Ponovno akcijska ponudba podjetja TPR d.o.o.

(19.05.2015) Pri podjetju TPR d.o.o. so za veterinarske organizacije ponovno pripravili posebne akcijske ponudbe za nakup izdelkov priznanih blagovnih znamk!

V mescu maju lahko veterinarji ponovno naročate nekatere izdelke iz pestre ponudbe podjetja TPR d.o.o. po ugodnejših cenah.

Urinski kaktetri za pse proizvajalca TIK d.o.o.:

Slovensko podjetje TIK d.o.o., katerega zastopnik je TPR d.o.o. je tržišču predstavilo nove izdelke, ki jih lahko trenutno še naročate po akcijski ceni. Gre za urinske katetre za pse v štirih različnih dimenzijah:

  • 1,7X500mm,
  • 2,0x500mm,
  • 2,6x500mm in
  • 3,3x500.

Katetri so pakirani po 10 kos ter so zelo kakovostni in hkrati izredno ugodni. Kupcem na že zelo ugodne cene ob naročilu 4 paketov enakih ali različnih dimenzij priznajo dodatnih 10% popusta.

TIK d.o.o

Akcija nesterilnih (pregledovalnih) rokavic Latex in Nitril:

  • Basic Plus: cenovno ugodna alternativa zaščitnih rokavic za enkratno uporabo iz lateksa, primerna za raznovrstna področja uporabe. Rokavice so lahke in elastične, nihova prednost je v gladki notranji površini in sočasno oprijemljivi zunanjosti zaradi polimerne prevleke.

Basic Plus

  • Blue Basic Plus: zaščitne rokavice za enkratno uporabo iz nitrila. Posebno tanek material nudi posebej dobro občutljivost prstov med uporabo ter sočasno izjemno udobje med nošenjem.

Blue Basic Plus

Za informacije o akcijski ponudbi in naročila kontaktirajte predstavnike podjetja TPR d.o.o., na telefonsko številko 01 505 58 82 ali na elektronski naslov [email protected].

Sorodni članki

MELOXIDOLOR 20 mg/ml

Učinkovita terapija za umirjanje vnetja in lajšanje bolečine v veliki praksi

Ekipa sodelavcev TPR d.o.o. vas opozarja na injekcijski pripravek za lajšanje bolečin in umirjanje vnetja pri govedu, prašičih in konjih Meloxidolor, ki ga ponujajo pod svojo blagovno znamko MedVet
preberi več

MELOXORAL 1,5 mg/ml

Učinkovita terapija za lajšanje bolečin pri mišično-skeletnih obolenjih malih živali

Ekipa sodelavcev TPR d.o.o. vas opozarja na peroralni pripravek za lajšanje bolečin mišično-skeletnih obolenj Meloxoral, ki ga ponujajo pod svojo blagovno znamko MedVet
preberi več

ALPHADERM Plus

Novost na tržišču: dermalno razpršilo za zdravljenje akutnih dermatitisov

Predstavniki podjetja TPR d.o.o. vam ponovno predstavljajo novost v svoji ponudbi in na slovenskem tržišču – razpršilo za zdravljenje akutnih dermatitisov pri psih!
preberi več

ProLac® PROPASTE®

Odličen prehranski dodatek za stabilizacijo črevesne mikroflore

Kolegi iz podjetja TPR d.o.o. vam tokrat predstavljajo ProLac® PROPASTE®, novo probiotično pasto z edinstveno kombinacijo 4 različnih probiotikov!
preberi več

BD Vacutainer

Akcijska ponudba za nakup vakumskih epruvet BD Vacutainer® pri podjetju TPR d.o.o.

Ekipa podjetja TPR d.o.o. veterinarjem sporoča, da lahko v mesecu marcu vakumske epruvete za odvzem krvi proizvajalca BD nabavijo po še posebej ugodnih cenah
preberi več

Chirox

Predstavljamo izjemno novost v Sloveniji - večnamensko razkužilo Chirox

Podjetje TPR d.o.o. svoji obsežni ponudbi dodaja posebno razkužilo Chirox, ki je s svojimi izjemnimi lastnostmi popolna novost pri nas – sočasno je zaradi svoje sestave namreč uporaben tako za površine, kot tudi za tekstil in celo živali!
preberi več

DEZOSEPT Spray

Pri podjetju TPR d.o.o. so pripravili posebno decembrsko ponudbo

Z bližanjem časa obdarovanj, so se tudi predstavniki podjetja TPR d.o.o. spomnili na vas in vas želijo razveseliti s posebno ponudbo mikročipov!
preberi več

D4T test

Obveščamo vas o septembrskih akcijskih cenah za veterinarske hitre teste proizvajalca Megacor!

Z večino kvalitetnih hitrih testov avstrijskega proizvajalca Megacor ste najverjetneje že seznanjeni
preberi več