TPR vas z veseljem opozarja na marčevsko akcijsko ponudbo! 

(17.03.2014) Tudi v mesecu marcu lahko izdelke naročate po akcijskih cenah, tokrat so v ponudbi s popustom ovratniki, hemostatične gobice in lepilo za rane!

CLASSIC E-COLLAR – zaščitni ovratniki

Zaščitni ovratniki so v veterinarski ambulanti nepogrešljiv izdelek, ki ga zmeraj potrebujete!

Do konca meseca vam pri podjetju TPR nudijo popust pri nakupu klasičnih zaščitnih ovratnikov velikosti vse od 7 pa do 40 cm!

CLASSIC E-COLLAR  zaščitni ovratniki

SURGIBOND – lepilo za rane

Surgibond je posebno akrilno lepilo za tkivo, primerno za uporabo v veterinarski medicini.

Uporabljate ga lahko za zlepljanje ran, kot so na primer laceracije, abrazivne rane, za dodatno podporo šivom kirurške rane, zapiranje ran po oralni kirurgiji in podobno.

Po stiku s tkivom zelo hitro polimerizira in se strdi ter na ta način zapre in zlepi rano, sočasno tudi zaustavi manjše krvavitve.

Prejmete ga skupaj s 5 aplikatorji, za lažjo aplikacijo pa je lepilo dodatno obarvano z modrim barvilom.

Z njegovo uporabo se v določenih primerih lahko odpoveste klasičnemu šivanju tkiva in uporabi obvez ter tako zmanjšate tkivno traumo in potrebo po analgetikih za obdelavo majhnih ran.

Po aplikaciji in polimerizaciji deluje kot bariera, ki preprečuje bakterijam in nečistočam dostop do rane. Ob postopku celjenja se postopoma lušči s površine.

SURGIBOND  lepilo za rane  

SMI-SPON – hemostatične gobice

Novost pri podjetju TPR d.o.o. so hemostatične gobice različnih oblik in velikosti.

Zagotavljajo vam zanesljivo in hitro hemostazo ter so iz materiala, ki ga lahko poljubno brez težav režete in oblikujete glede na različne potrebe.

So biokompatibilne in ne izzovejo vnetja v tkivu. Na mestu aplikacije se absorbirajo po 3-4 tednih.

Pakirane so posamezno v sterilnih paketih, primernih za takojšnjo uporabo!

SMI-SPON

Za vse dodatne informacije so vam na voljo zastopniki za Slovenijo, podjetje TPR d.o.o., ki jih lahko kontaktirate na telefonski številki 01 505 58 82 ali elektronskem naslovu [email protected].

Sorodni članki

MELOXIDOLOR 20 mg/ml

Učinkovita terapija za umirjanje vnetja in lajšanje bolečine v veliki praksi

Ekipa sodelavcev TPR d.o.o. vas opozarja na injekcijski pripravek za lajšanje bolečin in umirjanje vnetja pri govedu, prašičih in konjih Meloxidolor, ki ga ponujajo pod svojo blagovno znamko MedVet
preberi več

MELOXORAL 1,5 mg/ml

Učinkovita terapija za lajšanje bolečin pri mišično-skeletnih obolenjih malih živali

Ekipa sodelavcev TPR d.o.o. vas opozarja na peroralni pripravek za lajšanje bolečin mišično-skeletnih obolenj Meloxoral, ki ga ponujajo pod svojo blagovno znamko MedVet
preberi več

ALPHADERM Plus

Novost na tržišču: dermalno razpršilo za zdravljenje akutnih dermatitisov

Predstavniki podjetja TPR d.o.o. vam ponovno predstavljajo novost v svoji ponudbi in na slovenskem tržišču – razpršilo za zdravljenje akutnih dermatitisov pri psih!
preberi več

ProLac® PROPASTE®

Odličen prehranski dodatek za stabilizacijo črevesne mikroflore

Kolegi iz podjetja TPR d.o.o. vam tokrat predstavljajo ProLac® PROPASTE®, novo probiotično pasto z edinstveno kombinacijo 4 različnih probiotikov!
preberi več

Basic Plus

Ponovno akcijska ponudba podjetja TPR d.o.o.

Pri podjetju TPR d.o.o. so za veterinarske organizacije ponovno pripravili posebne akcijske ponudbe za nakup izdelkov priznanih blagovnih znamk!
preberi več

BD Vacutainer

Akcijska ponudba za nakup vakumskih epruvet BD Vacutainer® pri podjetju TPR d.o.o.

Ekipa podjetja TPR d.o.o. veterinarjem sporoča, da lahko v mesecu marcu vakumske epruvete za odvzem krvi proizvajalca BD nabavijo po še posebej ugodnih cenah
preberi več

Chirox

Predstavljamo izjemno novost v Sloveniji - večnamensko razkužilo Chirox

Podjetje TPR d.o.o. svoji obsežni ponudbi dodaja posebno razkužilo Chirox, ki je s svojimi izjemnimi lastnostmi popolna novost pri nas – sočasno je zaradi svoje sestave namreč uporaben tako za površine, kot tudi za tekstil in celo živali!
preberi več

DEZOSEPT Spray

Pri podjetju TPR d.o.o. so pripravili posebno decembrsko ponudbo

Z bližanjem časa obdarovanj, so se tudi predstavniki podjetja TPR d.o.o. spomnili na vas in vas želijo razveseliti s posebno ponudbo mikročipov!
preberi več