EQUISTRO - kompleten izbor za zdrave konje

(04.09.2014) Vetconsult pharma d.o.o. vam nudi celoviten izbor prehranskih dopolnil za konje.


EQUISTRO linija - prefinjena linija prehranskih dopolnil in izdelkov za osebno nego konj, ki zagotavljajo optimalno učinkovitost vašega ''konjskega atleta''.

Linija je rezultat vrhunskih raziskav iz področja veterinarske znanosti, živalske prehrane in predelovalne tehnologije ter je podprta s stalnimi raziskavami in razvojem, ki jih vršijo vodilni strokovnjaki teh področij.

Proizvajalec Equistro linije, podjetje Vetoquinol, spada med največja Evropska veterinarska farmacevtska podjetja in zaposluje vodilne strokovnjake s področja veterine in prehrane.

EQUISTRO dodatki so organski, s specifično in ciljano sestavo najvišje biološke vrednosti. Na voljo je široka paleta oblik ter pakiranj, ki zagotavljajo optimalno prilagodljivost za zahtevne lastnike konj.

Čas in denar vložen v skrbno izbiro krvnih linij, ki bodo tvorile genski bazen bodočih zmagovalcev je šele prvi korak do uspeha. Prilagojeni treningi, skrb za zdravje in prehrana imajo enako pomembno vlogo. EQUISTRO BIO-učinkovitost in pristop pri razvoju prehranskih dopolnil se lahko kosata z vsakim izzivom.

Kaj postavi EQUISTRO linijo pred konkurenčne produkte?

Equistro je odločen zgraditi linijo, ki konjem omogoča, da polno uživajo življenje, ne glede na njihov življenjski slog. Produkti so zasnovani z mislijo na dobrobit živali. Še posebno pomembni so videz, vonj in privlačnost produkta, da tudi bolj težavni konji z veseljem sprejmejo produkt.

EQUISTRO ''Mednarodni Veterinarski Farmacevtski Laboratorij nudi strokovno znanje in izkušnje ter obravnava dobrobit in posebne potrebe konj kot prednostno nalogo ter jim s tem omogoči izkoristiti genetski potencial, ki se skriva v njih samih.''

1. Sestavine Premium kakovosti in odlično poznavanje fito hranil

Vetoquinol posveča posebno skrb in pozornost izvoru surovin za EQUISTRO linijo prehranskih dopolnil za konje. Prizadevajo si, da zagotovijo sodelovanje zanesljivih dobaviteljev surovin, ki ustrezajo standardom trenutne Farmakopeje.

2. Kvaliteta in varnost 

Vetoquinol jemlje kontrolo kakovosti zelo resno, tako za farmacevtske produkte kot za EQUISTRO linijo prehranskih dopolnil. Merila Vetoquinol dobre poslovne prakse zagotavljajo stroge ukrepe in nadzor od surovine do končnega produkta.

3. BIO-učinkovitost

Prehranska dopolnila lahko nudijo podporo in korist zdravju konj le, če dosežejo ciljno tkivo/organe/celice.

Kaj je BIO-učinkovitost?

Bio-učinkovit produkt svoje sestavine enakomerno distribuira po organizmu in tako nudi maksimalno učinkovitost. Preprosto povedano, gre za zavezo Equistra, da zagotovi vašemu konju vsa potrebna hranila, v obliki, ki je biološko usklajena s konjevo fiziologijo in tako omogoči konju, da popolnoma izkoristi ves svoj genetski potencial za uspeh.

Vetoquinolov pristop k BIO-učinkovitosti je edinstven in se osredotoča na naslednje točke:

  • Sestavine Premium kakovosti
  • Odlična formulacija in okusnost
  • Optimalna BIO-razpoložljivost sestavin
  • Znanstveno podprta dejstva
  • Moderni proizvodni objekti po zadnjih evropskih standardih


Če želite, da vaš "atlet" deluje na najvišjem profesionalnem nivoju ali pa preprosto najbolje kar zmore, ste lahko prepričani, da mu z izbiro EQUISTRO linije omogočite dodatno prednost.

Naj izpostavimo le nekaj najbolj prodajanih produktov:


FLEXADIN UCII – za zdravje in mobilnost sklepov. Redefinira standarde prehranskih dodatkov za pomoč sklepom. Vsebuje naravni kolagen tipa II (UC II), MSM in helirani mangan.


SECRETA PRO MAX – unikatna formulacija za podporo respiratornega sistema konj.


ELYTAAN – elektroliti in esencialne aminokisline za boljšo pripravo in okrevanje konj po naporih.


KERABOL – za zdravo kožo, dlako in kopita.


Več informacij o posameznih produktih najdete na:
www.vet4you.com/b2c/konji/prehranski-dodatki
www.equistro.com/ProdsName/Products.asp.

Sorodni članki

Visoka kakovost za zdravje čebel

Visoka kakovost za zdravje čebel

APIVAR – unikaten, dokazano učinkovit, vreden zaupanja
preberi več

FLORYBOOST PET

Podpora črevesja - umirite podivjano črevesno mikrofloro pri psih in mačkah

Z uporabo ustreznih prehranskih dodatkov s probiotičnim delovanjem lahko zagotovimo ustrezno razmerje bakterij v črevesju psa ter s tem zdrav prebavni sistem psa
preberi več

INTROVIT A+ ORAL – ultimativni multivitamin

Vitamini, minerali in aminokisline za optimalno zdravje rejnih živali

Bi radi pripomogli k dobremu vsesplošnemu počutju živali, izboljšali imunost ter stimulirali rast?
preberi več

Sonotix

NOVA DIMENZIJA V OTOLOGIJI – dosezite več s čiščenjem ušes

Vetconsult pharma d.o.o., in Vetoquinol vstopata v novo dimenzijo otologije ter vam pomagata prihraniti čas pri čiščenju ušes s pomočjo ultimativnega ušesnega čistila Sonotix, ki povrne ustrezno ravnotežje v uhlju
preberi več

CALMOGEL

Nega, zaščita ter blaženje kože

Vetconsult pharma d.o.o., v sodelovanju s podjetjem Ruvera UAB/Inobio predstavlja paleto novih oz. ponovno prisotnih izdelkov za nego, zaščito ter pomoč koži
preberi več

Otitis externa – zelo pogosta težava!

Otitis externa – zelo pogosta težava!

S prevalenco 10–20 % pri psih in 2–6 % pri mačkah* je vnetje zunanjega sluhovoda en glavnih vzrokov obiska veterinarja pri naših ljubljencih
preberi več

Popolna sinergija za boj proti vnetju ušes

Popolna sinergija za boj proti vnetju ušes

Podjetji Richter pharma AG in Vetconsult pharma d.o.o. predstavljata novost, raztopino za nežno globinsko čiščenje zunanjega sluhovoda Oripex, ki bo v boju z otitisom psov in mačk popolno dopolnila paleto že prisotnih produktov
preberi več

Fermactiv

Probiotiki – bakterije, ki se jih ne želite znebiti!

Fermactiv prašek ter Floryboost pet pasta s pomočjo probiotikov in prebiotikov pomagata vzdrževati ravnovesje črevesne mikroflore, pomirjata razdraženo črevesno sluznico, sta enostavna za odmerjanje in poskrbita za vsesplošno dobro počutje živali
preberi več