Novost pri podjetju TPR d.o.o.: SMI-SPON hemostatične gobice

(25.03.2014) Hemostatične gobice SMI-SPON vam zagotavljajo zanesljivo in hitro hemostazo ter so iz materiala, ki ga lahko poljubno brez težav režete in oblikujete glede na različne potrebe. 

Uporaba gobic SMI-SPON vam zagotavlja zanesljivo in hitro hemostazo ob tem pa so gobice biokompatibilne in na mestu aplikacije ne povzročajo vnetnega odgovora organizma. 


V roku 3-4 tednov se popolnoma absorbirajo. Posamezna sterilna pakiranja dodatno poenostavijo uporabo.

SMI-SPON so kirurške hemostatične gobice, proizvedene iz visoko prečiščene liofilizirane želatine, ki so uporabne kot pomoč pri raznih kirurških posegih. 


Z njihovo uporabo lahko hitreje ustavite medoperativne krvavitve ter tako skrajšate čas samega operativnega posega. 

Primerne so za dentalno, plastično, vaskularno kirurgijo, ortopedske, nevrološke, abdominalne, anorektalne, genitalno urinarne ali ginekološke posege.

Njihova uporaba je nadvse preprosta. Odrežete kos primerne velikosti nato jih aplicirate na mesto krvavitve v suhem stanju ali jih predhodno namočite s fiziološko raztopino. 


Po zaustavitvi krvavitve lahko gobico odstranite ali pa jo po potrebi pustite na svojem mestu, saj se bo samodejno absorbirala po 3 do 4 tednih.

Za vse dodatne informacije so vam na voljo pri podjetju TPR d.o.o., dosegljivi na telefonski številki 01 505 58 82 ali elektronskem naslovu [email protected].

www.medvet.si

Sorodni članki

CLASSIC E-COLLAR

TPR vas z veseljem opozarja na marčevsko akcijsko ponudbo! 

Tudi v mesecu marcu lahko izdelke naročate po akcijskih cenah, tokrat so v ponudbi s popustom ovratniki, hemostatične gobice in lepilo za rane!
preberi več

SMI na spletu

SMI na spletu

Tako je sedaj velik del niti, tako na kolutu, kakor z iglami dodanih tudi v spletni prodaji in do naročila vas loči le nekaj klikov
preberi več