Pri podjetju TPR d.o.o. so pripravili posebno decembrsko ponudbo

(03.12.2014) Z bližanjem časa obdarovanj, so se tudi predstavniki podjetja TPR d.o.o. spomnili na vas in vas želijo razveseliti s posebno ponudbo mikročipov!

Tokrat s svojo posebno praznično ponudbo mikročipov nudijo super ugodnosti tako velikim, kot nekoliko manjšim veterinarskim organizacijam.

Saj se zavedajo, da imajo različne ambulante popolnoma različne potrebe in želje, so vam tokrat pripravili kar dve opciji, za ketere verjamejo, da se jih boste razveselili:

Ob naročilu 3 ali 4 pakiranj (60 kom) mikročipov vam priznajo 10% popust na osnovne cene.

Ob naročilu vsaj 5 pakiranj (100 kom) mikročipov pa vam bodo na cene odšteli 15% popusta, ob tem pa boste še dodatno prejeli brezplačni darilci:

  • 1 x DEZOSEPT Spray 200 ml: tekoče, koži prijazno rezkužilo za uporabo pred punkcijami in kirurškimi posegi, ki nudi hitro in dolgotrajno učinkovitost

DEZOSEPT Spray

  • 1 x PROSAVON Scrub 500 ml s črpalko: koži prijazno dezinfekcijsko tekoče milo za umivanje rok pred kirurškimi posegi, učinkovito tudi za MRSA pozitivne paciente z nevtralnim pH

PROSAVON Scrub

S tema dvema opcijama želijo pri podjetju TPR d.o.o. za konec leta še posebej razveseliti svoje stalne poslovne partnerje in k uspešnemu sodelovanju v prihodnjem letu povabiti nove!

Za naročila in dodatne informacije lahko kontaktirate predstavnike podjetja TPR d.o.o. na telefonski številki 01 505 58 82, ali elektronskem naslovu [email protected]


Sorodni članki

MELOXIDOLOR 20 mg/ml

Učinkovita terapija za umirjanje vnetja in lajšanje bolečine v veliki praksi

Ekipa sodelavcev TPR d.o.o. vas opozarja na injekcijski pripravek za lajšanje bolečin in umirjanje vnetja pri govedu, prašičih in konjih Meloxidolor, ki ga ponujajo pod svojo blagovno znamko MedVet
preberi več

MELOXORAL 1,5 mg/ml

Učinkovita terapija za lajšanje bolečin pri mišično-skeletnih obolenjih malih živali

Ekipa sodelavcev TPR d.o.o. vas opozarja na peroralni pripravek za lajšanje bolečin mišično-skeletnih obolenj Meloxoral, ki ga ponujajo pod svojo blagovno znamko MedVet
preberi več

ALPHADERM Plus

Novost na tržišču: dermalno razpršilo za zdravljenje akutnih dermatitisov

Predstavniki podjetja TPR d.o.o. vam ponovno predstavljajo novost v svoji ponudbi in na slovenskem tržišču – razpršilo za zdravljenje akutnih dermatitisov pri psih!
preberi več

ProLac® PROPASTE®

Odličen prehranski dodatek za stabilizacijo črevesne mikroflore

Kolegi iz podjetja TPR d.o.o. vam tokrat predstavljajo ProLac® PROPASTE®, novo probiotično pasto z edinstveno kombinacijo 4 različnih probiotikov!
preberi več

Basic Plus

Ponovno akcijska ponudba podjetja TPR d.o.o.

Pri podjetju TPR d.o.o. so za veterinarske organizacije ponovno pripravili posebne akcijske ponudbe za nakup izdelkov priznanih blagovnih znamk!
preberi več

BD Vacutainer

Akcijska ponudba za nakup vakumskih epruvet BD Vacutainer® pri podjetju TPR d.o.o.

Ekipa podjetja TPR d.o.o. veterinarjem sporoča, da lahko v mesecu marcu vakumske epruvete za odvzem krvi proizvajalca BD nabavijo po še posebej ugodnih cenah
preberi več

Chirox

Predstavljamo izjemno novost v Sloveniji - večnamensko razkužilo Chirox

Podjetje TPR d.o.o. svoji obsežni ponudbi dodaja posebno razkužilo Chirox, ki je s svojimi izjemnimi lastnostmi popolna novost pri nas – sočasno je zaradi svoje sestave namreč uporaben tako za površine, kot tudi za tekstil in celo živali!
preberi več

D4T test

Obveščamo vas o septembrskih akcijskih cenah za veterinarske hitre teste proizvajalca Megacor!

Z večino kvalitetnih hitrih testov avstrijskega proizvajalca Megacor ste najverjetneje že seznanjeni
preberi več