Odličen prehranski dodatek za stabilizacijo črevesne mikroflore

(12.08.2015) Kolegi iz podjetja TPR d.o.o. vam tokrat predstavljajo ProLac® PROPASTE®, novo probiotično pasto z edinstveno kombinacijo 4 različnih probiotikov!

ProLac® PROPASTE® je probiotična pasta z edinstveno kombinacijo 4 različnih probiotikov. Prehranski dodatek je sicer novost na slovenskem tržišču, v skandinavskih državah pa je že vrsto let pod nekoliko drugačnim imenom ZooLac® PROPASTE® najbolj prodajana probiotična pasta!

ProLac® PROPASTE® je krmni dodatek s probiotiki, ki stabilizirajo in uravnavajo bakterijsko floro v prebavnem traktu, predvsem pa je pomembno, da je registriran za uporabo pri vseh vrstah živali, velikih in malih, kar je posebnost na slovenskem tržišču. Ob tem je za male živali dobavljiva tudi v primernejšem, manjšem pakiranju s 15 ml. Za velike živali seveda obstaja tudi večja, 33 ml brizga probiotika!

Abe Zoolac Pasta vsebuje izjemno visoke koncentracije probiotičnih mikrobov, v enem mikrolitru je zbranih kar 4,2 milijard 4 različnih vrst mikroorganizmov, dodana so še rastlinska olja, lecitin in stabilizator (E551B). Ker so sestavine probiotika povsem naravne, predoziranje ni možno. Njegova posebnost je ob odlični kombinaciji probiotikov tudi priročna brizgalka, na kateri so označeni mililitri, s katerimi natančno odmerjamo količino probiotika glede na težo živali:

  • 0–10 kg: 1 ml
  • 10–25 kg: 2 ml
  • 25–50 kg: 3 ml
  • nad 50 kg: 5 ml

Izjemno koristna je uporaba probiotikom predvsem za podporo črevesnemu ravnovesju ob pojavi prebavnih motenj. V primerih akutne diareje je pri prvem dajanju potreben dvojni odmerek, nato se pasta odmerja v normalnih dozah 3xdnevno, do izboljšanja. ProLac® PROPASTE® ima izredno dobre in hitre rezultate ob pojavu diareje, saj jo ob pravilni uporabi ustavi že v 24-36 urah.

Ustavljanje diareje s ProLac® PROPASTE® probiotično pasto je bistveno cenejše, kot zdravljenje z antibiotiki in je za živali manj škodljivo. V primeru nujnega antibiotičnega zdravljenja pa je pasta ProLac® PROPASTE® odlična podporna terapija za ponovno vzpostavitev optimalne črevesne mikroflore.

 pes s pasto Zaradi praktične embalaže lahko živali ProLac® PROPASTE® apliciramo neposredno oralno, po potrebi pa jo lahko dodamo običajni hrani. Dodatno je pasta prijetnega okusa in jo živali brez težav zaužijejo.

Podrobne informacije o ProLac® PROPASTE®.

Za naročila in dodatne informacije kontaktirajte predstavnike zastopništva za Slovenijo pri podjetju TPR d.o.o. na 01 505 58 82 ali [email protected], prehranski dodatek pa lahko naročite tudi neposredno preko spleta na tej povezavi

ProLac® PROPASTE®


Sorodni članki

MELOXIDOLOR 20 mg/ml

Učinkovita terapija za umirjanje vnetja in lajšanje bolečine v veliki praksi

Ekipa sodelavcev TPR d.o.o. vas opozarja na injekcijski pripravek za lajšanje bolečin in umirjanje vnetja pri govedu, prašičih in konjih Meloxidolor, ki ga ponujajo pod svojo blagovno znamko MedVet
preberi več

MELOXORAL 1,5 mg/ml

Učinkovita terapija za lajšanje bolečin pri mišično-skeletnih obolenjih malih živali

Ekipa sodelavcev TPR d.o.o. vas opozarja na peroralni pripravek za lajšanje bolečin mišično-skeletnih obolenj Meloxoral, ki ga ponujajo pod svojo blagovno znamko MedVet
preberi več

ALPHADERM Plus

Novost na tržišču: dermalno razpršilo za zdravljenje akutnih dermatitisov

Predstavniki podjetja TPR d.o.o. vam ponovno predstavljajo novost v svoji ponudbi in na slovenskem tržišču – razpršilo za zdravljenje akutnih dermatitisov pri psih!
preberi več

Basic Plus

Ponovno akcijska ponudba podjetja TPR d.o.o.

Pri podjetju TPR d.o.o. so za veterinarske organizacije ponovno pripravili posebne akcijske ponudbe za nakup izdelkov priznanih blagovnih znamk!
preberi več

BD Vacutainer

Akcijska ponudba za nakup vakumskih epruvet BD Vacutainer® pri podjetju TPR d.o.o.

Ekipa podjetja TPR d.o.o. veterinarjem sporoča, da lahko v mesecu marcu vakumske epruvete za odvzem krvi proizvajalca BD nabavijo po še posebej ugodnih cenah
preberi več

Chirox

Predstavljamo izjemno novost v Sloveniji - večnamensko razkužilo Chirox

Podjetje TPR d.o.o. svoji obsežni ponudbi dodaja posebno razkužilo Chirox, ki je s svojimi izjemnimi lastnostmi popolna novost pri nas – sočasno je zaradi svoje sestave namreč uporaben tako za površine, kot tudi za tekstil in celo živali!
preberi več

DEZOSEPT Spray

Pri podjetju TPR d.o.o. so pripravili posebno decembrsko ponudbo

Z bližanjem časa obdarovanj, so se tudi predstavniki podjetja TPR d.o.o. spomnili na vas in vas želijo razveseliti s posebno ponudbo mikročipov!
preberi več

D4T test

Obveščamo vas o septembrskih akcijskih cenah za veterinarske hitre teste proizvajalca Megacor!

Z večino kvalitetnih hitrih testov avstrijskega proizvajalca Megacor ste najverjetneje že seznanjeni
preberi več