EQUISTRO - kompleten izbor za zdrave konje

(04.09.2014) Vetconsult pharma d.o.o. vam nudi celoviten izbor prehranskih dopolnil za konje.


EQUISTRO linija - prefinjena linija prehranskih dopolnil in izdelkov za osebno nego konj, ki zagotavljajo optimalno učinkovitost vašega ''konjskega atleta''.

Linija je rezultat vrhunskih raziskav iz področja veterinarske znanosti, živalske prehrane in predelovalne tehnologije ter je podprta s stalnimi raziskavami in razvojem, ki jih vršijo vodilni strokovnjaki teh področij.

Proizvajalec Equistro linije, podjetje Vetoquinol, spada med največja Evropska veterinarska farmacevtska podjetja in zaposluje vodilne strokovnjake s področja veterine in prehrane.

EQUISTRO dodatki so organski, s specifično in ciljano sestavo najvišje biološke vrednosti. Na voljo je široka paleta oblik ter pakiranj, ki zagotavljajo optimalno prilagodljivost za zahtevne lastnike konj.

Čas in denar vložen v skrbno izbiro krvnih linij, ki bodo tvorile genski bazen bodočih zmagovalcev je šele prvi korak do uspeha. Prilagojeni treningi, skrb za zdravje in prehrana imajo enako pomembno vlogo. EQUISTRO BIO-učinkovitost in pristop pri razvoju prehranskih dopolnil se lahko kosata z vsakim izzivom.

Kaj postavi EQUISTRO linijo pred konkurenčne produkte?

Equistro je odločen zgraditi linijo, ki konjem omogoča, da polno uživajo življenje, ne glede na njihov življenjski slog. Produkti so zasnovani z mislijo na dobrobit živali. Še posebno pomembni so videz, vonj in privlačnost produkta, da tudi bolj težavni konji z veseljem sprejmejo produkt.

EQUISTRO ''Mednarodni Veterinarski Farmacevtski Laboratorij nudi strokovno znanje in izkušnje ter obravnava dobrobit in posebne potrebe konj kot prednostno nalogo ter jim s tem omogoči izkoristiti genetski potencial, ki se skriva v njih samih.''

1. Sestavine Premium kakovosti in odlično poznavanje fito hranil

Vetoquinol posveča posebno skrb in pozornost izvoru surovin za EQUISTRO linijo prehranskih dopolnil za konje. Prizadevajo si, da zagotovijo sodelovanje zanesljivih dobaviteljev surovin, ki ustrezajo standardom trenutne Farmakopeje.

2. Kvaliteta in varnost 

Vetoquinol jemlje kontrolo kakovosti zelo resno, tako za farmacevtske produkte kot za EQUISTRO linijo prehranskih dopolnil. Merila Vetoquinol dobre poslovne prakse zagotavljajo stroge ukrepe in nadzor od surovine do končnega produkta.

3. BIO-učinkovitost

Prehranska dopolnila lahko nudijo podporo in korist zdravju konj le, če dosežejo ciljno tkivo/organe/celice.

Kaj je BIO-učinkovitost?

Bio-učinkovit produkt svoje sestavine enakomerno distribuira po organizmu in tako nudi maksimalno učinkovitost. Preprosto povedano, gre za zavezo Equistra, da zagotovi vašemu konju vsa potrebna hranila, v obliki, ki je biološko usklajena s konjevo fiziologijo in tako omogoči konju, da popolnoma izkoristi ves svoj genetski potencial za uspeh.

Vetoquinolov pristop k BIO-učinkovitosti je edinstven in se osredotoča na naslednje točke:

  • Sestavine Premium kakovosti
  • Odlična formulacija in okusnost
  • Optimalna BIO-razpoložljivost sestavin
  • Znanstveno podprta dejstva
  • Moderni proizvodni objekti po zadnjih evropskih standardih


Če želite, da vaš "atlet" deluje na najvišjem profesionalnem nivoju ali pa preprosto najbolje kar zmore, ste lahko prepričani, da mu z izbiro EQUISTRO linije omogočite dodatno prednost.

Naj izpostavimo le nekaj najbolj prodajanih produktov:


FLEXADIN UCII – za zdravje in mobilnost sklepov. Redefinira standarde prehranskih dodatkov za pomoč sklepom. Vsebuje naravni kolagen tipa II (UC II), MSM in helirani mangan.


SECRETA PRO MAX – unikatna formulacija za podporo respiratornega sistema konj.


ELYTAAN – elektroliti in esencialne aminokisline za boljšo pripravo in okrevanje konj po naporih.


KERABOL – za zdravo kožo, dlako in kopita.


Več informacij o posameznih produktih najdete na:
www.vet4you.com/b2c/konji/prehranski-dodatki
www.equistro.com/ProdsName/Products.asp.

Sorodni članki

Antibiotik za pse in mačke v obliki okusnih tablet

Antibiotik za pse in mačke v obliki okusnih tablet

Visoko kvalitetna formulacija amoksicilina ter klavulanske kisline v obliki okusnih tablet, ki jih tako psi kot mačke radi sprejmejo
preberi več

VeyFo Multi-C-Mulgat

VeyFo Mulgat vitaminska emulzija – zakaj izbrati emulgirane vitamine?

Vitamini so organske snovi, ki so nepogrešljive za normalne presnovne procese živalskega organizma. Ključnega pomena so za ohranjanje zdravja in uspešnosti in jih je potrebno v telo vnesti s krmo
preberi več

EERVC 2020

EERVC 2020 – vabilo na praktični delavnici predkongresnega dne 06.05.2020

V sklopu konference EERVC, ki bo potekala od 7. – 9. maja v Ljubljani, bosta v sodelovanju s podjetji Jorgen Kruuse, Eickemeyer, Vetconsult pharma d.o.o. ter SZVMŽ in Veterinarsko fakulteto organizirani dve praktični delavnici, stomatološka in oftalmološka
preberi več

Vetconsult

Vetconsult predstavlja nov antibiotik na tržišču!

Predstavniki podjetja Vetconsult Pharma d.o.o. vam v sodelovanju s podjetjem Interchemie Werken De Adela predstavljajo novost na slovenskem tržišču - enrofloksacin raztopino za injiciranje za govedo, ovce, koze in prašiče
preberi več

FLEXADIN – naslednja generacija zaščite sklepov je tu

FLEXADIN – naslednja generacija zaščite sklepov je tu

Celovita linija prehranskih dopolnil FLEXADIN je posvečena podpori sklepov ter nadzoru nad osteoartritisom pri psih in mačkah
preberi več

Visoka kakovost za zdravje čebel

Visoka kakovost za zdravje čebel

APIVAR – unikaten, dokazano učinkovit, vreden zaupanja
preberi več

FLORYBOOST PET

Podpora črevesja - umirite podivjano črevesno mikrofloro pri psih in mačkah

Z uporabo ustreznih prehranskih dodatkov s probiotičnim delovanjem lahko zagotovimo ustrezno razmerje bakterij v črevesju psa ter s tem zdrav prebavni sistem psa
preberi več

INTROVIT A+ ORAL – ultimativni multivitamin

Vitamini, minerali in aminokisline za optimalno zdravje rejnih živali

Bi radi pripomogli k dobremu vsesplošnemu počutju živali, izboljšali imunost ter stimulirali rast?
preberi več