BIOPET šampon za suho pranje v obliki pene – dnevna nega dlake brez izpiranja

(06.12.2018) Šampon za suho pranje Biopet, v obliki pene, hitro in brez izpiranja osveži dlako. Odličen je za hitro čiščenje umazane dlake po sprehodih ali med posameznimi kopanji.

Lastnosti:

 • BIOPET šampon Namenjen hitri osvežitvi umazane dlake.
 • Priročen za uporabo, ko ni dovolj časa, možnosti ali potrebe po kopanju.
 • Idealen za uporabo med posameznimi kopanji ali po sprehodu.
 • Enostavno očisti umazanijo, prhljaj in odmrlo dlako.
 • Uniči neprijetne vonjave in poskrbi za svežino in čistočo dlake vsak dan.
 • Vsebuje le naravne, nenevarne sestavine: izvlečke ovsa, aloa vere, kamilice, neemovo olje ter olje jedrc mareličnih koščic.
 • Ne vsebuje alkohola, silikonov, oksidantov in belilnih sredstev, ki lahko poškodujejo kožo in dlako.
 • Dragoceni rastlinski izvlečki ter olja prodrejo globoko v kožo ter jo negujejo. Dlaka pa je svetleča in se enostavno razčeše.
 • Ne spremeni naravne barve kožuha, če predhodno niso bila uporabljena belilna sredstva.


Sestavine:

 • BIOPET šampon Izvlečki ovsa učinkovito pomirijo suho, srbečo kožo, saj vsebujejo fenole in avenantramide, ki umirijo srbečo in razdraženo kožo. Oves ima naravno sposobnost uravnoteženja pH in stem pomaga umiriti srbečico ter zmehča strukturo dlake.
 • Izvlečki aloa vere imajo negovalne in antioksidativne lastnosti, zaščitijo epitelno tkivo in pomagajo pri celjenju poškodb ter pomirjajo razdraženo kožo.
 • Izvlečki kamilice imajo antiseptične lastnosti ter kožo pomirijo, zmanjšajo srbenje ter povečajo regeneracijsko sposobnost kožnih celic.
 • Olje jedrc mareličnih koščic vsebuje nenasičene kisline, minerale in vitamine E, A ter B. Neguje kožo in pomaga pri regeneraciji. Pripomore k naravnemu sijaju dlake ter ji daje gladkost in je ne zamasti.
 • Olje je obogateno z gama-linolejsko kislino, ki izhaja iz omega-6 maščobnih kislin in pomaga vzdrževati ravnotežje vlage na koži ter blago pomirja.


Pred uporabo preberite navodilo za uporabo!

Za dodatne informacije in ponudbo smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 13 15 ali na [email protected].

Sorodni članki

VeyFo Multi-C-Mulgat

VeyFo Mulgat vitaminska emulzija – zakaj izbrati emulgirane vitamine?

Vitamini so organske snovi, ki so nepogrešljive za normalne presnovne procese živalskega organizma. Ključnega pomena so za ohranjanje zdravja in uspešnosti in jih je potrebno v telo vnesti s krmo
preberi več

EERVC 2020

EERVC 2020 – vabilo na praktični delavnici predkongresnega dne 06.05.2020

V sklopu konference EERVC, ki bo potekala od 7. – 9. maja v Ljubljani, bosta v sodelovanju s podjetji Jorgen Kruuse, Eickemeyer, Vetconsult pharma d.o.o. ter SZVMŽ in Veterinarsko fakulteto organizirani dve praktični delavnici, stomatološka in oftalmološka
preberi več

Vetconsult

Vetconsult predstavlja nov antibiotik na tržišču!

Predstavniki podjetja Vetconsult Pharma d.o.o. vam v sodelovanju s podjetjem Interchemie Werken De Adela predstavljajo novost na slovenskem tržišču - enrofloksacin raztopino za injiciranje za govedo, ovce, koze in prašiče
preberi več

Visoka kakovost za zdravje čebel

Visoka kakovost za zdravje čebel

APIVAR – unikaten, dokazano učinkovit, vreden zaupanja
preberi več

FLORYBOOST PET

Podpora črevesja - umirite podivjano črevesno mikrofloro pri psih in mačkah

Z uporabo ustreznih prehranskih dodatkov s probiotičnim delovanjem lahko zagotovimo ustrezno razmerje bakterij v črevesju psa ter s tem zdrav prebavni sistem psa
preberi več

INTROVIT A+ ORAL ultimativni multivitamin

Vitamini, minerali in aminokisline za optimalno zdravje rejnih živali

Bi radi pripomogli k dobremu vsesplošnemu počutju živali, izboljšali imunost ter stimulirali rast?
preberi več

CALMOGEL

Nega, zaščita ter blaženje kože

Vetconsult pharma d.o.o., v sodelovanju s podjetjem Ruvera UAB/Inobio predstavlja paleto novih oz. ponovno prisotnih izdelkov za nego, zaščito ter pomoč koži
preberi več

Otitis externa zelo pogosta težava!

Otitis externa – zelo pogosta težava!

S prevalenco 10–20 % pri psih in 2–6 % pri mačkah* je vnetje zunanjega sluhovoda en glavnih vzrokov obiska veterinarja pri naših ljubljencih
preberi več