Nega, zaščita ter blaženje kože

(04.06.2019) Vetconsult pharma d.o.o., v sodelovanju s podjetjem Ruvera UAB/Inobio predstavlja paleto novih oz. ponovno prisotnih izdelkov za nego, zaščito ter pomoč koži.

Inobio

SPORISIL - higienična krema za nego kože ob glivičnih okužbah

Sporisil krema deluje negovalno ter se priporoča kot dodatna pomoč pri različnih glivičnihokužbah, povzročenih z dermatofiti ter v primerih lišajaste kože.

SPORISIL Krema vsebuje naravno eterično olje cveta dišečega klinčevca (Eugenia Caryophyllus), ki izstopa s svojimi močnimi antibakterijskimi karakteristikami in cetrimid, učinkovit antiseptik širokega antimikrobnega in proti glivičnega spektra, ki pripomoreta k regeneraciji kože.

UPORABA:

 • Ob glivičnih okužbah
 • Širokospektralne, odlične antiseptične in razkužilne lastnosti ter baktericidni učinek
 • Pomoč ob okužbi z dermatofiti
 • Ogreje kožo ter nudi repelentno zaščito


3 BIO ACTIVE – naravni repelentno zaščitni izdelek za topikalno uporabo

3 BIO ACTIVE Spomladi in poleti je še posebej pomembno, da živali ne nadlegujejo leteče žuželke (muhe, komarji, obadi, brenclji in mušice), klopi ter bolhe.

3 Bio Active vsebuje visoko kakovostne biološko aktivne učinkovine, ki jih zaznamuje visoka vsebnost eteričnih olj geranije, limonske trave in klinčevca, ki omogočajo naravno učinkovito zaščito živali.

Raztopina je pripravljena za uporabo, brez predhodnega redčenja in je namenjena govedu, konjem in ovcam.

3 Bio Active Lastnosti aktivnih učinkovin:

Eterična olja geranije - esencialno olje sladkega, rožnega vonja, vsebuje geranijo in citronelo z močnimi repelentnimi lastnostmi. Visoko kakovostno in dragoceno olje.

Eterična olje limonske trave - esencialno olje z intenzivnim limoninim vonjem, priznano kot en najbolj učinkovitih naravnih repelentov. Olje je pogosto glavna sestavina sveč, zaščitnih ovratnic proti mrčesu in bolham ter sprejev proti insektom.

Eterična olje klinčevca - 70 - 90 % ga sestavlja eugenol, ki ga večina letečih in insektov na splošno zavrača. Eugenol kaže blažilne in razkužilne lastnosti in se zaradi tega pogosto uporablja v zobozdravstvu.

UPORABA:

 • Zaščiti pred muhami, komarji, obadi, brenclji, mušicami, klopi in bolhami
 • Že pripravljena raztopina za uporabo direktno na živali
 • 26,3 % visoko učinkovitih aktivnih sestavin z naravnim delovanjem

CALMOGEL – pomirjajoči gel za kožo

Gel za razdraženo kožo z izvlečki zelišč in eteričnih olj.

CALMOGEL Vsebuje izvleček golostebelnega sladkega korena (Glycyrrhiza glabra), izvleček šetjanževke (Hypericum perforatum), izvleček skorje nepozebnika (Hamamelis virginiana), olje sivke (Lavandula angustifolia), olje evktaliptovih listov (Eucalyptus Globulus), izvleček cvetov vrtnega ognjiča (Calendula officinalis), izvleček cvetov kamilice (Chamomilla Recutita), izvleček listov aloje (Aloe barbadensis), izvleček ovsa (Avena sativa), mentol..

Calmogel ustvari pomirjajoč in hladilni učinek po nanosu, njegove sestavine zmanjšajo draženje, otekanje in rdečino kože.

UPORABA:

 • Pri ugrizih in pikih žuželk (komarjev, čebel, os, mravelj ter drugih insektov)
 • Pri opeklinah kopriv
 • Ob izpuščajih
 • Ob srbečici
 • za lajšanje posledic sončnih opeklin.


Samo za zunanjo uporabo pri živalih. Pred uporabo preberite navodilo za uporabo!

Za dodatne informacije in ponudbo smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 13 15 ali na [email protected]

 

Sorodni članki

VeyFo Multi-C-Mulgat

VeyFo Mulgat vitaminska emulzija – zakaj izbrati emulgirane vitamine?

Vitamini so organske snovi, ki so nepogrešljive za normalne presnovne procese živalskega organizma. Ključnega pomena so za ohranjanje zdravja in uspešnosti in jih je potrebno v telo vnesti s krmo
preberi več

EERVC 2020

EERVC 2020 – vabilo na praktični delavnici predkongresnega dne 06.05.2020

V sklopu konference EERVC, ki bo potekala od 7. – 9. maja v Ljubljani, bosta v sodelovanju s podjetji Jorgen Kruuse, Eickemeyer, Vetconsult pharma d.o.o. ter SZVMŽ in Veterinarsko fakulteto organizirani dve praktični delavnici, stomatološka in oftalmološka
preberi več

Vetconsult

Vetconsult predstavlja nov antibiotik na tržišču!

Predstavniki podjetja Vetconsult Pharma d.o.o. vam v sodelovanju s podjetjem Interchemie Werken De Adela predstavljajo novost na slovenskem tržišču - enrofloksacin raztopino za injiciranje za govedo, ovce, koze in prašiče
preberi več

Visoka kakovost za zdravje čebel

Visoka kakovost za zdravje čebel

APIVAR – unikaten, dokazano učinkovit, vreden zaupanja
preberi več

FLORYBOOST PET

Podpora črevesja - umirite podivjano črevesno mikrofloro pri psih in mačkah

Z uporabo ustreznih prehranskih dodatkov s probiotičnim delovanjem lahko zagotovimo ustrezno razmerje bakterij v črevesju psa ter s tem zdrav prebavni sistem psa
preberi več

INTROVIT A+ ORAL ultimativni multivitamin

Vitamini, minerali in aminokisline za optimalno zdravje rejnih živali

Bi radi pripomogli k dobremu vsesplošnemu počutju živali, izboljšali imunost ter stimulirali rast?
preberi več

Otitis externa zelo pogosta težava!

Otitis externa – zelo pogosta težava!

S prevalenco 10–20 % pri psih in 2–6 % pri mačkah* je vnetje zunanjega sluhovoda en glavnih vzrokov obiska veterinarja pri naših ljubljencih
preberi več

Popolna sinergija za boj proti vnetju ušes

Popolna sinergija za boj proti vnetju ušes

Podjetji Richter pharma AG in Vetconsult pharma d.o.o. predstavljata novost, raztopino za nežno globinsko čiščenje zunanjega sluhovoda Oripex, ki bo v boju z otitisom psov in mačk popolno dopolnila paleto že prisotnih produktov
preberi več