. Za več informacij o sami hrani se lahko obrnete na našo strokovno sodelavko Ines Čepin, DVM, na telefonsko številko 051/655-688 ali preko elektronske pošte [email protected].

BTL Marketing d.o.o.
Sorodni članki

Calibra Veterinary Diets

Vabilo na predstavitveno izobraževanje nove dietne prehrane za pse in mačke

Podjetje BTL Marketing d.o.o. skupaj s podjetjem Henry Schein v torek, 8. marca 2016, organizira predstavitveno izobraževanje nove dietne hrane na slovenskem trgu Calibra Veterinary Diets
preberi več