Ponovno lahko naročate priljubljene igle in kanile slovenskega proizvajalca TIK d.o.o.

(20.02.2014) Pri podjetju TPR d.o.o. so postali novi zastopnik za medicinske pripomočke proizvajalca TIK d.o.o.. Priljubljene igle in kanile lahko do konca meseca naročate celo po akcijskih cenah!

Podjetje TPR d.o.o. je pred kratkim postal zastopnik za prodajo medicinskega potrošnega materiala proizvajalca TIK d.o.o..

Podjetje TIK d.o.o. s sedežem v Kobaridu se ukvarja s proizvodnjo medicinskih pripomočkov za enkratno uporabo.

S svojo 50- letno tradicijo proizvodnje medicinskih pripomočkov predstavlja največjega tovrstnega proizvajalca v Sloveniji, med veterinarji pa so njihovi proizvodi že vrsto let znani kot kvalitetni ter nepogrešljivi del ambulant.

Najverjetneje ste se razveselili že dejstva, da so Tikovi proizvodi ponovno dostopni v veterinarski medicini, ob tem pa imajo tudi pri podjetju TPR d.o.o. za vas posebno ponudbo, ki je ne smete spregledati!

Ker vedo, da se približuje čas cepljenj, so svojim kupcem pripravili dodatno akcijsko ponudbo.

Na tako že ugodne cene materialov vam ponujajo še dodaten 10% popust pri naročilu igel, brizg in kanil proizvajalca TIK d.o.o..

Vsekakor morate z naročilom pohiteti, saj akcija traja le še do konca meseca februarja!

Za dodatne informacije o ponudbi proizvodov TIK d.o.o. Za veterinarsko medicino se obrnite na zastopnika, podjetje TPR d.o.o.: 01 505 58 82 ali [email protected]


Sorodni članki

MELOXIDOLOR 20 mg/ml

Učinkovita terapija za umirjanje vnetja in lajšanje bolečine v veliki praksi

Ekipa sodelavcev TPR d.o.o. vas opozarja na injekcijski pripravek za lajšanje bolečin in umirjanje vnetja pri govedu, prašičih in konjih Meloxidolor, ki ga ponujajo pod svojo blagovno znamko MedVet
preberi več

MELOXORAL 1,5 mg/ml

Učinkovita terapija za lajšanje bolečin pri mišično-skeletnih obolenjih malih živali

Ekipa sodelavcev TPR d.o.o. vas opozarja na peroralni pripravek za lajšanje bolečin mišično-skeletnih obolenj Meloxoral, ki ga ponujajo pod svojo blagovno znamko MedVet
preberi več

ALPHADERM Plus

Novost na tržišču: dermalno razpršilo za zdravljenje akutnih dermatitisov

Predstavniki podjetja TPR d.o.o. vam ponovno predstavljajo novost v svoji ponudbi in na slovenskem tržišču – razpršilo za zdravljenje akutnih dermatitisov pri psih!
preberi več

ProLac® PROPASTE®

Odličen prehranski dodatek za stabilizacijo črevesne mikroflore

Kolegi iz podjetja TPR d.o.o. vam tokrat predstavljajo ProLac® PROPASTE®, novo probiotično pasto z edinstveno kombinacijo 4 različnih probiotikov!
preberi več

Basic Plus

Ponovno akcijska ponudba podjetja TPR d.o.o.

Pri podjetju TPR d.o.o. so za veterinarske organizacije ponovno pripravili posebne akcijske ponudbe za nakup izdelkov priznanih blagovnih znamk!
preberi več

BD Vacutainer

Akcijska ponudba za nakup vakumskih epruvet BD Vacutainer® pri podjetju TPR d.o.o.

Ekipa podjetja TPR d.o.o. veterinarjem sporoča, da lahko v mesecu marcu vakumske epruvete za odvzem krvi proizvajalca BD nabavijo po še posebej ugodnih cenah
preberi več

Chirox

Predstavljamo izjemno novost v Sloveniji - večnamensko razkužilo Chirox

Podjetje TPR d.o.o. svoji obsežni ponudbi dodaja posebno razkužilo Chirox, ki je s svojimi izjemnimi lastnostmi popolna novost pri nas – sočasno je zaradi svoje sestave namreč uporaben tako za površine, kot tudi za tekstil in celo živali!
preberi več

DEZOSEPT Spray

Pri podjetju TPR d.o.o. so pripravili posebno decembrsko ponudbo

Z bližanjem časa obdarovanj, so se tudi predstavniki podjetja TPR d.o.o. spomnili na vas in vas želijo razveseliti s posebno ponudbo mikročipov!
preberi več