Ne zamudite akcije na veterinarski šivalni material!

(19.08.2014) Pri podjetju TPR d.o.o. vas opozarjajo na akcijske cene šivalnega materiala, ki vam jih nudijo še do konca meseca!

Najverjetneje kot veterinar praktik proizvode SMI že dobro poznate! Podjetje SMI je bilo ustanovljeno leta 1987 ter je bilo prvo belgijsko podjetje za proizvodnjo kirurškega šivalnega materiala. Od vsega začetka se je podjetje uspešno razvijalo in je danes po vsem svetu poznano kot proizvajalec kakovostnega šivalnega materiala.

Izdelki belgijskega proizvajalca SMI so zelo kakovostni ter hkrati cenovno ugodni in so zmeraj skladni z mednarodnimi standardi za kvaliteto, kot so EN ISO 9001 in EN ISO 13485. Vsi materiali in končni produkti so podvrženi najstrožjim kontrolam kvalitete, ki jih izvaja ekipa visoko izobraženih industrijskih farmacevtov. Na ta način kirurškemu šivalnemu materialu SMI zagotavljajo kvaliteto in varnost.

SMI

Posebna novost na tržišču so njihove „Easy Pass“ igle, ki so izdelane z uporabo kombinacije 3 naprednih novih tehnologij ter tako zaradi ohranjanja svoje ostrine olajšajo delo kirurga. S kombinacijo novih tehnoloških ugotovitev je ostrina tudi po 10 vbodih za 40-50% boljša v primerjavi z običajnimi iglami!

Easy Pass igla združuje 3 napredne tehnologije za natančno in dolgotrajno uporabo
Easy Pass igla združuje 3 napredne tehnologije za natančno in dolgotrajno uporabo
 

SMI je na svetovnem tržišču priznan v že kar 60 državah, njihova ponudba pa se nenehno širi z namenom sledenja napredkov in novosti na področju kirurgije. Tako njihova trenutna ponudba zajema več kot 1000 različnih izdelkov za kirurge. Veterinarji lahko tako izbirate med mono in polifilamentnimi nitmi, absorptivnim in neabsorptivnim materialom ter mnogimi različnimi oblikami kirurških šivalnih igel.

SMI vam ob tem seveda nudi izbiro med travmatskim in atravmatskim materialom in omogoča tudi samostojen nakup kirurških igel in mehaničnega spenjalca tkiv (stapler). Seveda ponudbo dopolnjuje tudi dodatni kirurški material, vso ponudbo pa lahko najdete v katalogu na spletni strani www.sutures.be/sutures/downloads.html

Atravmatski šivalni material

Zastopnik proizvodov SMI za Slovenijo, podjetje TPR d.o.o., lahko s ponosom trdi, da kirurške niti proizvajalca SMI zadnja leta v Sloveniji uporablja vse več veterinarskih ambulant. Pokrivajo namreč več kot 70% slovenskega veterinarskega trga.

Tako so se odločili svojim stalnim in seveda novim kupcem zahvaliti za zaupanje v obliki akcijskih cen. Do konca mesca imajo akcijo celotnega šivalnega materiala ter vam ob naročilu 5-ih škatlic katerega koli materiala priznajo 10% popusta. Ugodnost velja tudi na škatlice različnih SMI proizvodov vse do konca avgusta 2014.

Surgicryl   Catgut

 

 

 

 

 

 

Za vse dodatne informacije so vam na voljo pri podjetju TPR d.o.o., dosegljivi na telefonski številki 01 505 58 82 ali elektronskem naslovu [email protected].

www.medvet.si

Sorodni članki

MELOXIDOLOR 20 mg/ml

Učinkovita terapija za umirjanje vnetja in lajšanje bolečine v veliki praksi

Ekipa sodelavcev TPR d.o.o. vas opozarja na injekcijski pripravek za lajšanje bolečin in umirjanje vnetja pri govedu, prašičih in konjih Meloxidolor, ki ga ponujajo pod svojo blagovno znamko MedVet
preberi več

MELOXORAL 1,5 mg/ml

Učinkovita terapija za lajšanje bolečin pri mišično-skeletnih obolenjih malih živali

Ekipa sodelavcev TPR d.o.o. vas opozarja na peroralni pripravek za lajšanje bolečin mišično-skeletnih obolenj Meloxoral, ki ga ponujajo pod svojo blagovno znamko MedVet
preberi več

ALPHADERM Plus

Novost na tržišču: dermalno razpršilo za zdravljenje akutnih dermatitisov

Predstavniki podjetja TPR d.o.o. vam ponovno predstavljajo novost v svoji ponudbi in na slovenskem tržišču – razpršilo za zdravljenje akutnih dermatitisov pri psih!
preberi več

ProLac® PROPASTE®

Odličen prehranski dodatek za stabilizacijo črevesne mikroflore

Kolegi iz podjetja TPR d.o.o. vam tokrat predstavljajo ProLac® PROPASTE®, novo probiotično pasto z edinstveno kombinacijo 4 različnih probiotikov!
preberi več

Basic Plus

Ponovno akcijska ponudba podjetja TPR d.o.o.

Pri podjetju TPR d.o.o. so za veterinarske organizacije ponovno pripravili posebne akcijske ponudbe za nakup izdelkov priznanih blagovnih znamk!
preberi več

BD Vacutainer

Akcijska ponudba za nakup vakumskih epruvet BD Vacutainer® pri podjetju TPR d.o.o.

Ekipa podjetja TPR d.o.o. veterinarjem sporoča, da lahko v mesecu marcu vakumske epruvete za odvzem krvi proizvajalca BD nabavijo po še posebej ugodnih cenah
preberi več

Chirox

Predstavljamo izjemno novost v Sloveniji - večnamensko razkužilo Chirox

Podjetje TPR d.o.o. svoji obsežni ponudbi dodaja posebno razkužilo Chirox, ki je s svojimi izjemnimi lastnostmi popolna novost pri nas – sočasno je zaradi svoje sestave namreč uporaben tako za površine, kot tudi za tekstil in celo živali!
preberi več

DEZOSEPT Spray

Pri podjetju TPR d.o.o. so pripravili posebno decembrsko ponudbo

Z bližanjem časa obdarovanj, so se tudi predstavniki podjetja TPR d.o.o. spomnili na vas in vas želijo razveseliti s posebno ponudbo mikročipov!
preberi več